Bir de dünyanın en güzel kızı filan diyenler var 😂 yolda bile daha güzelleri var.

Duru bir güzelliği var ama abartılacak kadar değil.
Bence de. Türkiyede çok daha güzelleri var.
Kesinlikle.
Çok tın çok ta fifi güzel ama BENANA!!! :D
Cevap
4Cevap
Aslinda mukemmel biri defil ama fotograf cekimlerinde cok seksi çıkıyor
Bence de
Guzel ama güzellik goreceli kavram o yuzden bazilarinn tepkileri o kadar da güzel gelmeyen bize abarti geliyo.
Barbara doğal olduğu için güzel görünüyor. Herşeyi doğal kadının
Makyaj yapıyor ama.
Hepsi makyaj güzeli bunların
Bence de
Soldaki en makyajsız hali ve güzel değil
Dunyada tek abartilmayan konu bu
Derken? 😂
Güzel değil bence :) aşırı abartılıyor
Mal mısın? Brigitte bardot dururken bunu mu kıskanacağım? Ben bile daha güzelim bundan. Her şeye bir bok atmaktan vazgeçin. Bu arada aşşşııırrrrıııı iticisin.
Kıskanmayın bal gibi de ütopik güzelliği var kızın
Kıskanma derken? Sanki bana brigitte bardot 😂 Ben bile daha güzelim bundan
Eminim daha güzelsindir gizli
Ben de çok güzelim demiyorum zaten, ama bu kızdan güzelim.
Dünyanın en güzel kadını kesinlikle.
Ne 😂
Barbara Palvin'den bahsediyoruz burda. Boru değil yani.
Bana göre borudan farkı yok 😂
Güzel olduğunu kanıtlamak için başkalarını gömmeye ihtiyaç duyduğuna göre senin de borudan farkın yok.
Gömmüyorum, sadece abartıldığını söylüyorum. Umarım en güzel kız dediğin için ironi yapmışsındır, yoksa gözlerinden şüphe edeceğim.
Gördüğüm en güzel kadın tabi ki de şaka yapmıyorum.
Barbara palvin en güzelse, brigitte bardot jane moskova ne oluyor?
Onlae mı güzel? Ahahhahaa
İnternetten bakmamışsındır bile. Brigitte bardot'un gençliği efsane güzel, jane makova da barbara palvin'den güzel en azından.
Jane güzel ama barbara kadar değil.
Sacmalama 😂 kız barbie bebek gibi. Brigitte'yi söylemiyorum bile, o derece güzel.
Ben bile barbaradan güzelim
Kardeşim ben bir erkek gözüyle bakıp söylüyorum. Kadınlardan hoşlanmıyorsan , benim sözlerime güvenebilirsin barbara palvin çok güzel bir kadın.
Tamam ben de ben ondan daha güzelim diyorum. Ve barbara palvin kesinlikle dünyanın en güzel kadını değil. Ben bile daha güzelim diyorum çok güzel olmadığım halde, düşün yani.
Biraz
Bence baya
Bence az bile övüyorlar
Saçmalama 😂 neredeyse bütün türkler onun hayranı. Nasıl az övülüyor? Dünyanın en güzel kızı diyen bile var. Aşırı abartılıyor aksine, çok daha güzel kadınlar varken.
Düzgün konuş
Kötü bir şey mi söyledim? Düzgün konuş derken neyi kast ediyorsun? Eğer biraz daha sabrımı taşırırsan emin ol gerçekten düzgün konuşmayacağım :)
Saçmalama ne demek
Bana göre de ondan daha güzel kadınlar var ama bu onun abartıldığını göstermez
Abartılıyor baya. Hatta aşırı abartılıyor. Dünyanın en güzel kadını ne demek ya 😂 böyle diyen insancıklar var.
Ne oldu kıskandın mı
Onlardaki şansı kıskanıyorum evet. Güzel olmadığı halde güzelliğinin övülmesini mesela, yaşadığı hayatı kıskanıyorum. Ama güzelliğini asla. Çünkü ondan çok daha güzel olduğuma eminim.
Keşke senin özgüveninden bir parça bizde de olsa
Özgüven değil bu akılsız. Gerçekler bunlar. Kusura bakma şimdiden akılsız dediğim için ama sen bunu hak ediyorsun :)
Bende sana canım mı diyeyim
Senin laflarını takmadığım için sorun yok
İyi o zaman
Byee
Sana da byeee
Hiç ayarınız yok mk
Derken?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar