Özellikle spordan sonra salondan çıkarken çoğu kadın yanıma bir merhaba diyor hemen ardından da mahcup bir şekilde parfümümün markasını soruyor. Baya akılda kalıcı, insanın içini kıpır kıpır eden bir koku. Aslında iki farklı parfüm kullanıyorum ikisinin de etkisi aynı
Valla 10 liraya harika ve gerçekten uzun süren kokuları var. Böyle fazla vermeyi gerek duymuyorum. Ha bazıları diyor zengin olsan 600 liralık parfüm kullanırdın diye ama bilemiyorum yani. 200-300 lira verebilecek gelirim var ama o fiyatlarda ki parfümleri cidden gereksiz buluyorum.
Evet benim kullandığım koku açık ve kalıcı bir koku. Birde 3 tonlu bir koku. Ben genel olarak en ağır tonunu kullanıyorum. Ağır olmasına rağmen yolda çevirip çok kadın sormuştur.😊 Dawid Walker parfümde bir harika.
Vay be, kadınlara bak sen. Daha bana da parfümümün markasını soranlar oldu ama hep arkadaşlarımdı. Tanımadığım insanlar hiç sormadı. Kadınlar bu konuda kendilerini tutamıyorlar galiba.
La vie belle de kullanani o kdar cokki o yüzden tercih etmiyorm. Amaa poeme herkes bilmiyor.. aslinda bir sans verebilirim siz nerden alıyorsunuz poeme i?
Yolda durdurup adini sorduracak kadar güzel kokular istiyorm 😍🙈 poeme not aldm bunu. Baska var mı peki en az poeme kdar sevilen yillar once kullandgnz falan varsa oneri alabilrm.. tam koku arayisindaym la vie belle haric.
En İyi Cevaplar