İtalya'nın en sevilen müzikali "Romeo ve Juliet"in oyuncularından Riccardo Maccaferri bir röportajında Türk kadınlarına bayıldığını ve Dünyanın en güzel kadınları Türk, en yakışıklı erkekleri ise İtalyan olduğunu iddia etmişti. Peki siz bu konuda Riccardo Maccaferri'ye katılıyor musunuz?
Güncellemeler
+1 yıl
✨✨✨✨
Sizce dünyanın en güzel kadınları ve en yakışıklı erkekleri hangi ülkeden çıkar?
Türk kadınları güzel olabilirler ama maalesef büyük bir kısmı (hepsi demiyorum ki diğer kısmı henüz karşıma çıkmadı) hem dilinin uzunluğundan hemde Türkiye'de ki abaza erkekler yüzünden oluşan "ben kızım olum dünyada yok benim gibisi" düşüncesinde egolarından dolayı maalesef ilgi alanım dışında. Az ve öz konuşan, ortamına göre oturmasını kalkmasını bilen, hem fiziksel hem de duygusal olarak orta dengede bir kız bulursam bir gün, hiç düşünmeden evlilik teklif edicem.
Genelde yabancı ülkelerden.. Rusya, Yunanistan, Kırgızistan.. gibi ülkelerden. Ama Türkiye'de bu listenin içinde olabilir bence. En güzel kadınlar için.. erkekleri bilmem.
İskandinav kadınları varken diğer kadınların hiç şansı yok, kimse kusura bakmasın. En yakışıklı erkekler ise İspanya’da. İspanyol erkekleri gerçekten yakışıklı.
Senin kendi beyanların. En az 30 görüşünde çirkin olduğunu belirttin. Ayrıca güzellik yarışmalarında sonuncu olacağını beyan ettin. Şimdi de kendini güzel kategorisine dahil edip Türk erkeklerini gömdün. Oldu mu?
Hımm. Sistemsel sorun mu oldu acaba. Kağıt helva arasında dondurma denemedim demişsin. Bende büyük ada da ısmarlayabilirim dedim😊 Yayınlanıp silindi. Kızdırdım galiba dedim🤣🤣
Kim ne derse desin Türk kadinlari cook güzel oluyorr, insan bazilarina bakmaya doyamiyor cogu Iri gözlü, ince burunlu, hafif dolgun dudakli oluyor Ben bayiliyorum Ülkemin kadinlarina güzellik olarak. Erkek olarak kekoo sayisii cook gormezden geliyoruz onlari zaten kuduruyorlar 😆Ama cekici, yakisikli erkeklerimiz de var. ERGENLER yabanci hastasi aldirmayin burdaki ezikleree
Ülkelerimi varmış bunların :)) dün tv de gördüm Amerikalı gelin diye manşet atmislar kız bildiğin paraguaylı :))) İstanbulun çeşitli semtlerinde rastlayacaginiz sıradan bir tip yani.. Güzel veya yakışıklılık millete ülkeye bakmaz.. Ayrıca biz Türk erkekleri esmer ve uzun boylu olarak her zaman 1-0 öndeyiz 😉
Evet dogru diyorsun bu isimlerede bak bunu yaz cikar bak koreli aktörler diye bak nasil muhtesemler ve malesef en sondaki intihar etti cok severdim johgung gecen sene oldu müzik grubu shiinee dendi
Bunada bak bunun lakabi asya prensi bunu instagram görüyordum bunun neresi asya prensi diyordum bir dizisini izledim hakkino verdim hakk ediyor asya prensi olmaya
"Ergencik karakterler", "canım Türk kızlarına" kezo, kezban demiş, kendi anneleri hangi üljeden acaba🤔 hadi "ego" kelimesi, belki sizin yaşadığınız bir kuyruk acısı (!) tecrübedendir 😉😂En yakışıklı "bence" İtalyan, İspanyol, Latin kökenli.. Ancak abaza keko diye kimseye hakaret etmiyorum, duyar da kastım😉🙋
Erkekler olarak en yakisiklilari boşnak ve srip erkekleri, arnavut erkekleri , tabi alman, italyan ve rus erkekleri de,,, kızlar olarak bulgaristan, makedonya , srbistan, rusya ama her ülkenin güzeli de çirkini de vardır elbet turkiyede de yakışıklı erkekler vardır.
erkek italya dan kadın ise güney amerika latin ülkelerinden brezilya , meksika , ispanya vb yerlerden türkiye diyenin ben beynini skm türkiyedekileri yüzde 90 ı kezban mk çok nadir doğal güzellik var bakma biz abazalıktan bizim gözümüze güzel görünüyorlar
Bencede çünkü türkiyenin çoğu anadolu kökenli ve anadolu kökenli insanlar güzellikten biraz uzak. Onum haricinde tvde gördüğümüz ünlü tayfalarıda kimisi çerkes kökenli kimisi balkan.
