Türkiyede çok daha güzel kızlarımız varken, Barbara Palvin'in bu kadar abartılması hakkında ne düşünüyorsunuz?Burada bile görüş yapan kızı linç etmişler, gerçekten yazık.
Barbara Palvin'in güzelliğinin aşırı abartılması hakkında ne düşünüyorsunuz?
Bence hakettiğinden çok daha az değer görüyor türkiyede güzel kız mı var bir de kıyasladığın kadına bak gizli sormuşsun birde.
0
13 Yorumla
Soran
+1 yıl
Hakettiğinden az değer görüyor? 😂Kadının takipçilerinin %80'i Türk. Ayrıca ne özelliği var ki değer görsün? Bu arada Türkiyede gayet de taş gibi kızlar var, sen kudurmaya devam edebilirsin.
Beste ramona esmer mi? Ayrıca esmer kızlar gayet de güzel oluyor. Bu sitede bile var barbara palvinden güzeli. Ama ben buraya fotoğraf atamam maalesef.
Bir tane turkle cikmadim kuyruk acim yok ayrica kuduran sensin ben degilim bir basarin yok dunya capinda guzelligi onaylanmis mankeni kiskaniyor ve komik bir sekilde kendine es deger goruyorsun ergenligini gecirdigin odandan. 😂
Yanlış. Kendimi eş değer görmüyorum, kendimi daha güzel buluyorum. Türk kızlarıyla çıkamazsın zaten, çünkü Türk kızları sana bakmaz. Ondan işte bu kuyruk acısı da. 😂
Konuyu irkciliga bagladigin yetmiyormus gibi birde seviyeni dusuruyorsun terbiyeli ol azicik. Bu sitede turk olsun veya baska bir irktan farketmez sanaldan ilerisini dusunmem kimseyle.
En İyi Cevaplar