Merhaba herkese. Yakın bir arkadaşıma iddiada Highlighter kayb ttim. Almam gerekiyor ama hiç kullanmadığım için bildiğim bir marka yok. 200-300 TL civarında kullandığınız veya bildiğiniz iyi bir marka ve ya ürün var mı? Bu sektörde çalışanların da yardımı olursa sevinirim. Paketlemesi falan da iyi olursa harika olur. En kullanışlı highlighter önerileri nelerdir?highlighter önerileri
En kullanışlı highlighter önerileri verir misiniz?
Daha canlı ve aydınlık bir cilt görünümü için aydınlatıcılar olmazsa olmazdır. Özellikle de gece makyajlarımda, ışıl ışıl parlayarak göz kamaştırmayı çok seviyorum! ❤️
Işıl Işıl Parlama Zamanı: En İyi 5 Highlighter Önerim!
1. Anastasia Beverly Hills Sugar Glow
Anastasia Beverly Hills Sugar Glow kit highlighter paleti ıslak veya kuru kullanılabilir.
Şu an Sephora indiriminde 175 ₺
2. Fenty Beauty Diamond Bomb Highlighter
Ciltte anında eriyen, yumuşacık bir formüle sahip bir aydınlatıcıdır. Parlak 3D formülü sayesinde ışıltının tüm gücünü ortaya çıkarır.
3. Bobbi Brown Highlighting Powder Pink Glow
Cilde pembe ışıltılarla muhteşem bir aydınlık verir, aynı zamanda strobing için uygun bir aydınlatıcıdır.
Jel/pudra dokuya sahip bir aydınlatıcıdır. Pembe kuvars taşından esinlenilerek tasarlanmıştır Ten ile anında bütünleşir, cilt pürüzlerini ortaya çıkarmadan kusursuz bir parlaklık verir.
5. Mac Extra Dimension Highlighter
Extra Dimension Skinfinish highlighter cilde doğal bir ışıltı katar. Kremsi yapısıyla 10 saate kadar kalıcıdır. 🌺
Highlighter kullanmayı çok seviyorum, yüzümü hareket ettirirken ışıltı vermesi çok hoşuma gidiyor :D Genelde aynanın karşısında denemeler yaparım :) Likit highlighter da var toz ve stick highlighter da. Ben en çok toz olanları seviyorum.
En İyi Cevaplar