evet haklısın bird gerçekten türk kızları bana hiç medeni ve çekici ve sıcak kanlı gelmiyor şöyle bir örnek verim sana tanışmak kadar normal bir durum yok mu hayvanlar bile dişisini bulunca önce koklar sonra oyun oynamaya başlarlar mesela türk kızlarındaki ego kibir kendini bgenme hiçbir ırkta yok mesela insan gibi tanışmak istesen neyle karşılaşacagını bilmiorsun benim genelde kalbim kırıldıgından o yüzden hiç yeltenmiyorum bile saçma sapan kırılmaz duvarları vardır yok ilk adımı erkek atar yok herşeyi erkek yapar gibisinden zor yani anlıormusun türk kızları aslında zor degiller çok basitler ama normal degiller amerikada yaşanan aşklara imrenirler bir erkek yanlışlıkla baksa gtleri kalkar amerikan kızları hiç öyle degil 10 numaralar 5 sene önce 1 aylıgına gittim türkiyede 25 yaşına kada hiç sevgilim olmadı 22 yaşında amerikaya gittim 1 ayda amerikada 30-40 küsür kızla tanıştım yani normal bu tanışmak demek skşmk demek değil bizin türk kızları hala öğrenemedi bunu tuhaflar o yüzden
boşver ya ne desek boş erkeklerde de suç bar kadınlardada var hepsi aynı ama çok fazla önyargı var kadın etek giyer erkekler bu azmış der erkek kadına bakar kadın bu sapık der kısaca güven yok
belki seninle çok güzel bir aşk yaşayacagız belki evlenip çocuklarımız olacak belki çok mutlu olacagız ama bu imkansız çünkü türkiyede yaşıorsan ceset olup gidecez adam gibi aşk yaşayamadan mesela ben seninle tanışmaya çalışsam şimdi çok fazla testten geçmem gerekecek çok aşamadan geçecem sana kendimin güvenilir bir insan oldugumu kanıtlamam için sonra diyelim iş ciddiye bindi buluşacan çay içecen aileyle tanışacan falan filannnn ooo oooo oooo çok uzun iş yani kısaca ne kızlar erkekleri anlayabilecek ne erkekler kızları anlayabileceke yaş 40 olacak KS de takılacaz vb vb kısaca GÜVEN yok her iki taraf için sizde haklısınız sonuçta öyle şerefsz erkekler varki kızlara herşeyi yapabilecek potansiyelde amannn boşver yaa aslında tam olarak içimden geçenleri yazamadım biraz dagınık yazdım idare et kısaca bişe yapmanıza gerek yok takılın sizde bizde takılalım
yani bende kız olsam biri banada merhaba yazsa nabr yazsa kısaca sgit derim haklısınız ya sizde haklısınız empati kurdum hakverdim evet sizde haklısınız
Sen işine geleni görmüşsün 😂 her ülke de çirkin kadın illa ki var. Sen genele bakacaksın rusların geneli çok güzeldir ve bu dünyaca bilinen bisey. Bizim Türk kadınlarından başka kimse rusları çirkin görmuyo nedense 😂😂 ben sana rus kadınlarını gösteriyim sen bile aşık olursun 😂😂
@AfiliYalnızzLıkk burnunu yapmış rusları mı göstereceksin? Çoğu burnunu yapmış dudaklar silikon ya en basiti benim yan komşum rus ve kardeşleri vs tüm sülalesini gördüm Allah var fiziği güzel ama surat desen tırt
Ya ne burnunu yaptırması çoğu Allah vergisi güzel. Sen estetikli olanları görmek istiyosun. Ona bakarsan bziim ülkede ki kızların nerdeyse yarısından çoğu estetikli hepsi birbirine benziyo hep aynı burun dudak. Hatta bu kdr estetiğe rağmen yüzlerinde ki makyajı temizleyince yemin ederim diyorum ulan ne çirkin kızmış. Kusura bakma rus kadınlarıyla bizim kadınlarımız güzellik olarak kıyas bile edilemez gülerler buna. Bizim kızlar kollarında ki kılları almiyolar daha çarşıda geziyorum yemin ederim 5 kızdan 4 ünün kolları benim kdr kıllı.
Gelsin iki gün takılsın bizim kezolarla ayakları k. ıçına vurarak ülkesine geri kaçar bilmiyor en vasatına bile günde 50 abaza iş atıyor bilmiyor havalarını civalarını bunların haberi yok bir tanısa bunları tabii bir s. iktir gitsin bana görende en iyi Ruslardır ve sonra çoğu Avrupa ülkesi Türk kızı denen kezolardan daha iyidir tanımıyor bu ülkedeki bu kezoları şu herif işte amgg...
