Saçlarım iğrenç kokuyor lütfen yardım?

Arkadaşlar saçlarımı 3 gün önce kestirdim ve ombre yaptırdım. Daha öncede aynı kuaföre ombremi yaptırmıştım. Bu sefer yaptığında saçlarımı fazla açtı bende tekrar balyaj atmasını istedim. Her neyse saçlarım gayet istediğim renkte oldu. Şimdi de duş aldım ve saçlarım resmen lağam gibi kokmaya başladı. Şampuanladım, duşta kremledim, çıktım kuruttum tekrar glissin saç spreyiyle spreyledim. Bana mısın demedi iğrenç kokuyo. Başıma ilk defa böyle bir şey geldi. Neden sizce? Ve bu koku nasıl geçer? Lütfen yardım edin 😞😞
Güncellemeler
+1 yıl
Bugün kuaförüme gittim. Problemi anlattım. O da yıkayınca olduysa gel bir de biz yıkayalım dedi. Yıkadılar ve koku falan oluşmadı hiç. Belki fön Makinesi ile saçını fönlerken makine koku yapmış olabilir saçların yanık değil dedi. Yanık olsa ben zaten seni burdan öyle göndermez müdahale ederdim dedi ve saçlarım gerçekten kopmuyor da. (Eski müşterilerindenim gerçekten beni yanık saçla yollamaz) Yansa pişmaniye gibi kopardı. Bende bu yüzden daha güzel bir şampuan ve saç yağı aldımm.
Saçlarım iğrenç kokuyor lütfen yardım?