Acnelyse krem izlere etkili midir veya gözeneklere iyi gelir mi? Acnelyse krem kullanıp faydasını gören var mı? Acnelyse krem nedir, nasıl kullanılır? Acnelyse krem yorumlarınız nedir yazın lütfen.

Acnelyse krem izlere etkili midir veya gözeneklere iyi gelir mi? Acnelyse krem kullanıp faydasını gören var mı? Acnelyse krem nedir, nasıl kullanılır? Acnelyse krem yorumlarınız nedir yazın lütfen.

Sivilce ve sivilce lekeleri kadınların ve erkeklerin ortak sorunu. Belli bir yaşta yoğun bir sivilcelenme yaşıyoruz, sonrasında azalıyor ancak yine de can sıkıyor. Sivilce ve lekelerin düşmanı Acnelyse krem hakkında bildiklerimi anlatayım. :)

Acnelyse krem, ülkemizde yaygın olarak akne tedavisinde kullanılan bir ilaç. Bu krem, aktif bileşen olarak tretinoin içeriyor. Tretinoin, A vitamini türevi bir retinoiddir ve cilt üzerinde onarıcı bir etkisi var.
Acnelyse krem, temel olarak akne tedavisinde kullanılmasının yanında, cilt yenileme, güneş lekelerini giderme ve yaşlılığa bağlı lekeleri gidermede de kullanılıyor.
Acnelyse krem, gece yatmadan önce, temiz ve kuru cilde ince bir tabaka halinde uygulanarak kullanılıyor. Kremi cilde uygulamadan önce hem eli, hem de cildi temizlemenin önemi büyük elbette.
Kremi uygularken göz, burun ve ağız gibi hassas bölgelere sürmekten kaçınılmalıdır. Acnelyse kremi uyguladıktan sonra güneş ışığından korunmak önemli, çünkü tretinoin cildi güneşe karşı daha hassas hale getirir. Bu nedenle gece uygulanması öneriliyor.
Acnelyse krem, akne tedavisinde çokça memnun kalınan bir ilaç. Ancak güçlü bir ilaç olduğu için yan etkilerinden de muzdarip olanlar var elbette. Kremi kullananlar, akneleri yok etmesinden, cildi yenilemesinden, güneş lekelerini yok etmesinden oldukça memnun.
Kullanıcıların şikayet ettiği konuların başında cildi tahriş etmesi, soyması, kaşıntı ve kuruluk yapması geliyor. Ancak bu tedavinin başında görülen yan etkiler. Kullanıma devam edince hem akneler yok oluyor, hem de şikayet edilen yan etkiler azalıyor.
Kuruluk ve tahrişi azaltmak için nemlendirici krem kullanmak iyi geliyor. Bunun yanında düşük dozlarla başlamak da yan etkileri azaltıyor. Sonuç olarak doktor nasıl kullanmanı önerdiyse o şekilde kullan faydasını göreceksin. Şimdiden geçmiş olsun. :)
Acnelyse krem cilt soyucu bir krem olması sayesinde, yüzdeki lekeleri ve sivilceleri ortadan kaldırmasıyla ünlenen ve üstün etkili bir jeldir. Bileşeninde retinoik asit ve A vitamini barındıran muazzam bir leke ve akne kremidir.
https://i.resimyukle.xyz/dLdVCx.jpeg
Acnelyse krem Roacuttan alternatifi olarak, cildi kurutarak derinin soyularak dökülmesini ve bu sayede ciltteki hücrelerin yenilenmesi sonucu, sivilcelerden ve yüzdeki her türlü izden, lekeden v. s. arındırarak etki gösteren bir merhemdir. Cilde faydadan ziyade zarar vermemek için, dikkatli kullanılması gereken, bilhassa da Acnelyse kullanımı sırasında güneşten uzak durulması gereken bir ilaçtır.
https://i.resimyukle.xyz/Td8yNH.jpeg
İz dediğin? Yani çukurlara ya da gözeneklere faydası var mı?
Silvce yüzmde yok ama izleri var o krem iş yarami
@Zeynepogeday çok mu var izi
@Zevkli_dokunuşlar normal var
@Zeynepogeday izleri duruyor mu
Acnelyse krem, Roaccutane ile aynı görevde bir kremdir. Roaccutane, şiddetli görülen akneleri tedavi etmek amaçlı kullanılır. Nadir de olsa belirli cilt kanserlerinde de tavsiye edilir. Acnelyse krem ise biraz daha az etkilidir. Başlangıç ilacı olarak ya da az sorunlu ciltlerde kullanılır.

İşlevini gerçekleştirme mekanizması, cilt hücrelerini besleyip yenilemek şeklindedir. Böylece sorunlu deri hücreleri yok edilip yerine yenileri üretilir. Siyah nokta oluşumunu engeller, iltihaplı sivilceleri kurutur. İlk kullanımda batma ve yanma hissi oluşması normaldir.
Uzman doktor tarafından reçeteyle verilmesi gerekir. Yanlış kulkanımlarda farklı reaksiyonlar görülebilir.
Başta sivilce olmak üzere diğer cilt sorunlarına da iyi gelen etkili ve güçlü bir krem. Doktor kontrolünde kullanılması gerekiyor. Etkisi görülmeye başlandığında asla yarıda kesmemek, kullanmaya devam etmek gerekiyor. Dairesel hareketlerle bastırmadan uygulanmalı. Gece uyumadan önce ya da akşamları uygulayabilirsin.

