Birçok yerde adını çok duyuran La Roche Posay markasının ürünlerini daha önce deneyen var mı? Veya akneye meyilli ciltlere iyi gelen bildiğiniz temizleme jeli ve nemlendirici önerileriniz neler?La Roche Posay ürünlerini deneyenlerin yorumları
La Roche Posay ürünleri hakkında ne düşünüyorsunuz?
La Roche Posay ürünleri kaliteli ve güvenilir bana göre. Özellikle cilt bakım ürünlerinde favori markalarımdan biridir.
En İyi La Roche Posay cilt bakım ürünleri hangileridir?
1. La Roche Posay Effaclar Akneye Meyilli Ciltler İçin Yüz Temizleme Jeli
La Roche Posay Effaclar
Akneye meyilli ciltler için en iyi jel olabilir. Cildi temizlerken, akneye neden olan problemleri de ortadan kaldırıyor. Cildimizle uyumlu ph'a sahip, yağlı cilde sahip olanlar da rahatlıkla kullanabilir.
2. La Roche Posay Toleriane Sensitive Nemlendirici Bakım
La Roche Posay Nemlendirici
La Roche Posay Nemlendirici olarak en beğendiğim üründür. Özellikle kış mevsiminde kuruyan ciltler için yoğun bakım sağlar. Kuru ciltler kesinlikle kullanmalı.
3. La Roche Posay Effaclar Tonik
La Roche Posay Effaclar Tonik
Nemlendirici krem kullanmadan önce yüze tonik uygulanabilir. La Roche Posay Effaclar Tonik gözeneklerin açılmasına, cildin rahat rahat nefes almasına yardımcı olur. Aynı zamanda sıkılaştırıcı etkisi de var.
fransanın güneyinde yer alan kaplıcalarıyla ünlü küçük bir kasaba. dünyanın dört bir yanından pek çok hastanın şifa bulmak için ziyaret ettiği bu yerin tedavi etkisi olduğu devlet tarafından onaylanmış. ayrıca loreal de bu kasabanın mineral yönünden zengin kaynaklarını içeren ve aynı adı taşıyan bir marka yaratmıştır. tedavi edici özelliği kozmetikten farklı kılar ve sadece eczanelerde satılır.
Yağlı ve akneli bir cilt tipine sahip olduğum için La Roche Posay markasının Effaclar serisini uzun zamandır kullanıyorum.
Bazı markaların cilt bakım ürünleri gibi içeriğinde alkol parapen ve parfüm bulundurmadığı için gönül rahatlığıyla kullanıyorum. Cildin fazla sebum üretimini düzenliyor. Ayrıca içerisinde yatıştırıcı La Roche-Posay termal suyu bulunduğu için cildimi ferahlatıyor. Nemlendirici kremi cilt kusurlarını düzenli kullanımda iyileştiriyor. Ayrıca bu kremi makyaj öncesi makyaj bazı olarak da kullanıyorum muhteşem bir baz görevi görüyor.
Yüz temizleme jelini kullanıyorum şu anda. Memnununum. Ama kuru bir cildin varsa daha da kurutur. Bir de akne kremini kullanmıştım 4-5 yıl önce. Kötü değildi aslında ama muhteşem sonuçlar da elde etmedim. Genel olarak ama dermokozmetik bir marka olduğu için ürünleri iyi kalitededir.
Cildim sivilce sorunu var sadece yanak tarafinda. Effuclar h miydi neydi. o seriyi kullandim. Sivilce bastı yüzüme. Fransız malı güzel olurda. Bu ise yaramadı
Evet. Ama benim cildim hassas ve bende hassalar için uygun olduğu için almak istedim. Sonu felaket. Dr. murd var onu almak istiyorum ama bir yandan da korkuyorum.
Ben yüz temizleme jelini kullanıyorum mavi kutuda. 500ml 70 tl ye almıştım 2 ay götürüyor beni. Yüzde kalıntı bırakmıyor. Yüzünüzü sıcak suyla yıkarsanız daha iyi temizler her ürün için geçerlidir bu.
Normalde şağşalı abartıyı haz etmem ve diğer bazı ürünlerini de kullanmadım ama sadece sabununu kullandığım kadarıyla bile karar verdim kalitesinin değişmeyeceğine.
effaclar serisi süperdir yağlı akneli ciltler için. bir süre düzenli kullanımda cildi mermer gibi yapıyor. ayrıca kış aylarında vücut sütlerini kullanırım on numaradır. parasını hak ederi.
Ayrıca dünyanın parasını verip sivilceli cilt için aldığım güneş kremi yüzümde sivilce yokken bile saatler içinde sivilce yapıyor. Bu firmaya verdiğim tüm paralar çöpe gitti hiçbir ürününü kullanamadım
ben de kullanmadım henüz, görüşleri merak ettim.. internetteki birçok eczane sitesinde tanışma kiti ekstra indirimli bir şekilde satılıyor onlardan sipariş verdim
En İyi Cevaplar