Arkadaşlar bildiğiniz The Body Shop güzel kokulu kremleri hangileri, nasıl kokulara sahipler ? Öyle bir parfümlü vücut kremi almayı düşünüyorum.The Body Shop
The Body Shop’daki en iyi kokan vücut losyonları hangileri?
Özellikle yılbaşı zamanı The Body Shop vücut losyonlarını ve diğer ürünlerini alıyorum. Gerçekten kokuları kendimi çok iyi hissetmemi sağlıyor. Parfüm yerine bazen vücut losyonlarını sürüyorum.
The Body Shop
Koku tercihi kişiden kişiye değişir. Ama ben özellikle mango, vanilya ve hindistan cevizi kokularını çok seviyorum. The Body Shop'un bu losyonlarının kokusunu çok beğeniyorum. En tercih ettiğim kokular arasında bunlar var. Ayrıcs kokusu hiç rahatsız etmiyor. Nemlendirmesini de beğeniyorum.
The Body Shop vücut losyonu önerilerim
- Mango özlü vücut losyonu
Mango püresi ve mango çekirdeği yağı içeriyor nemlendirmesi ve kokusu gerçekten çok güzel, tatlı bir kokusu var. Ayrıca vegan bir ürün. Çilek kokulusu da mevcut.
- Wild argan yağı içeren vücut losyonu
İçerisinde argan yağı bulunuyor. Cildin beslerken nem verme özelliğine sahip. Kullandığım en güzel vücut losyonları arasında. Kuru ciltler için önerilen bir krem. Gece yatarken sürebilirsin. Sabah yumuşacık güzel kokan cilde sahip olursun.
- Black Musk vücut losyonu
Bambinella armutlu ve vanilya kokusuna sahip. Çok hafif ve kalıcı bir kokusu var. Bu da çok güzel bir ürün.
- Moringa vücut losyonu
Moringa çiçeği kokulu bir ürün. Bu ürün de diğerleri gibi vegan bir ürün. Cildi yumuşatıyor ve çok güzel kokmasını sağlıyor. Özellikle kuru ciltlilerin seveceğini düşünüyorum.
En İyi Cevaplar