Acnelyse krem; cildin alt ve üst tabakasını uyarıyor ve cildin yenilenmesini sağlar. İçerisinde A vitamini bulundurur. Bu vitamin egzamaya da iyi gelmektedir. Siyah noktaların oluşumunu engeller ve sivilceleri kurutur.
Dermoreller ile retionik asit kullanılmaması gerekmiyor mu?
Sivilceler için oldukça etkili kremlerden biri. Ayrıca egzama sorunlarına da iyi geliyor. Acnelyse krem hücreleri besleyerek yenilenmesini sağlıyor. Sadece egzema değil, diğer cilt sorunlarına da oldukça iyi geliyor.
Doktor kontrolünde kullanılması gerekiyor. Cildine göre kullanım süresi hakkında sana yardımcı olacaktır. 6 hafta kadar kullanılması gerekiyor. Akşam uyumadan önce uygulayabilirsin.
Cevap
12Cevap
Ilaclar ve haplar bir yere kadar kesinlikle beslenme duzeni cok onemli. Eger imkanin varsa, yesil yaprakli sebzeleri cok tuket. ve kesinlikle baharatlardan uzak dur. Paketli gidalarda ayni sekilde. Avakado cilde cok iyi gelir haftada bir tuketebilirsin. Ve yaptirabilirsen hacamat yaptir kanin temizlenirse bu cildine de yansicaktir. Eger ates basman kalpte carpintin gibi sikayetlerinde varsa.
ben kullanıyorum 1 ay oldu her gün sürüyorum ben akşamları sabah ışte doktorun verdigi helle yıkıyorum falan nemlendirici sürüyorum şimdilik bilmiyorum bir faydası yok ama devam ediyorum iyi sonuç alanlar var galiba yorumlara göre bekliyoruz bakalımm inşallah geçerler 🙏🏻
Yüzünü çok yakıyor. Kıpkırmızı gezebilirsin sakın güneşe çıkma sürdükten sonra hatta gündüzleri çok iyi koru ve haftada 2 gün yatmadan sür cildini yakarsın
Bir şey sormak istiyorum ben yeni aldım kremi yaklaşık 4 gündür sadece geceleri sürüyorum yüzümde garip bir şekilde koyu renkte leke gibi şeyler oldu
Nedeni ne sizce ve haftada kaç gün kullanmalıyım
bu ürün hiç bir işe yaramaz, yağlı cilt bakım ürünleri şekerli ve gazlı içecekleri kullanmayın sabunla cildinizi yıkamayın gece sabahlara kadar uykusuz kalmayın sonra ilaçları alamaya başlayın
Bende kullandım ilk başta yüzümün soyulmasını garipsedim ancak bu normalmiş nemlendirici ile kullanmadığımdan dolayı biraz yandı yüzüm ama nemlendirilirse sıkıntı olmaz 1 yıl sonra yazdım sjsdcesf
Kızlar ben şu an 20 yaşındayım. Ergenlikten sonra yüzümde sivilceler çıktı. Ondan sonra yanaklarımda ve burnumda gözenekler açıldı. Ne yaptıysam geçmedi. Acnelyse krem gözenekleri me iyi gelir mi? Cildiyeye gitmeme rağmen kendisi sivilce kremi vermiş. Yaşadığım coğrafyadan dolayı dermapen ya da lazer tedavisi de olamıyorum. Ne yapmam lazım? Biri yardımcı olsun.
Benimde yüzümde siyah noktalar var ama daha çok sivilceye etkilidir siyah nokta için mecbur ya kil maskesi ya da peeling yapmak lazım ayrıca güneş kremide kullanmak lazım onun dışında ben bu ilacın siyah noktaya etkisini görmedim
Merhaba, Helixturca'nın salyangoz özlü serum ve kremini kullanabilirsin. Gerçek salyangoz özü olduğu için cilt yenileme özelliği çok iyi. Ben 3-4 aydır düzenli kullanıyorum acayip memnun kaldım, bir araştırmanı tavsiye ederim.
Doktor vermişti kullanmadim ve sivilce hapi basladim. Onu da sevmedim. 😂 sivilcelerle yaşamaya devam
Selam, Helixturca'nın salyangoz özlü ürünlerini tavsiye ederim.
bence krem falan yalan dolan alıyorsun hapı misss tertemiz çıkıyorsun
Kullandım fena değil ama sorunun temelini akne hapları çözüyor.
Benzamycn mi ne var, akne için en muhteşem çözüm oydu. Cildiyeciye gidip yazdır bence
Benzamycn içinde yakıcı asitler olduğu için doktor önermesiyle alınmalıdır bence
bende kullanmaya başlayalı 3 hafta olacak yavaştan etki ediyor ama güneş kremide kullanmak lazım beraber
Benim arkadaşim yeşil elma sirkesini kullaniyo baya faydasini gördü baya azaldı sivilceleri
Ne kadar sürede bu sonucu aldınız ve nasıl kullandınız?
gerçekten çok iyi 👍🏻 Cildi iyi soyuyor
Sen bunlara inanma cildiyeye git
Hiçbiri bişeye yaramıyor
Yalan dolan onlar hep k.. a... l
takılmayın bu kadar allah vergisi sonuçta
Kullanmadım
İlk duyuşum
kaç sene kullandım onu ben
etki ettimi
Foto atayım gör
iyi olurrrr ama gizlidesin
Nasıl açacam