Bence bunlar çekici değil, Sadece gösterişli, İnsanın bakınca bakasi gelir cinstenler. Çekicilik çok başka bir kavram mesela Türkiye den çok çekici isimler örnek verebilirim Ekrem bora, Cüneyt Arkın vs Yabancılardan Brad Pitt, George clooney, Jake Weber falan gibi.
Şu ilk görseldeki donu düşük hiçte çekici falan değil Bunlara gelene kadar bizim milletin içinde ne yakışıklılar var böyle sergilemiyorlar kendilerini...
Bu adamlardan çok daha yakışıklı modeller oyuncular falan var cidden şaşırtıcı bir liste olmuş ben çok başarılı bir liste olarak görmüyorum ama demek ki böyle seçilmiş
Kızlar cidden bu tip arkadaşlara mı düşüyorsunuz? Yoksa sadece dünyanın en çekici erkeği seçildikleri (dünyada onlardan yakışıklısı olmadığını? bildiğiniz) için mi?
Türk kadınları çok komik. :D Oturdukları yerlerden en yakışıklı erkeklere burun kıvırıyorlar. Çünkü onların kendilerine bakmayacaklarını bildikleri için kıskançlık yapıyorlar. ahahaha 😂😂
İkincisi tam bir felaket ya , ona öyle maaşallah. Ulan bakacağı kız ne şanslı 😂🤣😃. Erkekler size gelelim siz de iyisiniz ama ikincisi bir cogunuzdan daha iyi😅
Olm bunlar da çekici değilse biz ne bkuz mk sizin gözünüz nie bukadar yukar da arkadaşım türk kızları olarak ne bekliosunuz mk anlamıyorum sizi yaa valla kendinizin suratına bk atsan yapışmaz adamlara dediğine bak
@jashssjj birincisi, senin ne bk olduğun af edersin ama beni ilgilendirmez. İkincisi, benim gözüm yukarı da değil senin popon çok aşağıda. Üçüncüsü, ben bir şey beklemiyorum bu adamların "en çekici" listesine girmelerini hak olarak görmüyorum çünkü çok daha iyilerine layık olabilirdi bu liste. Mesela;Francisco lachowski gibi. Dördüncüsü, benim suratım seni ilgi alakadar etmez. Konu dışısın, yerin dibini zirve sanıyorsun çekil şuradan.
En İyi Cevaplar