He tamam o zaman bir an avukatlarin bile asgariye calistigi bir devirde oldugumuzu unutmusum. Tabi make up artist daha kalifiye bisey ulke ac onlara kolsy kolay olunmuyo..
Avukat var asgari alır avukat var ayda ortalama geliri 20 bin civarı olur ya da daha fazlasi bu tecrübe ve işini iyi yapmakla alakalı keza dandik bir salonda çalışan make up artist asgari alırken profesyonel bir markada ya da freelance çalışan bir make up artist asgari ücretin 3 4 katını kazanabilir.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Asgari
Yahu ne asgarisi? Profesyonel markalardan bahsediyorum dandik mahalle kuaförü bile asgari vermiyor
He tamam o zaman bir an avukatlarin bile asgariye calistigi bir devirde oldugumuzu unutmusum. Tabi make up artist daha kalifiye bisey ulke ac onlara kolsy kolay olunmuyo..
Avukat var asgari alır avukat var ayda ortalama geliri 20 bin civarı olur ya da daha fazlasi bu tecrübe ve işini iyi yapmakla alakalı keza dandik bir salonda çalışan make up artist asgari alırken profesyonel bir markada ya da freelance çalışan bir make up artist asgari ücretin 3 4 katını kazanabilir.
E gelelim fasulyenin faydalarinaaaaa. Kendi sorunu kendin cevaplicak kapasitedesin madem niye soruyosun burda bu soruyuuuu
Yılda 50 bin hukukçu mezun oluyor kaçı nitelikli bir avukat olabiliyor?
Hicbi vasfi olmayan binlerce insan da make up artist oluyor kaci 10 bin lira kazaniyor
Vasfi olmayan kazanamaz. Makyaj bilgi ve yetenek işi yetenekli olan kazanır ben sadece bu markalarda çalışmış biri varsa fikir verir diye sordum
Senin dedidigin tutarlari o markalarda mudurluk yapanlar belki kazaniyodur. Malum iki danla bilic videosu izleyen make up artistim diye geziniyor
Bu markalara her make up artistim diyen giremiyor zaten
He var yani egitimlerin sertifikalsrin vs vs
Freelance çalışanlar kazanıyor o paraları 1 makyaj minimum 250 - 300tl özel gün düğün vs gibi 1000tl ye kadar çıkıyor
Asgari sinir
Asgari ücreti kıytırık bir mahalle kuaforunde alırsın ancak. Mac, Bobbi Brown diyorum ben
Ben ne bilim😀😀
Bilmiyorsan mesela yorum yapma 😉
Sanami sorcam 😀😀