Modifiye gibi duruyo ki öyle zaten. Hiç doğal değil beğenmedim.
candice bambaşka bişey ya çok fena taşşş:)
Yuz olarak cok mu bebeksi, tatlı?
yüzü bebeksi tatlı çekici seksi ne ararsan var combo paket yapmış yaradan hepsini yüklemiş hatuna:)
Bencede hem seksi hem bebeksi olabilen nadir hatunlardan
evet eşssiz bir hatun
Cevap
9Cevap
Bacakları biraz kısa olsa güzel
Ben Latino seviorum bu kadin cok itici be
Latinlerden ünlü söyler misin? Latinlerde güzel oluyor. Adriana lima en bilindigi zaten
O ten renkleri cok guzel oluyor. Karamel gibi. O ten rengine koyu sac, renkli göz koy bence cok efso duruyor. Fizikleri zaten fazla kıvrımlı😊😄
Bebek gibi sadece beli biraz fazla ince
Her şeyiyle çok güzel :)
Mukemmel amaa estetikli
Bu kızla kendini kiyaslamaya calismamalisin.
Bu kızla kendimi kiyaslasam bu dunyada yasayamam zaten. Sadece sordum😊 cevremdeki erkekler cok beğeniyor bunu. Bir de genele bakayim dedim.
Victoria secret meleği nasıl oldu sence 🙄
Fizik kusursuz da yüz bana hitap etmiyor.
Yüz bebeksi, tatlı gibi ondan mı
göz rengi çok güzel
Boyle renkli gozlerim olsun isterdim. Ailede var da geni alamamışım. En yakın anne de var ama baba baskin gelmiş😄
aynen benimds annem mavi gözlü idi ama kahretsin ki babama çekmişim allahtan tipim anneme benziyor huyumda öyle
ben renkli gözlere zaafım var ondan :s 🤔
Benimde zaafım var hatta eşim renkli gözlü olsun istiyorum kısmetse😊
inşallah olur keşke insanlarda daha canlı göz renkleri olsaydı böyle kırmızı mor vs. gibi :) en çok da yeşil renk hoşuma gidiyor
Annelerimizin renkli gozlu olmasindan sonra bir kez daha sasirdim ve bende yesil goz cok seviyorum🙈 boyle mavi-yeşil turkuaz gibi oluyor o da guzel duruyor. Çimen yeşili gibi de😊yeşillik barındırsında her türlü hoş.
doğrudur. aynen aynen :) turkuaz göz rengi nasıl oluyor bilmiyorum🤔 ben genelde rastlamam renkli göze anca mavi denk geliyor galerimde bile göz resimleri dolu robotik gözler hayvan gözleri veya muazzam farklı renkler :)
Turkuaz derken mavi-yeşil karışımı gibi oluyor. Tam rengi anlatmak icin soyledim yoksa tabii ki turkuaz diye goz rengi yok sanırım😊 bende de yeşil ve ela gozler var galerimde. Bir de makyajları. Annem sever goz makyajını ona fikir olsun diye göstermek için hemde bende arada bakıp bakıp imreniyorum😊 ama cok şükür renkli olmasa da baya siyaha yakin gozlerim olsa da görüyorum şükür😊
oda iyi :) güzelmiş böyle koyu siyah veya alita filmini izlediysen oradaki kızın gözlerinin iri ve büyük olması gibi ilgi çekici geliyor bana
Teşekkür ederim.😊 Bir yeşil-mavi gibi albenisi olmasa da idare ediyoruz. Bir bu paylaştığım kızın bir de adriana limanin da gozlerini cok begenirim. Renk olarak ve sekil olarak çekik güzel gözleri var.
evet ilk resimde daha belirgin ben genelde ilk göz rengine dikkat ederim :) adrianayı hatırlamıyorum nasıldı diye
Kalktı
Yuzu guzel fizigi eh iste.
İyi değil
Muhteşem
Mükemmel
Super
mükemmel
Güzel.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar