AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
132Cevap
Zeka olunca cunku zeki insanlar eglenceli oluyor 😂
Görünüm herşeydir. Göze hitab etmeyen gönle hiç hitab etmez. Misal ben
Biri vardı aşırı yakışıklı ama birazcık sohbet edince yakışıklılığı da gözümde kayboldu yani ZEKA diyorum ama tip olmayınca da olmuyor sonuçta bir elbiseyi bile beğenmeyince almıyoruz evleniceğimiz kişiyi de beğenmek istememiz tuhaf kaçmamalı
Zeka önemli ama bunun yanında yakışıklı da olsa hiç fena olmaz.. 😉
İnsan kendibde ne yoksa onu ararmış
@hayat_zor_değilmi sorunlu musun kızım durup dururken ne sataşıyon ya da şöyle bir durum vardır bende zeka olduğu için aptal insana tahammül edemiyorumdur dimi beynini kullanıp böyle bişey olabileceğini algıla şimdi
En son hem zeki hem yakisikli hem caliskan hem de kulturlu biri icin soylemistim.
öyle birisini bulursan haberim olsun
@Mrdeli sizi taniyor muyum?
Zekiyim ama Türkiye de zekaya değil EGO’ya cüzdana ve tipe bakıyorlar bunu herkes biliyor
Sende zeka olsa burda ne b*kuma b*k yiyonn
Burda ki herkesin senin yediğin şeyi yemek zorunda olduğunu düşünmenden dolayı aptal olduğun fikrini çıkaran ortalama biri değilim ama seni zekam ile değil yarrrrğm ile siksem yeridir !! Ağzını topla diyeceğim de boş olmadığından şüphe duyuyorum şu an.
Ne oldu yaprrrrağım ağzın boşalmadı mı daha.
Benim cazibeli bulduğuma düşerim ben böyle genelleyemem.
Onun zeki olduğunu anlayabilecek kadar tanıman için birazda düşmen gerekmiyor mu
Zeka bilime güzellik cinselliğe çalışor. bu yüzden hangi yönü istesiğimize bağlıdır
Gerçek şu ki. Kadının önce güzelliği sonra zekâsı erkeği sandalyeden fırlatır
Erkekler genel olarak fiziği severler ama zeka her zaman önde.
İnsan kendinde ne yoksa onu ararmış
Sanırım haklısın kardeşim.
Kızlardan zekaya bakanlarda zeka kısmı maks %50 falandır.%50 tip olmadıkça zekanın bir anlamı yok
AURORA RARARARARARAARAARA sı olan kızlar. ayihktns. 😏
Ne zeka ne de yakışıklılık/güzellik düşürtüyor. Kimse kimseyi sevmiyor sadece sevmiş gibi yapıyor eve fiziksel olarak beğeniyorlar ve çıkıyorlar bu da onların karakteri ama her ikisi de geçerli değil.
bir olmassa biri olmaz açıkçası inşa. oğlu dışını beğenmediğinib içini merak etmez. ama dışıbu beğenip içi boş görünce de uzaklaşır. ikisi tamamlar biri yoksa boştur
Türkiye de zekaya bakan bir kız olduğunu düşünmüyorum
IQ su 100 un altindaki insanlarla isim yok malesef...……..
Zeka güzel olup canım olduktan sonra ne fayda çirkin olsun zeki olsun
Kimse sallamasın zeka diye ilk etapta her zaman herkes güzelliğe bakar diğerleri ondan sonra gelir. Yoksa nerden bileceksin karşında gördüğün kişi zeki mi değil mi?
Reel dunyada.
Yakisiklilar kizlarin fuckbodysi
Zekiler sevgilisi yd arkadaşi olur.
Hmm kendinden mi biliyorsun işi?
@Hotbutwet hayir bay abazan, cevremizden.
Nasıl siz erkekler seksi ve guzeller ile yatip. normal kizlari arkadaş görüyorsanız...
İnsan seksilerle yatar, evlenme gunu aldatnayacakla evlenir
Peki bayan abazan teşekkürler
Zeka yoksa anlasamazsin herkes kendinde olani karsidada ister bu yuzden ilk zeka sonra tip
kızlara göre yakışıklılık ben şahsen biraz güzel olmazsa o kıza karşı adım atmam
Erkeklerin hepsi böyle aksini iddia eden dürüst değil en azından sen durustsun
Önce güzelliğine kapılırım sonra tanıdıkça zekasına karakterine bakarım
Çok zorlandim bu soru karşısında şimdi ne desem ki🤔🤔🤔bilemedim
Yakışıklı olması zekası sonradan da olur ama tipi bir daha değişmesi zor
Zeka doğuştandır değişmez. Zeki olsan bunu anlardın
Kıyafetinle ağırlarsın ama sohbetinle uğurlarnırsın. Bilmem anlatabildim mi
İç güzellik derim ben
Yakısıklılıga her turlu duserim
Zekada onemlı tabı
Açık sözlüsün tebrikler
@güzelbirsöz sende çok zekisin 😉
Teşekkürler
Dışardan önce güzelliğine bakarsın ama tanışıtıktan sonra zeka devreye girer sonra kararını verirsin
Zekası ve güzel ahlâkı
Bir insanın zekasına düşerim.
