Kadınlarda ilk dikkat ettiğim yerler genellikle el ve ayakları oluyor.
Kadınlara yakıştırdıklarım ve her kadında olmasını istediğim şeyler var.
- Bakımlı el ve ayaklar - Ojeli eller - Ojeli ayaklar - Eklem yüzükleri - Ayak parmağı yüzükleri - Ayakta halhal denilen takılar - Ve olmazsa olmaz topuklu ayakkabıları
Kadınlara çok yakıştırıyorum. Tabi her zaman topuklu ayakkabı ve halhal vs türü şeyler olmayabilir ama bakımlı el ve ayaklar her daim olmalı bence.
Senelerdir tırnak kesmiyordum. Yoldupum için getek kalmıyordu. Son iki haftadır yolmuyorum. Uzadı, şekli düzelmeye başladı. Dün manikür yapıp ohe sürdüm ilk kez. Az öncede kremlendim uyuycam şimdi. Ne kadar önemliymiş değişince fark ettim.
Kadın olmak zor iş vesselam sen yapmak istemezsin ama karşındaki istiyor diye her şeyi yaparsın müsriflik başka birşey değil tırnağını kes kremini sür bitti😂😂😂
Kimse zorlamaz ama kadın zorunda hisseder yapmam lazım beğenilmem lazım gibi. O yüzden kadın her zaman bakımlı ve güzel olmak zorunda evet güzel duruyor ayrı bir hava katıyor ama kişinin doğal güzelliği daha iyi bence
doğallık diye ojeden yüzükten giyinmekten saçını taramaktan makyajdan vs vazgeçen kadınlarda bana itici geliyor. sorduğumda duşumu aldım yanıtı kadar saçma bir şey yok bence
erkek olarak kadın gibi ayak parmağı yüzüğü vs tamamam ama kol saatim bilekliğim ara sıra takım giyersem kol düğmem yaka çiçeğim yaka mendilim vs yani tonla aksesuarım var benimde
ülkemizde moda ve zerafet dersleri verilmediği için insanlar basiti alıp geçiyor ama renk uyumu yerine ve ortamına göre giyinmek cidden çok fark yaratıyor.
örneğin herkes takım elbise giyebilir ama o takımın kalitesi yaka mendili kol düğmesi gibi şeyler anında dikkat çektiren unsurlar olur
ya da kemer ayakkabı saat uyumu ile anında şık ve dikkat çekici olunabilir
renklerde de uyduruyorum lacivert gömleğin altına bordo pantolon ya da kadife bordo ayakkabı mesela anında fark yaratır
İyi güzel ben de çok dikkat ederim bakımıma ama ayak parmağı yüzüğüne de gerek yok bence. Eklem yüzükleri de biraz basit duruyor. Yüzük parmağı ya da işaret parmağına takılan değerli taşları olan yüzükleri beğeniyorum sadece
En İyi Cevaplar