Güncellemeler
+1 yıl
Resimlerin üzerine basın arkadaşlar tam çıkmıyor basmadan bakınca
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Not: Bazı aktörlerin gençlik resimlerini koydum şu an ki halleri çok daha farklı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Seçeneklere sadık kalmak zorunlu değilse; Robert Downey Junier ve Johnny Depp demek istiyorum ki özellikle gençlikleri, hoş şu an bile aşırı karizmatikler. Henry Cavill abimizde Ziyadesiyle iyidir, güzeldir, hoştur 🤍
Seçeneklere sadık kalırsan hangisi?
Kesinlikle Itzan Escamilla ama Josh Brolin - Eric Dane gençliklerine baktım yani onlarında maşallahı var.
Itzan çok çirkin ya onu niye koyduysam sjsjs
Tanımadığım hiç kimseyi yakışıklı bulamıyorum..
Tanımak ne alaka ilginç bir zihniyetin var
Akılsız ve karaktersiz birisi genelleme olarak ne kadar yakışıklı olursa olsun, yakışıklı bulmam..
Bir ara instada bir reels gördüm adam çok yakışıklı ama ağzı çok bozuk kızlar keşke konuşmasa diye yorum yazmış sjsjjsjs o konuda katılıyorum erkekler güzel bir kadını her haliyle kabul eder ama kadınlar yakışıklı erkeği eleyebilir eğer ağzı bozuksa falan
Bence bu kişiden kişiye değişebilen bir konu, genelde öyle kızlar da&erkekler de var yalnız tipe bakan, dış görünüşe göre değerlendiren.. Ama ben doğru bulmuyorum ve doğru bulamadığım gibi yakışıklı da bulmaya bilirim, zaten bir insanı görmeden bile sadece konuşarak zeki olduğunu anlarsam ne kadar çirkin olursa ve ya ne kadar yakışıklı olursa olsun zeki olması karşımdaki kişiye daha da bir güzellik, bir yakışıklık katar..
O kadar da değil be şimdi bak güzel kızsın resimde ki sensen çirkin bir erkeği yanına yakıştırma bence
Neden böyle söyledin?
Güzel kıza yakışıklı erkek yakışır
Olivier yakışıklı
Hiçbiri
Bir aynaya bak da öyle gel hiçbiriymiş sen bu tipinle sevgili bulabilirsen şükret öp başına koy
Arayışta olan ben değilim, sensin. Allah yardımcın olsun yavrum.
Kimi arıyorum mal şurada bir soru sorduk
Adam ol düzgün konuş çapsız avel
Sen bu arada ateist düşük miydin
Ateist miydin?
Olivier martinez.
Anketi de işaretle
Emrin olur
Evet
Olivier Martinez
Anketi de işaretle