Lezbiyen kadınlar neden erkeklere çekici gelir?

Hayatım boyunca hep kadınlara ilgi duydum ve bunu hiç sorun haline getirmedim. Lezbiyenseniz insanlar size cidden değişik sorular sorabiliyor, mesela: neden güzel kızların hepsi lezbiyen, seksi görünmek için mi lezbiyensin, kadın kadına nasıl zevk alıyorsunuz, başka bir erkekle grup yapar mısın, bir kadının başka bir kadınla ilişkiye girmesi neden erkekleri tahrik ediyor cidden aşırı merak ediyorum. Çünkü iki erkeği bu şekilde görmek erkeklerin genelinin sinirlerini bozarken (ki bu çok saçma), kadınları bu şekilde görmek neden azdırıyor? Ha bir de şey diyen bir grup var, gerçek bir erkekle beraber olsan bir daha kadınlara bakmazsın… lan manyak erkek sevmiyorum ne gerçek erkeği? Yıllar geçtikçe yaşımız büyüdükçe bunlar biter sanıyordum ama her sene insanlar daha fazla sapıtıyor. Sanırım okulum biter bitmez yurt dışına çıkıp insan standartlarında yaşamaya başlayacağım. Bu soruyu da bunu yaşayan biri varsa yalnız olmadığını görsün ve belki bunu yapan erkekler varsa yorumlarda biraz linç yesin diye yaptım. Yani aşağıda istediğinizi yazın hiçbir yorumu gizlemeyeceğim.
Lezbiyen kadınlar neden erkeklere çekici gelir?