Gizli Üye(36-45)+1 yılTek tek tüm yorumları okudum. Tüm toplum katmanlarindan yansimalar var. Boyle bir soru modern bir ulkede sorulsa gençler ne cevap verirdi diye de dusunmeden edemiyorum. Guzellik ve zeka kavramina dair derinlikli bir fikre sahip olmadan yüzeysel olarak konunun ele alondigi aşikar. Tabi burda sosyoloji dersi verecek değilim. Fakat bu yorumlar yasam seklimizi ve dunyaya bakısimizi yansitmasi munasebetiyle dikkate deger. Genel olarak alt kultur grubuna hitap eden bir anlayisin hakim olduğunu görüyorum. Bu biraz üzücü. Kendini sorgulayan insan grubunun azlığı toplimin giderek yozlasmasi ve kendinden uzaklasmasi demektir ve bu soru tam olaeak bunu ispat etmektedir. Fazla uzatmayacagim kısaca lütfen yasantimiza arti deger katmayacak hiçbir şeye meyletmeyelim hayat biricik ve degerlidir.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Şimdi yorumlara bakıyorsun sözde çoğu zeka diyor ama reele bakıyorsun söylenenle yapılanın alakası yok demek ki neymiş 10 kadından 7-8 i bu konuda yalan söylüyormuş o yüzden birisinin tercihini görmek istiyorsak söylediğine değil tercihlerine yaptıklarına bakmak gerekir. Hiç kimse dışını beğenmediği bir insanın ne zekasını ne ahlakını ne de başka bir özelliğini samimi olarak merak etmez kimse kimseyi kandırmasın. İlk izlenim çok önemlidir ha ama kendim adına konuşursam birisi istediği kadar güzel olsun kafa yapısı bana uymuyorsa zeka yapısını beğenmediğim birisiyse asla istemem o kişiyi.
31 Yorumla
+1 yılZekâ beni etkiliyor ve merhametli bir erkekse değmeyin. Bir erkek zeki olabilir ama bu zekayı kötü seyler icinde kullanabilir unutmayın. Yakışıklılık ya da güzellikte bence göreceli ve karşı tarafı sevdikçe kazanılan beğeniler. Yani sen sevdikçe güzelleşir karşı taraf. Keyifli geceler.
107 Yorumla- +1 yıl
👏👏👏👏
- +1 yıl
Kız için aynısını yazacaktım. Erkek için yazılmışı varmış. Gerek kalmadı.
- +1 yıl
@Balikkburcu mükemmel bir açıklama
- +1 yıl
@iyiinsanol 😊😊😊
- +1 yıl
@Balikkburcu sana yazmadiydim ben aslında kıza yazdım yanlış olmuş
- +1 yıl
@iyiinsanol farkedip sade gülümseme attım zaten 😅
- +1 yıl
Teşekkürler
+1 yılBiriyle ilk karşılaşmamızda konuşmasak bile öncelikle fiziğini görürüz, etkilenme buradan başlar genelde. Yani dış güzelliğin etkili olmadığını söylersek yalan olur. Ama içi boş ve zekadan yoksun yakışıklı bir erkekle de ilişki yaşanmaz. Zeka çok daha önemli.
03 Yorumla- +1 yıl
Zekâ önemli de instadan milyonlarca kadın
tipi sağlam erkeklere neden İT gibi yalvarıyor?
O adamın zekasını ne biliyosun. Sorsan "zeka" hepinizin dilinde sakız.
Ulan zeka kelimesinden de tiksindim sayenizde.
Daha seçimlerinizi neye göre yaptığınızı bile bilmiyorsunuz. Ger*zekalılar... - +1 yıl
@Revess_Rocha Ahahahaha bana çemkirmeniz niye? Ben instagramdaki it gibi yalvaran kızlardan değilim, herkes kendi açısından yorumluyor burada.
- +1 yıl
Ben sizin açınızı yaladım yuttum kızım. Geçin bu zeka önemli hikayelerini. Düzsün. Basitsin. Yüzeyselsin.
