Güzellik & Bakım 13 gü Highlighter nerelere sürülmez? s SilverBlooming Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 #Flormar Highlighter nerelere sürülmez? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Airenne Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 96% 13 gü Highlighter elmacık kemiğin üzerine, gözpınar’a, dudak cupids bow ve burun üzerine biraz sürülüyor güzel duruyor tabi isteğine göre kullanabilinir 1 0 Yorumla
m Maisie Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% 13 gü Burun, elmacık kemikleri, göz pınarları, dudak üstüne çok hafif bide kaşların alt kısmına hafif olucak şekilde. Başka yer kalmadı 🤦♀️😂😂 1 0 Yorumla
ManolyaHanımm Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% 13 gü Buruna sürülür elmacik kemige sürüöür birde göz pinarlarla onun disinda baska yere sürülmez jfjfj 1 0 Yorumla
ofecioarăcurată Takip Et Xper 5 Yaş: 20 , eic 100% 13 gü Makyajda sınır yoktur kesin katı kural yoktur istediğin yere sürebilirsin 1 0 Yorumla
Gldn207208 Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% 13 gü Disko topu gibi geziyorlar Allah aşkına fondöten gibi tüm yüze sürüp 😂 1 0 Yorumla
u Aybuke6 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% 13 gü Nereye sürüldüğünü bilmiyorum ki😂 bi ara heves edip aldım göz pınarlarıma sürdüm ama hoşuma gitmedi 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 13 gü Dudağa Elmacık kemiğine ( sadece üste sürülür ) Göz altina Surulmezzzzzzz 1 0 Yorumla
m Sᴄʜʀᴏᴅɪɴɢᴇʀɪɴ_ᴋᴇᴅɪsɪ Takip Et Yoda Yaş: 19 , eic 100% 13 gü Ben sadece burun ucuna ve göz dibine sürüyorum ayrıca burun ucunda harika duruyor burnum estetikli gibi görünüyor 😂 0 0 Yorumla
OliveEyes Takip Et Xper 4 Yaş: 32 13 gü Bilmiyorum, sadece maskara bazen de pastel tonlarda ruj kullanıyorum. 1 0 Yorumla
merakliiierkek Takip Et Xper 5 Yaş: 25 13 gü ilkkez duydum kadinlarin ne kadar cok kullandığı ilginc urunleri var 1 0 Yorumla
TheMedeni Takip Et Master Yaş: 40 , eic 81% 12 gü Makyaj malzemesi kullanmıyorum doğallığı tercih ediyorum 0 0 Yorumla
ladycurio Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 95% 13 gü Elmacık kemikleriGöz pınarları Hariç hiçbir yere sürülmez diğer yerlerde güzel durmuyo 0 0 Yorumla
Gizemnurr9 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 94% 13 gü Bilmiyorum sadece ruj rimel gözkalemi kullanıyorum 1 0 Yorumla
Shiva37 Takip Et Xper 7 Yaş: 21 , eic 97% 13 gü Dudak üstünde ben beğenmiyorum ve alına sürülmez 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Highlighter elmacık kemiğin üzerine, gözpınar’a, dudak cupids bow ve burun üzerine biraz sürülüyor güzel duruyor tabi isteğine göre kullanabilinir
Burun, elmacık kemikleri, göz pınarları, dudak üstüne çok hafif bide kaşların alt kısmına hafif olucak şekilde. Başka yer kalmadı 🤦♀️😂😂
Buruna sürülür elmacik kemige sürüöür birde göz pinarlarla onun disinda baska yere sürülmez jfjfj
Makyajda sınır yoktur kesin katı kural yoktur istediğin yere sürebilirsin
Disko topu gibi geziyorlar Allah aşkına fondöten gibi tüm yüze sürüp 😂
Nereye sürüldüğünü bilmiyorum ki😂 bi ara heves edip aldım göz pınarlarıma sürdüm ama hoşuma gitmedi
Dudağa
Elmacık kemiğine ( sadece üste sürülür )
Göz altina
Surulmezzzzzzz
Ben sadece burun ucuna ve göz dibine sürüyorum ayrıca burun ucunda harika duruyor burnum estetikli gibi görünüyor 😂
Bilmiyorum, sadece maskara bazen de pastel tonlarda ruj kullanıyorum.
ilkkez duydum kadinlarin ne kadar cok kullandığı ilginc urunleri var
Makyaj malzemesi kullanmıyorum doğallığı tercih ediyorum
Elmacık kemikleri
Göz pınarları
Hariç hiçbir yere sürülmez diğer yerlerde güzel durmuyo
Yüzün dış cercevesine
Bilmiyorum sadece ruj rimel gözkalemi kullanıyorum
Elmacık kemiğine sürülmez.
Dudak üstünde ben beğenmiyorum ve alına sürülmez
Dudak üzerine ve alnıma sürmeyi sevmiyorum
Burna
Hiç bilmiyorum