Aranızda Yves Rocher ürünleri kullanan var mı? Hangi ürünlerini beğeniyorsunuz veyahut hangileri hoşunuza gitmedi? Yves Rocher en iyi ürünleri hangileri? Yves Rocher ürünleri kullananların yorumları neler?Yves Rocher kullanıcı yorumları
Yves Rocher Ürünlerini Kullananlar Var mı, Yorumlayabilir Misiniz?
Yves Rocher en sevdiğim markalardan bir tanesi. Ürünleri çok kaliteli ve güzel oluyor, bu sebeple kullandığım tüm ürünlerinden memnun kaldığımı söyleyebilirim. Yves Rocher ürünleri kullananlar da benimle aynı fikirdedir eminim :) Hepsinden memnun kaldığımı söyledim ama birkaçını da tavsiye etmeden geçmeyeyim; :D
Yves Rocher En Çok Kullanılan, En İyi Ürünleri Hangileridir?
1. Yves Rocher parfüm önerisi - Oui A L Amour
Yves Rocher parfüm önerisi
Çiçeksi kokuları her zaman çok sevmişimdir. Bu parfümün içeriğinde de melek otu ve gül yoğunluğu var. İç açan bir parfüm.
2. Yves Rocher şampuan önerisi - Boyalı saçlar için renk koruyucu
Yves Rocher en iyi ürünler
Boyalı saçlar çok çabuk yıpranabiliyor. Yıpranmanın önüne geçmek ve saç rengimi korumak için tercih ettiğim şampuandı. Boyalı saçlar için özel üretilmiş. Saç renginin daha canlı kalmasını sağlıyor.
Bu nemlendirici kremi kullanan varsa memnun kaldığına eminim. 48 saat boyunca koruma sağlıyor, cilt çabucak emiyor ve kurumuyor.
4. Yves Rocher mini saç maskeleri
Yves rocher kullananlar
Ben seyehat boy tercih ediyorum, hem bir yere giderken yanımda götürmek hem de memnun kaldığım maskenin büyüğünü almak için ideal oluyor :) Onarma, besleme, renk koruma, arındırma ve detoks yapma olarak 5 farklı seçeneği bulunuyor :)
5. Yves Rocher Kusursuz Ten Likit Fondöten
Yves Rocher ürünleri kullananlar
Yves Rocher ürünleri kullananlar bu fondötenin mükemmelliğini kesinlikle biliyordur :) Zaten ben de yorumlara bakıp almıştım. Hayatımda kullandığım en iyi fondötenlerden bir tanesi olmayı başardı. Paraben içermiyor ve cilt üzerinde pürüzsüz bir görünüm sağlıyor.
6. Yves Rocher Sexy Pulp Ultra Hacim Veren Maskara
Yves rocher en iyi ürünler
İçeriğindeki bitkisel kömür sayesinde kirpikleri ekstra siyah yapıyor :) Kullanıp memnun kalanı çok fazla. Kirpikleri tek tek ayırıyor, yoğun hacim sağlıyor. Aynı zamanda kirpiklerde ağırlaşmaya sebep olmuyor.
7. Yves Rocher Yoğun Nemlendirici Parlak Kalem Ruj
Yves Rocher kullananlar
Yves Rocher'ın kalem rujlarına da bayıldım :) Yoğun Nemlendirici Parlak Kalem Ruj serisinde toplam 6 renk bulunuyor, hepsi birbirinden güzel. Ucu azaldıkça alttan çevirerek açabilirsiniz, kalemtıraş gerektirmiyor. Bu sayede ucu kırılmıyor, oldukça dayanıklı :)
ay bana yılbaşında hediye gelmişti bu ürünlerden harikaydı. Kaliteli bir marka yves rocher ama en büyük kayıp şey bence, kendi mağazaları dışında dağıtım ağı iyi değil. İnsan birçok seçenek içiinden almak istiyor ya da ben istiyorum. Böyle gratis'te falan görmedim varsa benim eksik bilgim olabilir tabi.
Yves Rocher makyaj ve bakım ürünlerinde tanıştığım ilk markadır. Bu yüzden bendeki yeri farklıdır ve kullandığım her ürününü beğenmişimdir.
En sevdiğim parfümü budur, Comme Une Evidence Intense. Tatlı, çiçeksi ve odunsu bir kokudur. Gül ve Yasemin notaları bulunur. Ballı, meyvemsi bir aroması vardır.
Sebo Vegetal serisini genel olarak çok beğeniyorum. Bu krem, Gözenek Sıkılaştırıcı ve Kusur Giderici Nemlendirici Jel Krem. Hem cildimin nem ihtiyacını karşılıyor, hem de gözenekleri sıklaştırıyor. Makyaj yapmadığım günler sadece bunu sürüyorum, bazen de makyaj altına baz olarak da kullanıyorum.
