"Olgun" diyince insanlar "yaşlı " kategorisinden bahsedildiğini sanıyor. Hâlbuki erkekler: Ne istediğini bilen, çocuksu hareketler yapmayan, anlayışlı, tripsiz, neyin nerde yapılacağını bilen kadınları istiyorlar. E 18 yaşında ki bir kızda bu olgunluk olmadığı için onlarda 30 yaş ve üzeri kadınlara meyl ediyorlar. Bu kriterlerin hepsi genç bir kızda toplansa o erkek" yok hayır ben illa yaşlı istiyorum " diye birşey demez. Yani işin özü Güzel ahlâk, aile kültürü, edep, hayâ , vs.
Henüz o olgunluğa erişememiş erkeklerin, yaşıtlarında aradıklarını bulamadıklarından dolayı olgun kadınlara yöneldiğini düşünüyorum. Zıttı bir durum da olgun erkekler için var maalesef onlarda yaşlarından çok küçük olan kızlara yöneliyorlar. Bu sebeple otuz yaş üstü olgun, yalnız kadın ve erkeklerle dolu ortalık.
Öyle miymiş 🤔 Dırdır, trip Vs. yok ama zamanında yaşanıyor tecrübe ediniliyor ve yapılmıyor, gençlerde öğrenecek güvenecek o kadar.. Olgun kadın algısı biraz önyargılı, baştan çıkaran, elbisesi sksi dolgun hatlar vb. gibi.. Bu tanıma göre eğer öyleyse ben hiç olgun değilim; kuru kafa tişört, yırtık kot, dövme ve piercingli..
Gençler kadar dırdırcı ve trip atan insanlar değillerdir yaş ve yaşanmışlıklar artık onun kişiliğini de olgunlaştırmış ve ne istediğini bilen insan haline getirmiştir. Kararsızlıkları yoktur. Hem cinsellikte hemde gündelik hayatta ve aşkta tecrübelidirler. Libidoları da gençlere nazaran fazladır.
Ne istediklerini bildikleri dusunuldugunden olsa gerek. Simdi boyle dedim ama yanlis anlasilmasin cinsel dürtülerden dolayi degil, saglam duruş ve kararlı olduklari dusunuldugunden dolayi diyebilirim.
Kızların çocukluktan çıkıp trip atmayı bırakıp akıllı uslu oturaklı oldukları yaş 25ten sonra başladığı için genelde mecbur olgun kadınlar tercih ediliyor çünkü genel olarak o yaştan daha genç kadınlar çekilmiyor
Annesinden veya babasından gerekli ilgiyi sevgiyi göremeyen insanlar olgun kişileri daha çok sever. Bunda hem sevgili hemde anne babasından alamadığı ilgiyi bir arada bulur.
Alâkası yok bencede Olgun veya olgun olmayan bütün bayanlar fiziksel olarak Hepsi çekicidir ve bütün bayanlar birer çiçektir Hepsinin Kokusu ayrı bir güzeldir Ben Biseksüel olarak benim görüşüm 😋🙏
Duruma sadece cinsellik açısından yaklaşamamalısın. Geniş düşünmelisin tek amaç cinsellik değildir. Yaşanmışlıklar, hayata bakışı, durumları yorumlaması , hayat felsefesi, yorumlaması önem arz eder. Akıllı insanlar cezbeder, etkiler bir adım ötesini bilebildikleri için.
Fiziği oturmuş, ne istediğini bilen, tecrübe sahibi, erkeğin dilinden anlıyo... bınlar genç bir bayanda olsa oda çekici gelir. Gerçi gençlerde çekici geliyo ama🤣hatta dur ya tüm kadınşar bana çekici geliyo😱
En İyi Cevaplar