Benim için sıcak hava da bir de işin içine tüyler eklenince durum iyice çekilmez bir hal alıyor. Gün boyu terliyoruz ve tüyler bu ter kokusunun kalıcı olmasını sağlıyor. Gün boyu hoş olmayan kokularla olmak da açıkçası kendimi kötü hissetmeme sebep oluyor. Bunun yerine pürüzsüz bir vücuda sahip olmak ve hareketlerimi kısıtlamamaya özen göstermeye çalışıyorum. Eeee durum da böyle olunca benim de en pratik kurtarıcım Remove Ağda oluyor.
Evde ağda yaparak hızlıca uygulamak isteyenler buraya :) Smart Wax Roll-On Sir Ağda Seti ile tüylerinize göre seçim yapabildiğinizi biliyor musunuz? Evet evet tüy kalınlıklarınıza göre ürünü seçiyorsunuz. Bu şekilde daha güzel sonuçlar elde ediyorsunuz. Kullanımı da oldukça kolay. Kapağını çıkar ve rolon kartuşu takmalısın. Cihazı prize tak ve ısınmasını sağla. Ağda mendillerini uygula ve korkusuz ağda yap. Kartuş pembe ise kartuş hazır modundadır. Tüylerin çıkış yönüne doğru ağdayı sürmelisiniz ve çekerken de tam tersini yapmalısınız. Korkusuz ağdanın sırrı çok kolay :)
Bikini bölgesi için ise en hassas ağdayı seçtim. Remove Brazilian Bikini Özel Bölgeler İçin Sir Ağda bu konuda çok harika. Hızlıca ağdayı ısıtın ve hazır hale getirin. Ardından da bikini bölgesinde kullanabilirsiniz. İçinden eğlenceli etiketler geliyor. Mutlaka denemelisiniz. Koltuk altı içinde kullanabilirsiniz. Remove ile hayat kolay ve eğlenceli :)
Sizde istenmeyen tüylerden pratik bir şekilde kurtulmak istiyorsanız Remove ile tanışmanın tam vakti. Denemenizi tavsiye ederim.
Merhabalar. Hava şartları ile tüylerin bir alakası olduğunu düşünmüyorum. Tüyleri almak kişisel bakım ve hijyenik açıdan önemli ve gerekli bir etmendir.
En İyi Cevaplar