Kızlar ben jilet kullanıyorum Venus breeze nin kenarları jelli olan. Resimdeki mor olan. Ama başlıkları çok pahalı olmuş artık alamıyorum o yüzden simply Venus 3 ü kullanmaya karar verdim o da pembe olanı. Ama onun kenarlarında jel yok yani kayganlaştırıcağını pek sanmıyorum. Kullanan var mı şu pembe olanı alırken cildi kesiyor mu ya da acıtıyor mu memnun musunuz yani?
Kızlar jilet kullananlar bakabilir mi hangi Venus'u almalıyım?
Kız değilim ama bence tuy dökücü kullansan daha rahat edersin hem daha uzun sürede çıkar makine onericektim bikere para verirsin bidaha şarj et kullan ama makine özel bolgeleri tahriş edebilir ama diğer yerlerinde kullanabilirsin makine rahattır bende makine kullanıyorum
Çok kolaylıkla alıyor, zamanın yoksa aciliyetin varsa kurtarıcın olacaktır. Başlamadan önce traş jeli kullanmanı bitiminde de nemlendirici sürmeni öneririm. Kızarıklık olmaz, olsa da giderir bu yöntemler.
Evet.. Yani şimdi sırf ucuz diye alıp cildimi mahvetmeye değmez artık mecbur alıcam ondan pahalı mahalı ama yapıcak bir şey yok. Keşke öğrenci olmasaydım işte tek kötü yanı o para bitiyor hemen kalmıyor ☹️
En İyi Cevaplar