Aile & Toplum Sıcak havalarda nasıl serinliyorsunuz? seyda028 Takip Et Master Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Ayy baydı resmen. Dışarda olanlara ve dışarda çalışanlara Allah kolaylık versin vantilatör olmasa evde durulmuyor bile Sıcak havalarda nasıl serinliyorsunuz? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,1b cevap paylaştı. Ben soğuk kahve içiyorum genelde 0 0 Yorumla
skxmen Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 740 cevap paylaştı. İş yerinde klima ama arızalı maalesef bu aralar evde klima veya vantilatör 0 0 Yorumla
muratby Takip Et Master Yaş: 40 , eic 34% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5b cevap paylaştı. benim ofiste doğal bir serinlik var, hatta şu an ayaklarım üşüyor 0 0 Yorumla
badboy_master Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Duş ve duşun ardından klimanın karşısında uyuyorum :D 0 0 Yorumla
Dağlı9316 Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 96% +1 yıl aynen öyle hanımefendi vantilatör de olmasa tamam sinekler kurt atacak insana 0 0 Yorumla
Hen32 Takip Et Xper 5 Yaş: 44 +1 yıl Bir ayran alıyorsun içine buz ve taze nane atıyorsun serinliyor sun birde sovuk duş tamam 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 9,3b cevap paylaştı. Sık sık denize girerek 0 0 Yorumla
heyyoooo87 Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Klimalı Cafe ye sırf sıcaktan giden ben 0 0 Yorumla
cakir2607 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. Çalışırken vantilatör 0 0 Yorumla
Cmn24 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 64% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Su ile 0 0 Yorumla
Mertizm2834 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 97% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,6b cevap paylaştı. Uc saatte bir dus 0 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 21,8b cevap paylaştı. Acs Aç camı serinle 0 0 Yorumla
uusluu Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 4b cevap paylaştı. Çay içiyorum 0 0 Yorumla
fatihılgın Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 8,7b cevap paylaştı. Soğuk duş. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Ben soğuk kahve içiyorum genelde
İş yerinde klima ama arızalı maalesef bu aralar evde klima veya vantilatör
benim ofiste doğal bir serinlik var, hatta şu an ayaklarım üşüyor
Duş ve duşun ardından klimanın karşısında uyuyorum :D
aynen öyle hanımefendi vantilatör de olmasa tamam sinekler kurt atacak insana
Bir ayran alıyorsun içine buz ve taze nane atıyorsun serinliyor sun birde sovuk duş tamam
Sık sık denize girerek
Fırfır sıcak üflüyor, bir sîke yaramaz
Fena serinlerim
Klimalı Cafe ye sırf sıcaktan giden ben
Çalışırken vantilatör
Fitnessdan sonra yüzmeye gidiyorum
Evde klima var.
Soğuk olan herşeye atlıyorum valla
Vantilatörle
Su ile
Uc saatte bir dus
Acs Aç camı serinle