En yumuşak yapan ve en iyi olan nemlendirici krem markası hangisi arkadaşlar? Tabii fiyatı çok yüksek olmasın.

Bu içerik bir iş birliğine aittir.
En yumuşak yapan ve en iyi olan nemlendirici krem markası hangisi arkadaşlar? Tabii fiyatı çok yüksek olmasın.

Bu içerik bir iş birliğine aittir.
Selamm,
Gördüm ki en iyi vücut kremi aranıyormuş hemen koştum geldim. Çünkü benim müthiş bir tavsiyem var. 👯
Cildime en iyi bakımı nemlendirici kullanarak yapacağımı bildiğim için her zaman vücut kremi seçerken dikkatli ve titiz davranıyorum. Hobby Yoğun Nemlendirici Krem serisi beklentimi en iyi karşılayan ürünlere sahip. Hazırsan seni en iyi vücut kremiyle tanıştıracağım. 🚀

Avokado, Shea yağı ve hindistan cevizi yağı içeren çeşitleri mevcut. Hepsi benim bebeklerim olduğu için en çok bunu beğendim diyemiyorum. 😛 Hepsinin yeri ayrı.
Hobby Yoğun Nemlendirici Krem serisine güvenim sonsuz. Doğal yağlar içeren formülü cildime yumuşaklık kazandırırken mis gibi kokularıyla aşk yaşıyorum. Yumuşak ve güzel kokan cildimi kendimi süper bakımlı hissediyorum. Güne hep modumu yakalamış başlıyorum. 🥳

Hazırızz dediğinizi duyar gibiyim. Cildimizin yumuşak ve pürüzsüz olması için neye ihtiyacımız var tabii ki nemlendirici kremlere. 🙂 İyi bir nemlendirici krem bize iyi gelecek ve yaralarımızı saracak. 🥰
Cildim oldukça kuru ve bu yıl sanki daha çok kurudu. Kuruluktan cildim sertleşmişti ve pütürler oluşmuştu. Cildimi Hobby Yoğun Nemlendirici Krem serisine emanet ederek iyi bir karar verdiğimi bir kez daha gördüm. Doğal yağlar cildime nem kazandırırken aynı zamanda yeniden cildimi yumuşacık yaptı. 😍

Güzel koku, etkili formül ve doğal formül hepsi Hobby’de en sevdiğim özellikler. Ama en önemli ve en sevdiğim özelliği ise kremlerin hızlı emilmesi. Bu sayede pratik şekilde günlük cilt bakımımı yapabiliyorum. 💃
Krem sürdükten sonra elime direkt telefonu alabiliyorum ya da başka bir eşyaya dokunabiliyorum. Çünkü sağa sola bulaşmıyor. 👌 Hızlı emilme performansı sadece ellerimde değil tüm vücudumda öyle. Duştan sonra kremi uyguladıktan sonra beklemeden giysilerimi giyebiliyorum. İ-na-nıl-maz ama gerçek şahane değil mi? Bence öyle. 🔥
Sen de cildine iyi gelecek bir deneyim Hobby Yoğun Nemlendirici Kremi denemeye var mısın?
Cevap
2Cevap
Nivea veya Dove bu 2 marka ev sevdiğim Nivea kullanıyorum bn, Arkonem de güzel
nıvea yumusatıyo mu ya?
kankacım her krem yumuşatır marka kısıtlamasına neden giriyosun ki? Bak sen nemli bir cilt istiyosan Johnsons Baby Bebek Yağı kullan hem yumuşacık yapıyor hemde cildini yumuşatıyor fiyatı en fazla 10 liradır. Krem kullanma sen, Ben kışın bebek yağı kullanıyorum. yıkandıktan sonra falan sürüyorum, Vazelin de sürebilirsin aynı şekilde çok yoğundur
tesekkur tatliiim bnde de var o yağdan bedtime olanı. sendeki ne
papatyalı ckmıs smdi yeni
klasiğin kokusu nasıl
hangisi acaba bende merak ettim
Arko krem kullanıyorum. Memnunum
Nivea
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar