Big Seven Travel seyahat portalı, ‘dünyanın en seksi milletleri’ listesini yayınladı. Ukraynalılar 1. olurken Danimarkalılar da 2. oldu. Size göre en seksi millet hangisi?
En seksi millet: Ukraynalılar! Size göre en seksi millet hangisi?
Ben buna katılmıyorum, kişiye göre değişir. Bir de tabi yaşadığımız yerin bizi nasıl etkilediğine göre. Ben uzun zamandır Fransa'da yaşıyorum, bence Fransız kadınları dünyanın en seksi kadınları. Belki görüntü olarak Ukraynalı fabrikadan çıkma bebeklere benzemezler, ama özgür düşüncesi, aklı, fikirleri bir iki muhabbet ettiğin zaman seni nasıl etkilediği, giyimleriyle bence bir numaralar. Dediğim gibi buna katılmayacak bir sürü kişi biliyorum, o yüzden kişiye göre değişir.
Ben 1 yıl Rusyada yaşadım, hayatımda görmediğim kadar güzel kız gördüm ve ilginçtir hiç kendilerini beğenmemişler çok rahatlar. çok canayakınlar, bazen düşünüyorum bu güzellik bizim kızlarımızda olsa ne olurdu? bence ukrayna ve ruslara olan kaymanın sebebi bu, Türk kızlarının kendilerini çok üstün görmeleri. hepsi değil ama çoğu öyle, hele güzelse? aman aman yanına yaklaşılmıyor.
Ukrayna derim bende ancak ekleme yapmak istiyorum Kiev Odessa ya da Kharkov gibi bilenen şehirlerini değilde kırsal da kalmış il ve ilçelerine gittiginizde çok sasirabilirsiniz. Gitmeyenler için yaremche, bukovel ve ivano-frankivsk önerimdir.
Slav ırkı güzeldir.. ancak sadece gençken. Kuzeye doğru gittiğinizde ıklim şartları nedeniyle genler deformasyona uğramadığı için böyle olduklarını düşünüyorum.
En İyi Cevaplar