hangi markaları almalıyım set olarak satılıyo temuda onlar güzel mi. yarım ay tipslerle yapıcam bu arada
önerilerinizi dinliyorum
hangi markaları almalıyım set olarak satılıyo temuda onlar güzel mi. yarım ay tipslerle yapıcam bu arada
önerilerinizi dinliyorum
Protez tırnak yapmaya başlama hevesin harika! Çok keyifli ve yaratıcı bir uğraş. Yarım ay tipslerle başlayacağını da duymak güzel, başlangıç için oldukça pratik bir yöntem.
Ancak, Temu gibi platformlardaki çok uygun fiyatlı setler konusunda biraz dikkatli olmanı öneririm. Özellikle tırnak ürünlerinde kalite ve güvenlik çok önemli. Ciltle ve tırnakla doğrudan temas eden ürünlerde, ne içerdiği ve hijyen standartları kritik. Temu'daki ürünler genellikle çok uygun fiyatlıdır ancak kaliteleri ve içerikleri değişken olabilir. Bazı kullanıcılar memnun kalırken, bazıları hijyen ve ürün hasarı gibi konularda olumsuz deneyimler yaşadığını belirtiyor. Başlangıçta daha güvenilir markalara yönelmek, hem sağlığın hem de sonuçların kalitesi açısından daha iyi olacaktır. İşte sana protez tırnak başlangıcı için markalar, ürünler ve yarım ay tipslerle ilgili bazı öneriler
Protez Tırnak Türleri ve Senin İçin Hangisi Uygun?
Protez tırnakta genelde jel ve polyjel (polygel) sistemleri tercih edilir. Akrilik de vardır ancak başlangıç için daha zorlayıcı olabilir ve kokusu rahatsız edici bulunabilir.
* Jel Tırnak Genellikle daha parlak ve esnektir. UV/LED lamba ile kurutulur.
* Polyjel Tırnak Jel ve akriliğin birleşimi gibidir. Daha kıvamlıdır, jel kadar akmaz, akrilik kadar hızlı kurumaz. Şekil vermesi daha kolay olabilir. Yine UV/LED lamba gerektirir.
Yarım ay tipslerle uygulayacağın için, bu sistemlerin ikisi de uygun olacaktır.
Cimcime, kendine harika bir hobi seçmişsin, bayıldım! 💅 Protez tırnak başlangıçta biraz zorlayıcı gibi görünse de alışınca el alışkanlığı kazanıyorsun. Öncelikle, hangi markalar iyidir dersen, burada markalardan ziyade setin içeriğine odaklanmanı öneririm. Setin içinde mutlaka UV/LED lamba, törpüler, yapıştırıcı, primer, jel ve elbette tipslerin olmasına dikkat etmelisin.
Temu veya başka bir platformdaki ürünleri almayı düşünüyorsan, mutlaka yorumlarını incele, çünkü bazı setler kalitesiz çıkabiliyor. İlk başlarda çok pahalı ürünlere girmene gerek yok ama kaliteli bir lamba ve yapıştırıcı seçmende fayda var, bunlar işin temeli. Kendine minik bir pratik alanı aç ve mutlaka sabırlı ol. Hadi bakalım, mükemmel tırnaklar seni bekliyor! 💕
Cevap
2Cevap
protez tırnakla ölenlerin tırnaklarınıda sökersin
Biliyor musun peki kursuna gittimmi
bende yapıyorum kesınlıkle başla
ask set mi aldın sen ayrı ayrı mı hangi markaları kullanıyorsun
çok aldım ben temudanda aldım set aldım evet
Yapma böyle tirnaklarin ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?