Güzellik & Bakım Gerçekten armut vücut mu seviyorsunuz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor NOT FOTOĞRAFLAR BANA AIT DEGILDIR BIR ESTETIK SITESINE AITTIR.Dar omuz ince bel ama geniş basen ve kalçalar. Bence orantılı bir lum saati vücudu daha iyidir ( Geniş omuz normal göğüsler ince bel ve göğüs ile aynı hizada kalçalar ) Gerçekten armut vücut mu seviyorsunuz? Cevapla Estetik Soruları Sevgi Soruları Fotoğraf Soruları Beğen Paylaş Takip Et
trntrk38 Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Bunlar çirkin armut vucut on numara olanları var armut vucut denme sebebi göğüs küçük kalça büyük olduğu için 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Hayir genelde hepsinin sekli boule nerede armut gördüysem bel kısımları ince omurları küçük kalçaları baya yayık yuvarlak ve basenli Yorumla trntrk38 +1 yıl Bu kadar çirkin değil hepsi Yorumla
syfbonline Takip Et Xper 7 Yaş: 30 +1 yıl boyle seyleri seviyosan turk bir doktor instada boyle seyler paylasiyo estetik verim bak 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Vucut tipinin armut olmasını isteyenler yağ tulumlarını kadtedmiyor yalnız bu yemiş yemiş yağ bağlamış. 5 1 Yorumla Soran +1 yıl Aynen squat yapanlar vs ama bu armut vücut baya yağ kalçada toplanmış
cleat Takip Et Guru Yaş: 45 +1 yıl Kum saati en iyisi 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Aynem Yorumla cleat +1 yıl Ama onun da sayısı az. Yorumla Soran +1 yıl Ben öyleyim galiba 92 66 96 Yorumla cleat +1 yıl Ölçülere göre evet öylesin Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 4,9b cevap paylaştı. Yok gözüm böylesini sevmiyorum 0 0 Yorumla
sallem Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Bu ne biçim vücut yav 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Armut vücut erkeklerin sürekli istediği Yorumla sallem +1 yıl Bilemedim hoş değil Yorumla
Aydınlı009 Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,7b cevap paylaştı. bu kadarda abartmayın :d 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Neyi Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Erkekler için nefes alsa yeter 0 1 Yorumla Addamm +1 yıl Küçük düşünüyorsun Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl kumsaati +diyen net maldır. 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Neden ki kum saati kötü mü sence Yorumla Cevap sahibi +1 yıl tabiki en iyi armut Yorumla Soran +1 yıl Niye koca kalça mi seviyorsun Yorumla
muhasebe06 Takip Et Xper 5 Yaş: 35 +1 yıl sana ait olsa idi güzel çakılırdın :) 0 2 Yorumla Soran +1 yıl 🤣🤣🤣yok benim ki kibar spor yapıyorum çıkık yuvarlak ve dar yeterli o bana belimle birlikte kavisli duruyor Yorumla muhasebe06 +1 yıl canım o zaman insan kendinin kini atar elbiseli de olsa :) Yorumla
Aleynaaa_xxxxx Takip Et Bilge Yaş: 27 +1 yıl Öğğğğ 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Bencede ya bel kısmı tamam ince güzel ama kalça eklenmiş gibi duruyor armut vücutta. Yorumla Aleynaaa_xxxxx +1 yıl Evet ya kum saati dha güzel Yorumla
En İyi Cevaplar