Normalde kükürtlü sabun kullanıyorum sabunu sürüp bir 10 dakika bekleyip yıkıyorum. Bir şey olmuyor bu yüz yıkama köpüğünü sürdüm bir 3 dk beklettim. Yüzüm yanmaya başladı. Nivea yüz yıkama köpüğü kızarıklık nasıl geçer?

Normalde kükürtlü sabun kullanıyorum sabunu sürüp bir 10 dakika bekleyip yıkıyorum. Bir şey olmuyor bu yüz yıkama köpüğünü sürdüm bir 3 dk beklettim. Yüzüm yanmaya başladı. Nivea yüz yıkama köpüğü kızarıklık nasıl geçer?

Selam 😊 Nivea birçok ürününü denediğim bir marka. Cilt bakımına meraklı olan biri olarak yüz yıkama köpüğünü de tabi ki denemiştim. Bu ürün ile ilgili deneyimlerimi zevkle paylaşırım.
Nivea yüz yıkama köpüğünün iki farklı çeşidi mevcut. Biri pembe ambalajlı olan, kuru ciltler için uygun bir ürün. Diğeri ise mavi ambalajlı olan ve normal & karma ciltler için uygun. Ürün aslında su formunda. Pompalı oluşu sayesinde ürün köpüğe dönüşüyor.
Sabah ve akşam günlük kullanım için uygun bir ürün. Yüzü derinlemesine temizlemeyi vaat ediyor. İçerisinde E vitamini ve Hydra IQ olduğu için cildi nazikçe temizler, canlandırır ve nemlendirir.

Ben karma ciltliyim ve mavi ambalajlı olan yıkama köpüğünü kullandım. Ürünü kullanma sürem o kadar da kısa değildi. Neredeyse 1 yıl boyunca bu ürünü kullanıp memnun kalmıştım. Sorun şu ki bırakmamın sebebi artık cildim için yeterli olmayışıydı. Cildimi kurutmadı ya da yağlandırmadı. Sivilcelenmeye de sebep olmadı. Ama istediğim derinlemesine temizlik hissini yaşayamadığımı fark ettim. Bu yüzden jel formundaki ürünleri kullanmaya başladım.
Dediğim gibi Nivea temizleme köpüğü hafif bir ürün. Günlük temizlime için yeterli olsa dahi 2-3 günde bir peeling yapmazsanız cildinizin üzerinde ölü deri birikiyor. Bana hafif geldiği için herhangi bir yan etkisi olmadı.
Bazı kullanıcılardan duyduğum şikayet şu: Nivea yüz yıkama köpüğü yüzümü kızarttı. Nivea yüz yıkama köpüğü kızarıklık nasıl geçer? Bu ürün benim cildimde kızarıklık oluşturmadı. Ama böyle bir sorunla karşılaşanların memnun kalmama sebebinin, cilt tipleri için uygun olan ürünü kullanmamaları olduğunu düşünüyorum.
Nivea yüz yıkama köpüğü kuru ciltler kullananlar sorun yaşamamak için pembe olanını kullanmalı. Genelde hangi cilt tipine sahip olursa olsun mavi ambalajlı olan yıkama köpüğü kullanılıyor. Ancak kuru ciltler için uygun olmadığı için kuruluk ve kızarıklığa sebep oluyor. Bu hassas ciltler için de geçerli. Çok hassas cilde sahip olan bazı kişilerde sivilceye sebep olabiliyor.
Böyle bir durumla karşılaşınca yüzünü bol suyla temizleyip dinlendirmek en iyi yöntemdir. Farklı şeyler sürmek daha kötü yapabilir.
Öncelikle yüzünüzü ıslatın. Elinize bir miktar üründen alın ve parmaklarınız ile yüzünüze sürün. Yüzünüzü parmaklarınız ile ovalayarak en az 1 dakika boyunca yıkayın. Ilık su ile durulayın. Bu ürünü sabah ve akşamları yüzünüzü yıkamak için kullanabilirsiniz. Ve en son yüzünüzü nemlendirin.

Köpük formunda olduğu için yüz yıkama cihazları ile birlikte kullanmak için uygun değil. Bu tarz cihazları jel formundaki ürünler ile kullanmak öneriliyor.
Cilt tipine uygun ürünü, yine doğru kullanım yöntemiyle kullanırsan hiçbir sorun yaşamazsın. :)
Evet kullandım ve hiç memnun kalmadım. Sivilce ve bir takım cilt sorunları meydana geldi ve kullanmayı bıraktım. Şimdi ise, Nivea-Moleküllü yüz yıkama jelini kullanıyorum. Cildi molekülleri sayesinde derinlemesine temizliyor, memnunum.
teşekkür ederim bende kullanmam zaten artık
Bekletiliyor ki o bende kullanıyorum yumuşacık yapıyor ilk önce elime alıp güzelce yuzumu kopurtuyorum masaj yapıyorum biraz 2 dk falan sonra yıkıyorum pamuk gibi
Beklemesiyle alakası yok diyosun yani bekletmeden denicem bidahakine gene aynısı olursa veririm birine
Alerji olmuştur belki bir bekletmeden yap bak bakalım
aynen sonra deneyim
neden kullandın dıcemde bılmeden kullanmıssın sakın bır daha kullanma lutfen kımyasal dolu ınan cok cıddıyım uzuldum sımdı
Ya istiyodum zaten hem de kolay sıkıyorsun kopuk çıkıyor diğerinde iki saat kopurtuyorsun ama kıpkırmızı oldu acaba bidaha mi denesem daha sonra sürüp hemen yıkasam nasıl olur
bı daha denersen surdukten sonra hemen 60 sanıye ıcınde mutlaka yıka guzelcene sen heralde cok beklettın ondan da olabılır cunku bazı cılt tıplerınde allerjık reaksıyon gosterıyor ıyı bılıyom
Nerden biliyorsunuz
arkadasım yanımda soruyu gorunce o soyledı bana kullanmıs cunku defalarca sımdı kullanmıyor neden dedım de yuzde kırmızı leke yapıyomus hassas cıltlere hıc ıyı gelmıyomus
Bunu söylediğin çok iyi oldu artık hayatta denemem bidaha bitmiştir
şu an arkadaşının yüzü normale döndü mü kalmadı demi leke meke bisey
keske sana kalmadı desem malesef bır kac leke hala var
Bende bir leke olmadı sadece kızardı yüzümün bazı yerleri ama asla bidaha kullanmam yarına geçer insallah
gecer korkma tek seferden hemen bır sey olmaz yanı
yani inşallah
Alerjin var büyük ihtimalle kullanma bence hatta hastaneye git ne Alerjin olduğunu öğren
şu an geçti iyiyim de acaba beklettim icin mi oldu dedim sadece 3 dk filan beklettim halbuki
O kadar diyosun bilmedigin ürün kullanma deyip yollamasınlar bide kullandigim şeyin doğal olduğunu söyleyemem çünkü
Cevap
3Cevap
Arkadaşım kullanıyor bu ürünü ve çok memnun olduğunu söylüyor. Kokusunda çok hoşmuş.
Kullanabilirsin gayet güzel
Daha çok Kanada dermokozmetik ya da Kore dermokozmetik kullanıyorum. Nivea hiç kullanmadım köpük olarak. B5 içerikli ya da bepanthol kremleriyle bu tip durumlarda yanma hissini yatıştırabilirsin. Doğal yöntem olarak da bir havlu kağıda buz küpünü sarıp yüzüne buz masajı yapabilirsin. Tavsiyem parfümsüz alkolsüz ve sls olmayan içerikler kullanman canım.🩵
Kimyasal cok var o tarz şeylerin içinde
Ben de kullanmıyorum. Sabun her zaman daha iyidir
Bana sorarsan kullanmayi hemen birak. Hic bir krem veya temizleme suyu alerji yapmamisti ama bu urun yuzumu mahvetti bir haftadir yanma kizariklik kabarmalar basima gelmedik kalmadi. Makyaj temizleme suyundan daha guzel bir temizlik gucu var yuzde fakat verdigi zarardabir o kadar fazla. Ben memnun kalmadim. Hatta bugun acile gitmeyi dusunuyorum yuzum cok yaniyor. Dikkat etmekte fayda var.
Merhaba ben de aynı köpüğü arkadaşımın önerisiyle aldım cildim hassas eve geldim gece kullaniyim dedim 4-5 dakika kadar beklettim ve cildim baya baya yanıyordu sonrasında hemen yıkadım ve kizkirmzi olmuşum sabaha kadar düzelmiş ama sonra bir daha dednedim bu sefer hiç bekletmedim sürdüm yüzüme en geç 1 dakika içerisinde yıkadım çok memnunum hala kullaniyorum
alkol var mı içeriğinde bir baksana? gerçi önemli bir şey yok geçiyor.
Evet geçti parfümünden tut bir sürü şey var niye böyle oldu bilmiyorum
Sabun baz asittir asla yüzde kullanılmaz soğuk su ile yüzünü yıka en sağlıklı o
Benim yüzümü su yıkıyor sabun siliyor sadece parfüm kullanıyorum
Kullandım gayet iyiydi
Bi 4 tane bitirmişimdie ama bence bunun yerine daha iyilerini bulabilirsin kullandığımda yaşım daha küçüktü takılı kalmıştım
Merhaba aynısı bana oldu yeni ne yaptınız nasıl geçti ne kadar sürdü lütfen bilgilendirir misiniz?
Ya arkadaslar bende onu kullandim yuzum soyulmaya basladi cok kotu durumda
Kullanmıştım idare eder kötü değil
Bir şey olmaz merak etme kız ayool
Tamam kızzzz
Üzerine kat daha iyilerini al
Ben sevemedim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?