Barış Arduç %54 - Nick Bateman %46
David Beckham %75 - Harry Styles %25
Finalin İsmi David Beckham vs Barış Arduç

Nick bir adım daha önde sanki inşallah Barış abi çıkar bizden sonuçta 🇹🇷 Türkiye 🇹🇷
Saygı duyarım Sonuçlar çıktı Barış Arduç %54 %46 kazandı Finaldeki Rakibi Harry Styles vs David Beckham Final yarışını kazanan David Beckham
Ama final çok zorlu çünkü David Beckham var ama oyumu Barış Arduçtan yana kullancam çünkü TÜRKİYE
Aynen inşallah 1. olur
Nick çıkar gibi. Bizim Türk kızları barışa yardırır oyu.
Türk Kızlarımızın %95 i Barış Arduççu bunun sırrı ne bilinmiyor Aldığı paranın Hepsini Engelliler Vakfına Löseve Tskya Askerlerimize Camiye Polislere ve İhtiyaç Sahiplerine Bağışladığı için çok sevildiğini düşünüyom bu arada Finale Barış Arduç çıktı %54 oy ile
Yahu bizim milletin sorunu şu kendi adamımızı tutmuyoruz saçmalığa bak jsjsjsj
demi sjsjsj bence Barış Arduç tek atar
Ama finalde David alır sanki jajaj
Davidide yendi %51 %49 kılpayı farkla Varya bizim Türk Kızları çok fena alayı barışa kaymış asdkaskdask
ne inanmıyorum bunlarmı finale çıkmış daha yakışıklı erkekler var 😒
Mesela tupac gibi
Cevap
16Cevap
Seçim yapamıyorum, seçim yapamıyorum... Uh, çok yakışıklılar...
hahahaha aradım yorum :)
Nickte Barışta egosuz olduklarından hem insanlık yönünden merhametli olmalarından mütevazi sıcakkanlı olmalarından demek ki çok seviliyorlar doğru seçim :)
Yanlış anlama ama barış ünlü olmasa sokakta görsen sallamazsın yakışıklı bile kaldık ki ilk 100 peh yok artık. bir sürü yakışıklı adam war ünlü onlara haksızlık olmuş
Saygı duyarım benlik birşey değil Güzel Türk Kızlarımızın %95 i Geneli Barış Arduççu bunun sırrı ney inanın bilmiş değilim ama bir tahminim var bence Aldığı paranın Hepsini Engelliler Vakfına Löseve Tskya Askerlerimize Camiye Polislere ve İhtiyaç Sahiplerine Bağışladığı için çok sevildiğini düşünüyom Temiz Kalbli kardeşimiz yüzüne yansımış saygı duyarım görüşündür ben hiçbir ünlünün bu adam kadar çok bağış yaptını görmedim
Bu beni alakadar etmez konumuzla da alakası yok. Camiye yardım yapan insanın yüzüne nur inip daha mı yakışıklı oluyor
yanlış anladın bu sebepten dolayı hemcinsimiz tarafındanda seviliyor
BU halen onu yakışıklı yapmaz kardeş
Her yerde bu kro barış ı görmek zorundamıyız nick le yan yana getirecek başka adammı kalmadı ülkece bu kadarmı düştük
Saygı duyarım ama Güzel Türk Kadınlarımızın %95 i Barış Arduççu yani Saygı duysak görüşlere daha mantıklı olur :)
Tabii ki de olabilir. Ama izin versende yas tutsam. Harry %25 ne? 😭😭😭. Niall James Horan yarşmada var mıydı
@nialljameshoran Evet oda vardı elendi ne yazıkki Hayden Christensene elendi
O beni ilgilendirmiyor. Nialll Harryyyyy... 😭😭😭😭😭
@ErdoğanNeferi ben barışçı değilim kusura bakmayın ülkede o kadar yakışıklı adam varken o kroyu yakışıklı sınıfına koyarsanız diğerlerine haksızlık olur bide Nick le yanyana getirdiğiniz adama bak nick kim o kim
Fotolarda baya iyi duruyor da Nick'i bir de canlı görmek lazım sdjdfj
Aynı şey Barış içinde geçerli diye düşünüyorum Yerli Malı Yurdun Malı Herkez onu Kullanmalı shdshadha
Yok Barışın şansı 0 Nickin yanında sjdsjf
Burak ve Kıvancımıza ne oldu🤷♀️
Onlar elendi
Şimdi Barış Arduç %54 %46 Kazandı Finaldeki rakibi David Beckham finali kazanması çok zor diye düşünüyom ama oyumu Barışa atıcam sonuçta Türk
Türk olsa da benim hoşuma gitmiyor Barış ya '-'
Sen daha iyi bilirsin tabide Sizler Gibi Türk Kızlarımızın %95 i Barış Arduççu ama
Ben istisnayım o zaman sjdfsd bana normal geliyor tipi
Barış Arduç karizmatik ama bu listede finale gitmemeliydi, yine de madem gitmişşş o halde alsın.
