Cilt Bakım Cildinizi beyazlatmak için hangi yöntemleri kullanıyorsunuz? u SilverBlooming Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Cildinizi beyazlatmak için hangi yöntemleri kullanıyorsunuz? Cildinizi beyazlatmak için hangi yöntemleri kullanıyorsunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cilt Bakım konusunda 5,7b cevap paylaştı. Nemlendirici 1 1 Yorumla u SilverBlooming +1 yıl Nemlendirici genelde kuru ciltler için oldukça etkili. Cilt beyazlatmak için genelde pirinç suyu tavsiye edilir.
beyzaondr350 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Allah'a şükür beyaz tenliyim zaten gerek duymuyorum 😅 1 1 Yorumla u SilverBlooming +1 yıl Aynen çok şükür bende öyleyim. O konuda oldukça şanslı hissediyorum şahsen kendimi. 😄 Yorumla
Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Cildimi beyazlatmaya ihtiyacım yok. Zaten beyazım. 1 0 Yorumla
yarbelinesarilamam Takip Et Xper 5 Yaş: 22 +1 yıl Zaten bembeyazım bebek gibiyim maşallah bana Allahın yarattığını değiştirmeyin 1 0 Yorumla
aaaaaea Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 87% +1 yıl Hic ugrasmadım cok sükür dogustan beyaz 😃 1 0 Yorumla
Peri111 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Zaten beyaz 1 1 Yorumla u SilverBlooming +1 yıl Evet benimde beyaz çok şükür. O yüzden ekstra bir çaba falan sarfetmiyorum genelde yüzüm için. 🙂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Nemlendirici
Nemlendirici genelde kuru ciltler için oldukça etkili. Cilt beyazlatmak için genelde pirinç suyu tavsiye edilir.
Allah'a şükür beyaz tenliyim zaten gerek duymuyorum 😅
Aynen çok şükür bende öyleyim. O konuda oldukça şanslı hissediyorum şahsen kendimi. 😄
Cildimi beyazlatmaya ihtiyacım yok. Zaten beyazım.
Zaten bembeyazım bebek gibiyim maşallah bana Allahın yarattığını değiştirmeyin
Hic ugrasmadım cok sükür dogustan beyaz 😃
Pirinç suyuna dalıp çıkıyorum
Zaten beyaz
Evet benimde beyaz çok şükür. O yüzden ekstra bir çaba falan sarfetmiyorum genelde yüzüm için. 🙂
Pirinç suyu