Hamamelis - Yatıştırıcı Vücut Sütü, hassas ciltler için komple nemlendirme sağlayan bir üründür. İçeriği o kadar temiz ki çocuklar da kullanabilir. Lazer ve tıraş sonrası tercih ettiğim bir ürün olmuştur.
Bu da makyaj malzemelerinden en sevdiğim üründür, Feel Stronger Uzatıcı ve Hacim Veren Maskara. Kirpikleri ağırlaştırmıyor ve uzunluk, hacim veriyor. İçeriğiyle de kirpikleri besliyor.
Elixir Jeunesse serisi de genel olarak harikadır. Hepsini tavsiye ederim.
Hassas cildim olduğu için ve akneye meyilli olduğu için bugün yves rocher mağazasından bb krem ve yanında nemlendirici yüz temizleyici ürünü aldım. çok memnun kaldım temizleyici ve nemlendirici su bazlı olduğu için cildinde rahatsızlık hissi vermiyor. bb krem de bir o kadar güzel. mutlaka mağazasına uğra hem fiyat olarak uygun hemde bitkisel tamamen ürünleri. Tavsiye ederim
Sebo vegetal serisinin yüz yıkama jelini, serumunu, sos kremini ve vücut losyonunu kullanmıştım. Sos krem 1-2 saat içerisinde sivilceleri tamamen geçiriyor, serum da ciltte öyle güzel emiliyor ki cildiniz susuzluktan ölmüş sanıyorsunuz.
hamamelis çiçeği özlü duş jeli ve vücut kremini kullanıyorum. ikisinden de çok memnunum. hassas ciltler için, duş jeli hiç kurutmuyor, hafif ve çok hoş bir kokusu var. vücut kremi ise kokusuz ama çok güzel nemlendiriyor ve yağlı hissi olmadan çabucak emiliyor. Hydra Vegetal serisinde temizleme jeli ve nemlendirici kreminden aşırı memnunum. bittikçe alırım öyle söyleyeyim.( cildim normal, ne yağlı ne kuru) şampuanlarını da kullanmadım ama benim saçlarıma iyi gelmedi.(uzun, dalgalı ve biraz kuru saçlara sahibim.) bir de çiçeksi parfüm seversen portakal çiçeği greyfurt vs turunçgiller içeren parfümü de çok iyidir.
şampuanını kullanıyorum tavsiye üzerine aldım. doğalmış içeriği falan filan. kokusu da hoş. ama kepek yaptı belki geçer diye devam ediyorum geçmezse ikinci paketi de aldım indirimden iade edicem. netten bak ğrğne göre değişiyor. sözlüklerden bak urunlerın adına göre
kolay tarama ve renk koruyucu sprey favorum mütiş kokuyor ve pasparlak yumuşacık yapıyor
pure light fondoten mütiş sanki hiçbirşey sürmemişsin gibi :)
ama uzun tüpteki yanı ucu fırçalı kapatıcıyı beğenmedim. çok katı. ve göz altında kötü duruyor. burnumun yanındaki kızarıklıklarda kullanıyorum. başarısız :P
Duş ürünleri muhteşem maskeleri çok başarılı parfümleri kesinlikle paraya değer makyaj ürünlerini beğenmedim cilt bakım ürünleri vaatlerini pek gerçekleştirmiyor bir de vücut yağları falan on numara
moda ya da diğer başlığı daha uygun değil. yves rocher bir kozmetik markası. kozmetik ciltle, dolayısıyla sağlığımızla ilgili. moda ile bir ilgisi yok.
Kozmetiğin sağlık amaçlı kullanıldığını da öğrenmiş olduk ..
Benim bildiğim sağlık amaçlı kozmetikler , yanık ameliyatları , kemik fazlalıklarının alımı gibi konulardadır. Bu saydıkların , boyama bezeme araçları sadece
''kozmetik'' denilen şey sadece boyama amaçlı makyaj malzemelerini kapsamıyor. yüzüne sürdüğün traş kolonyası bir kozmetik ürünü. yüz temizleme jeli denilen şey bir kozmetik ürünü. eline sürdüğün kolonya bile kozmetik ürünü. ayrıca sağlık denilen şey sadece iç organları kapsamıyor. cilt denilen bir şey var. tartışmaya çıkarmaya yer arıyorsun. madem bilgin yok, yorum yapmaya neden bu kadar meraklısın?
Ben çok beğeniyorum özellikle göz kalemi ve şampuanını
0
3 Yorumla
Gizli Soran
+1 yıl
Ben de çok beğendim özellikle doğal ve hafif kokulu parfümleri çok hoş. Diğer markalarla karşılaştırdığınızda kalite ve doğallık açısından ne düşünüyorsunuz?
ya bir bayandan iltifat aldım daha ne olsun :) yok gördüm tükkana da girdim baktım ürünlere ama kremler pahalıydı almadı ablam, bende öyle bakındım işte, ama tabela rengi güzel tükkanın yeşil :)
En İyi Cevaplar