Evde yapabileceğim cilt beyazlatma yöntemi arıyorum. Evde cilt beyazlatma yöntemleri olarak patates ve pirinç unundan faydalanan var mı? Memnun kaldınız mı? Kalıcı olarak cilt beyazlatma yöntemi olarak lazeri deneyen oldu mu?cilt beyazlatma yöntemleri nelerdir?
Evde uygulayacağım cilt beyazlatma yöntemleri nelerdir?
Evde doğal yöntemlerle cilt beyazlatmak oldukça kolay ve hesaplı. Komşumuz pirinç ununu önermişti bende bir süre denedim ve memnun kaldım. Patatesin iyi geldiğini okumuştum. Pirinç unu cildi beyazlatırken cildin renk eşitsizliğini düzenliyor. Ayrıca içeriği de çok zengin. Ben haftada iki kere yaptım. 1 tatlı kaşığı pirinç unu, süt ve 2 damla limon suyunu karıştırdım 14 dakika yüzümde beklettim. Bunu düzenli olarak yaptım. Sonucundan memnunum umarım sen de memnun kalırsın.
Kesinlikle pirinç suyudur. Pirinci suda bekletip suya nişastasının geçmesini beklemelisin daha sonra bu suyu pamuk yardımıyla yüzüne her gün uygulamalısın lekeleri önler beyazlatır.
Pirinç suyunu ablam yapıyordu. Beyaz tenli ama cilt lekelerine de iyi geldiği için 2 haftada bir kesinlikle yapıyor. Hatta güneş lekelerim için birkaç kez de ben denedim. Pirinci suda bekletip yüzüne sürmen yeter ha birde nemlendirici krem sür yüzüne yeter. İşe yarar bence :)
Birkaç damla limon suyu ve ( asidi kaçmış soda) ya da doğal mineral suyu karıştırıp gece yatmadan önce bu karışımla yüzünü yıkayıp duruladıktan sonra Sudacrem sürmelisin. Krem gece boyunca yüzünde kalsın. Sabah kalkınca da güzelce durularsan zamanla cilt renginin beyazladığını fark edeceksin. Yalnız dediğim gibi bu işlemi gece yatmadan yapmalısın gündüz sakıncalı. Gündüz kesinlikle yapılmamalı!!!
doğal yöntemlerle biraz zor ve uzun surer bence eczaneden beyazlastirci krem al ben bionnex whitening cream kuallniyorum bir kac gun icinde faydasını goruyor insan
Ben leke icin bir iki defa uyguladim karbonat ve yogurt karisimini uzun sure uygulayamadim acikcasi belki faydali olurdu uzun vadeli kullansaydim, sonunda dermapen yaptirmaya karar verdim
En İyi Cevaplar