AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
78Cevap
Kadınlarda Rusya erkeklerde Türkiye ya da İtalya
İspanya diyesim geliyor..
Güzel kadınları; Ukrayna, Çek ve Rusya.
Kadınlar bizden erkekler italya
En güzel kadınlar Türkiyeden en yakışıklı Erkekler de Jamaika dan çıkar benceee :))
Jamiaka değilde Nauru deseydin veya madagaskar falan.
@FikirDanışmanı jamaicalilar siyahi. Yani tercih meselesi ama ben ortadogulu fenotipini daha cok begeniyorum
Asyalı erkekleri hep beğenmişimdir bence asya ülkeleri kore japonya vs
Bizim Türk erkekleri de yakışıklı yalan yok.
Harbiden ama İtalyan erkekleri yakışıklı oluyo
Erkekleri bilmem de rus kizlari bir icim su
Sagol jdjdjd
Niye sende mi russun yoksa
Evt annem rus
Baban kerata cok sansliymis sende melez olmusun
Fotodaki sen misin
Evt bnimde. Babam niye sansliymis
Ne guzel işte rusyadan evlenmiş bir anlayis ve görüşleri farkli daima destekciler ona onem veren seven biri herseyi yapacak kapasiteler o yuzden sansli
Hahahha bosandilar yalniz. Ben yedi yasindayken
Hadi ya kötü olmuş rusya da su satsa zengin olurdu ya baban sans direkten donmus4
Iki yil kaldim rusyada ben
Sans bir bana gülmedi
Norvec
Türk erkeklerini beğenmiyorum. Coğu çomar ve cahil ve kadınlari halen bir et parçası gören ankutlar var. Yapanci kız o*** olsa bile evlenir ama olay türk kizina geldimi kendilerine bile bakmadan helal süt emmiş türk kizi isterler. Bir de türk kizlari cirkin diyenler annelerine bakib mi söyliyorlar bunu?
👏👏👏👏
bizi gömerken hepimizi nasıl kalıba sokuyorsun? ayrıca sütten çıkma ak kaşık mısınız feminist
Coğu dedim hepsı değil. Kac tane comar olanla konuştum. Onlarla konuşa konuşa kanser oldum. Cevremde bile o kadar cahil varki. Istersen bir doğuya git gör. Siz öyle olmaya bilirsiniz. Halamın şerefsiz kocasi bile ikinci karisi var ve hic bir şey yapamiyor. Bunların hic bir önemi yok aslinda. Bu demin yazdim yorum bilerek provoke amacli yazdim. Bir anlami yok. Doğruluk payi vardir bilemem ama konu bu değil. Yorumlarda siz nasil genelleme yaparsaniz bende yaparım. Menimist bey🙂. Inan bana feminist olan son kişi ben olurum. Bu konu hakkında yillarca sirf siz erkekleri anlamak icin araştırma yaptım. Ama kadınlar hakkında böyle aşağılık konuşan tıplerden bıktım. Görmezden gelemiyorum artık. Burdaki mgtow taraftarı olanlar da kendilerini cool saniyorlar.
Siz kendi haklarinizi bile koruyamiyorsunuz. Tabikide her erkek odun değil. Uff neyse en azından bana saygili bir şekilde yazdin icin teşekkür ederim
@Shinkay anlıyorum benimde tanıdığım bazıları var haklı sayılabilirsin ama sen direkt Türk erkeklerini beğenmiyorum dedin beğenmeyebilirsin ama aşağılıyorsun, ben neyin genellemesini yaptım feminist konusunda heralde evet modern feminizmin ne olduğu belli ben kendi hakkımı nasıl koruyamıyorum ondan mı maskülistim
Türk erkeklerini begenmeme yorumu genelleme yapan erkekler icin yazdim. Bir anlami yok. Benim icin irkin bir önemi yok. Bak bana göre türkler cirkin degil ve hatta tipleri aslinda iyi. Her türkiyeye gittimde sokakta insanlara bakiyorum hsha ama türk erkekleride ve kizlarida cirkin değil ve karakter olarak bilemiçegim. Ben cevremde ve burda ne görüyürsam onu yazdim. Ve bana göre kadin erkek hukuki anlamda ayni haklara sahib olmali. Ve farkindamisin ama erklerin kadinlardan daha az haklari var. Mesela size askerlik zorunlu, nafaka problemi var, erkege şiddet ve tecavüz ciddi alinmiyor ve bir istatiske göre türkiyede erkekler kadinlar fazla tecavüze ugruyormuş vs. Siz niye buna karşi birşey yapmiyorsunuz?
Ben insan haklarini kadin veya erkek farketmez savunuyorum.
Ve feminizm savunmuyorum. Ve sen genelleme yaptin demedim baskalari burda yapti
oha bizi savunan birisi çıktı helal olsun dicem yani ilkten gömüpte sonra böyle demen çok şaşırtıcı bir durum, ben her türlü kamuoyunu sağlamak için uğraşıyorum gerek sosyal medya gerek yakın çevre ama emin ol çok büyüyoruz erkek hakları hareketi olarak süresiz nafaka kalkıyor üstelik biz bizimle olan kadınları asla dışlamıyor feministlerin erkeklere yaptığı gibi oldukça destekleyen kadın var mesela Sema maraşlı efsane biri
sen nerde yaşıyorsn Türkiyeye gelince diyorsun, feminist propaganda aldı başını gidiyor tabiki mağdur olan çok kadın var ama erkek mağdur olunca kimse konuşmuyor artık herşey değişecek
Erkek haklari icin bir dernekmi var? Ben bir taraf tutmak istemiyorum. Dedim gibi her insan eşit haklara sahib olmali.
Ben avusturyada yaşiyorum. Özelden yaz istersen.
Belarus Fransız hem onun öpücüğüde var 😂😂😂
ikiside Turkiyemdenn cikarr
Türkiye'den çıkar Tabii ki
Şaka mı yapıyorsun tabiki Türkiye'den 😏
Her yerden çıkabilir sürpriz yumurta misali
Erkegi bilmiyorum rus kadinlari diyorum 😄
Türk kadınlarını bide doğumdan sonra görsün
Erkek italya kadın iran
Brezilya erkekleri mutüş
Ikiside Türklerden çıkar
Türkiye’den tabiki de :)
Brezilya, beyaz rusya