Cilt bakımını kusursuz yapmak ciltte akne oluşumuna engel olur, gözeneklerin rahat nefes almasını sağlar. Bu sebeple yüz yıkama köpüğü, yüz yıkama jeli günlük olarak kullanılmalı diye düşünüyorum.
Nivea Canlandırıcı Yüz Yıkama Köpüğü yorumum
E vitamini içeriyor, cildi çok iyi temizliyor ve yağlanmaya engel oluyor. Ben yüzümü duruladıktan sonra yenilenmiş hissediyorum. Gözenekleri rahat rahat nefes aldırdığı için sıkılaştırıyor da. Anında canlandırıyor.
Köpük formül sevmeyenlere önerim: Nivea Aqua Sensation Canlandırıcı Yüz Temizleme Jeli
Nivea canlandırıcı yüz temizleme
Salatalık özü içeriyor. Cildi derinlemesine temizliyor, yeniliyor ve canlandırıyor. Yapısını çok sevdim, yüzüme masaj hareketleriyle uygulayıp duruluyorum. Yapısı hiç rahatsız edici değil, günlük kullanım için ideal.
Çok merak edip almıştım yarısını kyllandim sonra arkadaşıma verdim. Hiçbir etkisi yok su bile daha güzel temizler. Verilen paraya yazık şimdi biraz daha ucuzlastirmislar popüler oldu diye. 5 para etmez
Nivenın hiçbir ürününü kullanmıyorum. bıoerme makyaj temizleme suyu Bioderma yüz yıkama jeli. Tonik ganıer sıkılastırıcı göz cevresı kremi sebamed nemlendirici la roch posay onerırım canım
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
derinlemesine temizlik yapmiyor.. sadece yuzeysel temizlik yapiyor.. kokusu guzel ama temizlik yapmiyorsa kokusunu ne yapayim dimi ya.. ve cabuk bitiyor.. bye
En İyi Cevaplar