@Rubutella Kıvanç gibi adamı beğenmiyorum diyenler var bu ülkede adam dokunsa bu kezolara bayılırlar hepsi kedi ciğer durumu fena dokandırmışım ki zoruna gitmiş demek ki zoruna gitmiş ki ötüyon burada daha resmin yok sen ve senin gibileri engelleyip geçiyorum sen şimdi ben zaten güzelim de resim koyma gereği duymuyorum gibi yalanlarda söylersin beni bugüne kadar beğenen kız beğenmiş kimsenin peşinden de koşmamışım ki kaldı ki benim tipime bu KS platformu hariç laf eden hiç olmadı ben bunu da buradaki kızların ezik oluşuna bağlıyorum her net platformunda ve reel hayatta hep beğenildim en dobra kız tarafından bile beğenildim yoksa benim bu ilk yorumumda ki sizi bu olduğunuz yerde hoplatan laflarım da kezo olanlar içindi ülkenin yüzde yetmiş kızı kezo zaten yoksa hangi paralı yakışıklı erkek aşık olur şahsına beğenir olsa da ne için olacağını hepimiz çok iyi biliyoruz yatak için işini görür bırakır benim olan sevgililerimi geçtim 100 liraya birlikte olduğum eskort bile senden daha güzel işte amgg...
Bence rusya. Bence bilinenin aksine en güzel ladınlar slavlar değil latinler. Ama erkeklere gelince kesinlikle rusya diyorum. Çok karizma oluyorlar ses tonları bile çok hoş genelinin. Zaten dilleri ve aksanları efsane çekici
Ayrıca ben bizim erkeklerimizide beğeniyorum şahsen. Gayet yakışıklı ve karizmatik bireyler barındırıyoruz bünyemizde. Hatta bence türk erkekleri türk kadınlarında güzellik olarak bir tık önde bence. Çünkü sokağa çıkımca 50 tane yakışıklı gideri olan çocuk görüyosam 3 veya 4 tane gerçek anlamda güzel kız görüyorum
Türk kadınları kendilerini bir halt sanmışlar. Kuru fasülye osurtup gaz çıkartarak insanı rahatlatır. Türk kadını hazımsızlık yapar. Kanser eder. Yani Türk kadınının bir kuru fasülye kadar değeri yok benim gözümde. Parktaki bir kadın heykeline çıkma teklifi ederim ama bir Türk kadınına çıkma teklifi etmem. Egoları tavan yapan, ama gerçekte hiç bir halta yaramayan feminist bir topluluksunuz...
Türk erkeğinden daha abaza, daha kendini beğenmiş (ama çöp kovası gibi olan ) erkek milleti yok. Dış görünüş olarak değerlendirirsek zaten ühüüüü yerlerde ama içleri bu kadar pisken kimse dışına bakmaz bile.
En guzel erkekler Isvec, Norvec, Danimarka, Almanya, Belçika vs buralardan gelir ama belli olmaz her ülkenin süper yakışıklısı vardır kendine has. Türkiye de bile sokakta ne bicim yakısıklılar var offfff gorunce dibim sızlıyoooo :(
Bilemiyorum dünyayı gezip görmek lazım. Her ülkenin insanını bilmiyorum. Ama bana sevdiğim insan en yakışıklısı gibi gelir o yüzden Türk erkekleri diyorum. 😅
Türkiye ve Amerika çok uluslu ülkelerdir o yüzden her çeşit insan bulunur ama İtalya Norveç Rusya bunlar göç almamış orijinal tek uluslu devletler net bişi söylemek doğru değildir
Tabikide dahada biliyorum bir sürü grup biliyorum instagram hesabimda koreliler cok hatta bilmeden takibe aldigim insanlarda var bunlardan biri shinee key canli yayina katildim
Senin gibi asalaklarda ünlülerin güzel oldugunu sanır işte. O çok begendigin ünlüler kenar mahallede yasasa estetiksiz botokssuz bakımsız ucube iyi kalırdı bence
Sanmıyoeum bu kişiye göre degişir güzellik görecelidir...
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Kadın da erkek de kuzey ülkelerinden çıkar. Özellikle İzlanda.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
norveç, danimarka, irlanda bu ülkelerden. Diğerleri tırtı.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Yine şu Şeyma Parabaşı nı mı paylaştınız? Şu nafakacı feminist kadını hiç sevmiyorum.
0
1 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
"Peki siz bu konuda Riccardo Maccaferri'ye katılıyor musunuz?" 😂😂😂😂😂 Sadece gülüyorum. :D :D :D TÜrk kadınları kadar kendini beğenmiş, yürüyen ego kızların dünyanın hiçbir ülkesinde yoktur. Erkekler Türk kızlarını çok şişiriyorlar. Bu cümleleri bu şekilde yazman senin de egoist olduğunu gösteriyor bence. Türk kızlarının genelde çirkin olduğu ortada. Nasıl güzel diyorsun ki komik yani. Güzelleri tabi ki var ama oransal bir çıkarımdan bahsediyoruz biz.
En İyi Cevaplar