Evet sizce? Ben İdölüm olan Barış Arduçu seçiyorum sizce?

Çarpışma - Kadir Adalı

Kuzgun - Kuzgun Cebeci

Kıvanç Tatlıtuğ ❤❤
Barış Arduç😍😍
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Hayatım boyunca hiç ünlü yakışıklı erkekleri sevmedim onlara alıcı gözle bakmadım. Bana yakındaki normal erkekler , ulaşılabilir erkekler daha tatlı ya
Anladım :) peki teşekkürler görüşünüz için bu ikisinden kimi seçerdiniz? sarışın mı esmer mi
Esmer diyim
Barış arduc u yakışıklı bulmuyorum. Kıvanç tatlıtuğ daha iyi.
saygı duyarım senin görüşün :D ben anketlere bakıyorum hep
Baldız Baldan Tatlıtuğ
@__Vintage__ :))
Hem oyunculuk hemde karizma olarak kivanc tatlitig tabiki adam döktürüyor
Saygı duyarım kardeşim teşekkürler görüşün için ben barış arduç dedim bakalım kim kazanacak görecez :d
Allah alla barış arduç kim ya kıvanç tatlıtuğ un yanında adam mı o
Herkezin görüşü kendinedir bence :)
bu adam tipinden çok egosuzluğundan insanlığından kalbinin temizliğinden ve parasının çoğunu tsk ya engelliler vakfına yardıma ihtiyaç olanlara bağışladığı için sevdiklerini düşünüyom bende öğrendiğim için idölüm olan tek türk diyebilirim
Cevap
1Cevap
ikisininde ayrı bir aurası var
Haklısın ama barış abimiz daha iyi gibi
Aynen esmer 1 tık önde Barış Arduçu ben tipinden değilde insanlığından severim egosuz bizden biri gibi
Parasının tümünü mesela Tsk ya Engelliler vakfı veya Yardıma ihtiyaç birilerine bağışlaması benim ve hepimizin takdirini kazandığı bir gerçek
ya bunu normalde hiçbir ünlü yapmaz yalan mı? araştırdım baktım adam aldığı paraların çoğunu bağışlamış
Barış arduç da erkek mi be
Adam yakışıklı hakkını yemeyin
Bence degil oke?
Ben Oke diyemem adam yakışıklı bence ama zevkler renkler tartışılmaz saygı duyup geçiyorum sizin görüşünüz sonuçta buda benim görüşüm
Ben hic yakisikli bulmadigim gibi yakisikli bulanlari da anlamiyorum. Balon gibi şişirdiniz başimiza bir numarasi olmayan dümdüz adami
kıvanca sazan sarmalı rolünden sonra aşık oldum
haaa anladım :D :D saygı duyarım bende idölüm barış arduçu seçtim kuzgunda çok parlayacak inanıyom :D
Tabiki doğal güzellik:Kıvanç
siz daha iyi bilirsiniz ama benim görüşüm Barışın yanında çok sönük kalıyor ama
Barışçımmm 😍😍😍
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar