Kızlar cilt bakımı için doğal ürünleri araştırıp kullanmaya çalışıyorum. kil alışverişi yapacaktım ama yeşil kil mi yoksa beyaz kil mi bana uygun bilemedim. araştırdım kimi yağlı ciltlere yeşil kil uygun diğer cilt tiplerine uymaz diyor. kimisi de yağlı ciltler için beyaz kil kullanılır demiş. kararsız kaldım. cilt tipim karma olduğu için tercihimi yapamadım. eğer yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. şimdiden teşekkür ederim. yeşil kil beyaz kil
Kızlar, Beyaz Kil mi yoksa Yeşil Kil mi Yağlı Ciltlere Uygundur?
Kesinlikle yeşil kil. Al haftada 2 maske yap kullan farki gör. Yanlislikla beyaz gri bir kil almisiz bu sefer hergun kullanayim dedim 3. gunum sivilcem cikiyor ve cildime hic guzel gelmedi. Ama yesil kil haftada 2 kullaninca bile pamuk gibi yapar ve sivilceleri azaltiyordu.
tavsiyeniz için teşekkür ederim. soruyu uzun zaman önce sormuştum. size tavsiyem kil maskesini haftada bir uygulamanız uzmanlar da hafta 1 yeterli diyor. cilt bu ihmale gelmez. yeşil kili gözenekler için kullanıyorum. küçültüyor cilt bakımı için bana beyaz kil uygunmuş. sevdim
anlıyorum o zaman çok iyiymiş demek ki beyaz kili tercih etmeliyim. çok teşekkür ederim. doğrusu yeşil kil yağlı ciltlere daha uygun. karma için fazla olabilir.