Hangi kadın/kız rastgele çekilmişken daha güzel ve çekici?

hangisi daha güzel paparazi fotolarıyla?
a
b
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Güncellemeler
+1 yıl
neden selena gomez'den nefret ediyorsunuz? fahriye evcen güzel bir kadın değilken neden selena gomezi sevmediğiniz için fahriyeye oy veriyorsunuz? nedir bu selena gomez düşmanlığı? biliyorum fanları biraz agresif ve selena da çok konuşuluyor, seviliyor diye ona karşı bir çekemezlik var !! yani ben bu anketi yabancı bir sitede yapsam yemin ediyorum %85 oy selenaya gelir ! kirpikleri, gözleri, doğal rujsuz dudakları ve fahriyenin burnunun bile gözükmediği makyaj ve kocaman ağzı.. sıradan bir kadın
Güncellemeler
+1 yıl
B dururken bir insan A'ya nasıl oy verebilir ya? bu zevksizlik değil , bu bildiğin kontrollü seçim !! yani tarafsız değilsiniz burda selena nın en az %80 alması lazım!! burda fahriye biraz değil çok farkla bile oy alsa benim zaten fikrim değişmez göz var nizam var bu resimde tartışmasız selena daha güzel !! site fahriye evcen fanlarıyla dolu bence! birazcık objektif olabilseydik şu an sağcı solcu kavgaları bile olmazdı ülkemizde cidden çirkinde olsa sevdiğimize oy veriyoruz HEP, selena doğal hem
Hangi kadın/kız rastgele çekilmişken daha güzel ve çekici?