Mizah seviyesi yüksek erkeğe düşmeyen var mı
Ben
@LusiFe-R tamam
Anliyorum
Düşmemizmi kalmış anacım bizim😁
Zekaya her türlü düşerim.
Herkes zeka yazmış kendileri çok zekiymiş gibi
Ne zeka ne de tip aradaki çekim gücü
Mizah yeteneği diyeyim ben
Kimseyi kandırmayın hepiniz paraya düşüyorsunuz digerler paradan sonra geliyor
Sende yok ya ondan o merak etme
@isveç_norveç bende oldugu için biliyorum
Önce akıl
Sonra dış görünüş
zeka güzellik ve oturmuş bir karakter
Aptal yakışıklıyı neyleyim tabi ki zeka👍
Zeki bir kadın her şeye bedeldir
zeki insanlar gözüme çok yakışıklı geliyor
Üzerine alınma ben gözlemleri den yola çıkarak söylüyorum, burda kızlar zeka diyo ama gerçek hayatta zekaya bakan 1 tane kız görmedim. Hepsi boya yakışıklıya bakıyo.
@01crazy anlıyorum ama ben böyle düşünüyorum görünüş olarak çok yakışıklı erkek arkadaşlarım oldu ve hepsi şu an eski erkek arkadaşlarım zeka ve bu zekayı kullanabilmek önemli diye düşünüyorum
Hımm... Kullanmak derken, kariyer olarak mı yoksa günlük hayatta meraklı, şüpheci, araştırmacı ruhlu biri olarak mı? Yani bir
@01crazy günlük hayatta araştırmacı meraklı olan kişiler zaten kariyerlerindede bir şeyler başarabilmiş insanlardır
Kişilikler alakalı, ben meraklı ve araşrırmacıyım ama kariyer sarmıyo beni
@01crazy zekayı kullanabilmekten kastımda buydu
Kendi çapımda merka ettiğim şeyleri araştırıyorum, düşünüyorum falan
@01crazy zeki oldugunu düşünüyorsan kariyer olarakta yansıtman lazım bence çünkü herkes kendini zeki akıllı olarak görüyordur
Ben öyle düşünmüyorum, her zeki eistein olacak değil. Belki değer görmüyorum. Kişilikler de alakalı belki ben sosyal değilim, belki insanlar sıkıyo, belki özgürlüğüme düşkünüm bu yüzden emir altında çalışamıyorum olamaz mı. Herşey zeka değil.
@01crazy kariyer demek illa emir altında çalışmak özgürlüğünün kısıtlanması anlamına mı geliyor sence
Elbette hayır ama yükselebilmek için destek almak lazım bu da emir altına girmen demek oluyo, üst mertebelerin eli altını kastediyorum
@01crazy yükselebilmek için illa destek alıp emir altına girmen gerekmez kendi işlerini kurup şu anda işlerinin başında olupta çok başarılı kariyer sahibi kimseler var sen bence onların hayatını oku biraz mantıgın yanlış zeka gelişen bir şeydir geliştirdikçe zeka ortaya çıkar önemli olan zeka da degildir bunu kullanabilmektir kullanamayan insanlar bana açıkcası pek zeki gelmiyorlar çünkü zeki insanlar bilirler her zaman daha fazlasını isterler daha iyisini yapmaya bu da onları kariyer olarak görünür kılar
Bana göre de senin zeki dediğin o atılımcı insanlar biraz vicdansız geliyor, düşüncede adam zeki bir ayakkabı dükkanı açıyo yıllar içinde büyütüyor bir iki dükkan daha açıyo, sonra tanınıyor adı büyüyo. Şirket kuruyo amallarını satması gerekiyor falan. Ve bunun gibi farklı iş kollarındaki şirketler var. Asıl konuya gelirsek bu adamlar malları satması lazım, satın alacak birileri lazım. Son 200 yıl da dünya nüfusu 1 milyardan 8 milyara çıktı. Sence bu normal mi. Sırf tüketim artsın diye senin zeki dediğin adamlar doğumu desteklediler. şu an bile dünya aşırı kalabalıkken bile gösteriş olarak afrikaya prezervatif vermekten başka bişey yapmıyorlar, işlerine geliyor.
