Bütün yükümüzü taşıyan ayaklar hep en çok ihmal edilir. Sağlıklı, mutlu ve konforlu bir yaşam için ayaklarınıza dikkat etmeli ve düzenli olarak bakım yapmalısınız. Ayrıca ayak bakım merkezlerinde profesyonel bakım da yaptırabilirsiniz.

ayaklar bilndiğinin aksine çok hassas ve önemli bir organdır. ben bazı kendi bildiğim bazı özelliklerinden bahsedeyim.
inşaatçı olunca ilk aklıma merdiven geldi.
arkadaşlar bir binada ya da açık alanda merdiven çıkacağımızda ilşk basamağa basarken bakarız ama ondan sonraki basamaklarda hep ileri bakarız ayaklarımıza bakmayız. neden peki
ayak şlk basamakta basamak yükseklik ve genişliği fark eder beyne ölçüleri gönderir. . öyle ki milimetrkik hassasiyette hemde. o ölçüye göre de beyin bacağınızı otomatik olarak o ölçüde açmanızı uzatmanızı sağlar. ola ki basamağın birinde ayağınız takıldı. bilin ki o basamak dierlerinden farklı ölçüdedir. isterseniz test yapın. öyle durumda karşılaşınca diğer basamaklarla onu ölçün farklı olduğunu görürsünüz. ayaklarınızı küçümsemeyin hor görmeyin. vücudun hiç bir yerine yağılan masaj ayaklar kadar etkn değildir.
Tebrikler. Güzel görüş...😊
kimin umruda tırnak batmasına kadar devam
sağlıklı olana değil görüntüye bakıyorlar
Haklısın ama, sağlık öncelikli olmalı.
Görüntü güzelliģi ićin ayak taraklarını cerrahi müdahale ile aldıranlar var...
El tırnakları oval ayaklar düz benimde bildiğim kadarıyla ama bir beceremiyorum solağım birde sorun oluyor keserken..
Tırnak makasın bir büyuk bir küçü olmslı. İyi bir narja olsun. Çok dipten kesme. Mutkaka törpüyle düzelt. Sik sık gece yatarken vazelinle... 😎
Haklısın Merve
Ayak tırnağı düz kesilmeli
Bakımlı bir kadından da bu cevabi beklerdim. 😉
Teşekkür ederim ☺️😊
Rica ederim hanımefendi.
Sahil kesiminde yaşayanların tırnakları topukları cildi daha saglıklı oluyor biliyormuydun?
Biliyorum İzmir e gitmiştim orada cildim yumuşak olmuştu ve nemlenmişti parlamıştı
10 yıl sahil kesiminde yaşadım cildim iprk gibiydi. 3 yildır Ankaradayım topuklarım hemen sertleşmeye başlayınca toouklarimı her hafta topuk taşıyla ovuyorum ve her gece vazelinliyorum ancak yumusaklıģını muhafaza edebiliyorum.
Hak veriyorum aynı durumu yaşadım topuk açısından değil ama yüzüm yumuşak hiç sivilce çıkmıyordu İzmir de Konya ya geldim küçük küçük sivilceler çıktı cildi etkiliyor nemli ve nemsiz hava
Birde sahil kesiminde insanlar biraz daha sakin sabirlı stres az...
Aynen öyle bu yüzden bile gidesim var
Umarım aradığını bulursun ve mutlu olursun 🙏🌺
İnşallah amin 🌹
Alksh gonlüne göre hayırlısını versin...😊
Teşekkür ederim 😊
Rica ederim efendim. Hakkınız. Bana ve soruma cok zaman ayırdınız. 🌺🍃
Cevap
5Cevap
Nasil kesilirse kesilsin de ayak turnaklar mutlaka kısa olmali nefret ediyorum azicik uzasa bile ben ne kadar iyi olmasada baya dipten kesiyorum
Ama sende cocuk gibisin... Amman dikkat batık olmasın sonra. ☺
😂tamam
Cici kız 😉
.
İyi de bu şekilde nasıl keseceğiz,
Tırnak makasları bu şekilde kesmiyor.
.
Aynnnj
Ayak tırnakları düz olmalı ve çok kısa olmamalı elde ise parmak yapısına göre oval veya küt olabilir
Ayağımda tırnak batması var ya off
O zaman düz kesmelisin biraz da uzun bırak olurmu düşler prensesi 😉
Ayy ne kadarda masumsun.
Tam bir hanımefendi.
🌸
Rica ederim. Uyumlu olmandan cook hoşlandım... 😘😎
Ayaklar düz eller şekline göre biraz
Eveettt. Ćok enerjiksin dogru cevabı biliyorsun sen 😎
Sen de :) :)
Evet csnim 😊
Düze yakın hafif oval yapıyorum.
Düz olmalı. Ama köşeler kirılmasın takilmasın diye de törpulenmeli. 😎
Gelişigüzel kesiyoruz
Bari kestikten sonra törpüyle düzelt masum kelebeģim kayısı güzelim... 😘😎🌸
Yerim seni prenses...
Ama sana inanmıyorum tatlım. Senin gibi güzel bir kadının ayakları çirkin olamaz. Güzel ayakların zarif parmaklarınin tırnakları da gelisigüzel kesilmez ki... 😉🌺🍃
Eller oval, ayaklar düz kesilmeli..
Çok doğru 👏👏👏
tabiki düz resimde olduğu gibi..
Evvetttt
Фиг его знает
Bunun Türkçesini de yazarmısın?
Cok gizemlisiniz efendim 😔
Ayaklar düz eller hafif kavisli
Ben yanlis kesoyorum o halde..)
Mumkun oldugunca bu konuya dikkat ediyorum
Kime nasıl rahatsa
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?