Barış Arduç Finale çıktı sonuçlar %54 %46 ile aldı Finaldeki Rakibi David Beckham
Barış'ı beğenirim ama 'kazanır mı' dersen Beckham karşısında biraz zor.
Evet bugün 23:00 da açıklanacakmış 23:00 da açıklayacam anket başlatıcam o yüzden
ben daha yakışıklıyım bu ne tipler mk barıs kim diğeri yakışıklı ne barışı tipini si... km
Barisada yakisikli diyen ne bileyim bu kekonun nesi yakisikli mk kivanc varken
Saygı duyarım lakin Çok Büyük Bir Kitlesi var Türk Kızlarımızın %95 i Barış Arduççu yani bunun sırrı bilinmiyor bir tahminim var oda Aldığı paranın Hepsini Engelliler Vakfına Löseve Tskya Askerlerimize Camiye Polislere ve İhtiyaç Sahiplerine Bağışladığı için çok sevildiğini düşünüyom saygı duyarım yinede
Nick Bateman çıkar. Karşısında güçlü bir rakip yok
Barış Arduçunda çok büyük bir kitlesi var bence emin olma
Yaaaa... Harry Edward Styles. Sana aşık olanların hepsi yalanmış. Harry Edward Styles💛💙💜💚❤💛💙💜💚❤
Harry Edward Styles maalesef Finalde David Beckhama ezici bir üstünlükle kaybediyor %75 %25
Harryyyyyyyyy... 😭😭😭
maalesef elendi Final David Beckham vs Barış Arduç kazanan Dünyanın En Yakışıklı 100 Erkeği Yarışında 1. olacak
Niall James Horan yarışmada var mıydı
Vardı Hayden Christensene elendi %60 %40
Bu çirkine mi elendi... Göz var nizam var.. Niallllllll
Jumper dizisi izleyin anlarsınız haydeni
Onlarda One direction dinlesinler. Nialllll Harryyyy... 😭😭😭😭
Barış sollar geçer aşkım benim♥️♥️
Barış solladı zaten %54 Barış %46 Nick Siteden baktım Rakibi David Beckham
Barış’ın hiç şansı yok
O Kadar emin konuşmamak gerek :)
Göz var nizam var tabi ki nick
Peygamber bunlardan daha güzeldi.
Bunlar neki.
Nick daha yakışıklı be
görüşünüz için teşekkürler kim Finale çıkacak onu 20:00 da paylaşacam The 100 most handsome world site sahipleri 20:00 da finale çıkan 2 ismi paylaşacak biri Nick bateman vs Barış Arduç diğeri ise David Beckham vs Harry Styles
Estetikle ben de kapışırım bunlarla :d
Barış çok yakışıklı
Bencede Barış zaten geçti de Finale çıktı
Tom Hardynin var olduğu bir dünyada ikisi de çöp
Barış arduç mu 😂😂😂
%54 %46 fark attı Finaldeki rakibi david beckham
Barış arduç mu yakışıklı jfdhdgcvdgxbdgdhc
hayır sen tabii kide
Yok kanka ben ikisi için dedim nick bateman mı barış arduç mu diye sjxhzkcbxjcn
e bende 2-paca diyorum :D
Kanka ben tupac değilim ki ama zjdhzhxjznxsjfn
2-pac türk müdür reis?
şu an kaç yaşında?
Erdoğan'ın neferi misin
Tabiki Ben çıkarım sorumu buda
hahahaha Aynen kanka
Tabi ki de nick
Görüşünüz için teşekkürler saygı duyarım bu arada Kim Finale çıkacak görelim paylaşacam zaten kimin finale çıkıp çıkamadığını saat 20:00 gibi açıklanacak
Nick Bateman
nick tabi kii
Nick tabi ki
Nick
nick alır
ikiside değil
Tabiki nick
Ikiside çirkin
sen güzelsin onlar çirkin
Evet bir itirazin mi var
Kardeş ben sana güzel onlara çirkin diyorum
sen itirazın mı var? Diyorsun.