@01crazy sen zeki olarak kimleri örnek görüyorsun acaba çok enteresan ben steve jobs bill gates elon musk gibi kişilerden bahsediyorum sonuçta herkes atılım vicdan torpillede gelmiyo her anlamda sıfır olan ve sadece zekasıyla öne çıkan bir çok kişi var tanınmış sen araştırma yaptgına eminmisin mesela youtubedeki benimhocam kanalı hem halka faydalı bir şey hem bunu kuran kişi emir altında çalışmıyo kariyer edinerek bir başarı elde etmiş oluyo senin bence bakış açın yanlış zaten mantıgındada bir çelişki var zeki insanlar bahanelerin arkasınada sıgınmaz kişiliği standartlara uymuyorsa standatları degiştirir geliştir kendi tarzını ortaya koyar buna da yaratıcılık denir düşünen ve zeki insanlar üretir bu bukadar basit bir şey
Tam adamlarını söylemişsin kendilerini sözde toplumun kahramanı gibi gösteren sonradan görme züppeler, her milletin gurur duyduğu yeri ziyaret ederek o milletin gönlünü alan ve kendini sevdiren markasını büyüten manipülasyoncular. Asıl sorun şu ki sen zeki insan kavramını tek bir tipe uyarlamışsın. Atılgan, çalışkan ve girişimci. Ama hayır. Herkes öyle değil. Neyse. Bu tartışma bitmez. Sen sözde zeki ama daha çok gösteriş peşinde olan insanları tanımaya devam et. Ben de benim gibi zeki olmayan ama toplumu, tabiatı, insanlığı ve de dünyayı düşünen aptallarla olayım. İyi geceler.
@01crazy benim zeka kavramını tek bir tipe uyarladgmı nerden çıkarttın
Senin zeki dediğin adamların çoğu tekrar ediyorum çopu kullandılar kişiler, ayakçılar. Elon musk gibi Bill Gates gibi insanlar dünyayı yöneten aillerin diğer onbinlerce uşaklarına birkaçı. Haa olabilir adam YouTube da kanal açmıştır belki gerçi şu aralar elini sallasan youtuber a çarpıyo neyse. Demem o ki senin zeki dediğin adamların çoğu dünyaya ve topluma zarar veriyorlar da bunun farkında değil. En güzel örneğini verdim, nüfusu arttırmaları. Sadece nüfus artmıyor bununla beraber paralel olarak açlık, yoksulluk, sefalet, ölüm, işsizlik, şiddet, suç oranları ve tüketim de artıyor. Çinin kendi çabalarından başka hiç küresel olarak doğum kontrol projeleri duydun mu. Hayır o zeki dediğin adamlar bunu istemiyor. Bu zekaysa al sana bak nasıl 2 dk da harita çıkarttım. Zeka tek başına yetmez vicdan, kişilik, farkındalık, duyarlılık ve insanlıkta gerek.
@01crazy yaa ben duyarlılıktan insanlıktan mı bahsediyorum o ayrı bir konu ben zekadan bahsediyorum anladn mı insanlık ve zeka apayrı bir şeydir şöyle düşün bir seri katil var diyelim biz bu kişinin yaptgını dogruluyormuyuz hayr yaptıgı yanlış ama bunu nasıl yaptıgınıda gözden çıkaramayız belki çok amatör düşüncesiz bir cinayetti belkide çok iyi kurgulanmış her anı planlanmış inanılmaz bir olay örgüsüne sahip bir cinayetmiydi
Hatırlatayım olay şu ki;en son ben sana zeki insan kavramını tek bir tipe uyarladığını söylemiştim. Atılgan, çalışkan ve girişimci. Ama öyle olmayacağını o insanların çoğunun vicdansız olduğunu, vicdanlı olan;bu yüzden onların yaptığı şeyleri yapmayan zeki insanlarında olduğunu söylemiştim. Hatırladın mı. Yani benim gibi bir insanın zeki olduğunu ispatlaması için illa gidip girişimci olmasına gerek yok, hiç bişey de yapmadan zeki olunabilir.
@01crazy ya bence sen konuyu çarpıtıyorsun girişim konusu şöyle bir kişi zekiyse kendisini geliştirir tamam ben oldum demez geliştirmek istediği içinde girişimde bulunmak zorundadır ve enininde sonundada o girişimde bulunur girişimde bulunmazsa çünkü yerinde sayar ilerleyemez zeki kişiler her zaman ilerlemeye meyillidirler elindekiler yetmez bilgiye doymaz kariyerede zamanla dönüşür onun kariyerim olmalı düşüncesinden dolayı degil zeka sınırlarının kendisini göstermesiyle alakalı
ayrıca zeka kavramını belli kalıplara uydurmuyorum
Benim çok uykum var, tartışmaya yarın devam etsek olur mu? Diğer konularda da biraz bilgim vardır. İstersen onları da konuşabiliriz din, mitoloji, felsefe, tarih, uzay, siyaset, hayat.
@01crazy olur
Zeka ama zekasini iyi seylere kullanmali.
Zeki insanlara eriyorummm.
Beden dili ve frekans etkileşimi
Zeka daha çok etkiliyor :D
Kalkamadık ki düşelim be zekalım...
İkisi bir olsa süper olur:)
Güzellikle donatılmış zeka beni düşürüyor
herkes kendin de olmayanı ararmış :P
Güzellik = zeka diyorum
Sapyoseksüel olmaktan mutluyum..
Zeka ve intelijans olması.
ikiside ama zeka fazla olsun
Bu zamanda 3g ye düşüyorlar...