Hepiniz tipe erkekten milyon kat daha fazla ve detaylı bakıyorsunuz,
sonra zekayı ortaya atarak BASİTLİĞİNİZİ perdeleme çabaları.. O kuş beyninizle.
HANGİ KIZ "zeka" kelimesini kullanıyorsa
o yalancı ve yavuşağın önde gelenidir.
Sahtekarlar...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
130Cevap
Erkeklerin cogu bu soruya zeka diye cevap verirler ama gercekte tam tersi davranirlar. Cunku cogu erkek kendisinden daha zeki ve zorlayacak zekaya sahip kadini istemezler. Hatta zeki kadinlarin cogu bazan salaga yatarlar.. erkeklerin bu tavrini bildikleri icin.
Ayni sekilde bir cok kadin da bu soruya zeka derler ama uygulamada fiizge bakarlar. Aslinda kadinlarin istedigi sey hem zeki hem yakisikli hem ahlakli hem sadik hem karakterli hem zengin hem vs vs herseyi barindirann erkektir. Pratikte yakisikli erkege tav olurlar ve onun zeki karakterli ahlakli sadik vs de cikmasini umit ederler :))10 Yorumla
+1 yılAşk ilişkileri; güzellik/ yakışıklılık veya zekaya bakmıyor. Bir anda karşına çıkınca nevrin dönüyor ve kendini kaybediyorsan o gördüğün kişi senin için dünyanın en güzel/yakışıklı veya en zeki insanı oluyor.
Ben ki aşka ve kızlara inanmayan biriydim (ama şimdi öyle değilim) karşıma biri çıktı nevrimi dönderdi aklım başımdan aldı. Şimdi o hoşlandığım kişi benim için dünyanın en güzel ve en zeki kızıdır. Gerisinin pek bir önemi olduğunu sanmıyorum.10 Yorumla
+1 yılzeki kadınlar ilgi çekici geliyor evet ama sırf zeki diye de bir kadını tanıma isteği uyandırıyor mu dersen hayır...
yani tek başına ne zeka ne de fiziksel özellik etkilemez hatta ikiside birden olsa bu seferde karakterine bakarsın insanı yönleri zayıftır. ukaladır mesela bunlar itici gelir ve bırak düşmeyi koşarak uzaklaşırsın yani10 Yorumla
+1 yılŞu model bir kadının, karşımda sergilediği itaatkar tavırları ve keskin/ince zekaya sahip olduğunu belli eden tavırları varsa, direkt düşüyorum..
Ama işte, 15 senede bir çıkıyor böylesi de..
03 Yorumla- +1 yıl
reis buna düşmeyen erkek var mıdır ben düşmem diyen erkek kendine erkek demesin 😂
- +1 yıl
@gerekvarmıhocam 45 kilo olucak. Kucağına alıp evin içinde gezdireceksin böyle.. Haha :)
- +1 yıl
benim de istediğim bir kız tipi ama nerde bize denk gelecek be abi
Samimiyet ve hoşsohbet. Kimse bana yalan söylüyorsun demesin. Çok çirkin bir kız tanıdım ve o isterse onunla evlenirim. Çirkin olmasına rağmen erkekleri eleyebiliyor bide. Tahsil ve kültüre önem veren biri oda. Özgüveni var samimi ve hoşsohbet biri. Tip desen sıfır
00 YorumlaZeki-cahil , güzel-çirkin ve zengin-fakir. Ben hayatım boyunca şu kavramları yaşamı içerisin de barındırmayan bir insanı bekledim. Henüz öyle birisi çıkmadı karşıma fakat ömrümün sonuna kadar bekleyeceğim inanıyorum ki çıkacak ve o gün gelene dek kimseyi hayatıma sokmayacağım.
00 YorumlaHer ikiside etkiler bitanesini secemem
hem her ikiside bir insanda buluna bilir
daha cok karakterine bakiyorum ama
zeki/yakisikli olup serref. sizde olabilir sonucta30 Yorumla
+1 yılZekaya düşerim ama zekasına düştüğüm insanlarin geneli de benim hayallerimi suya düşürür. Tek cümleye tek politikaya tek matematiğe tav oluyorum sonra devami gelmiyor zekalari tutukluk yapıyor, şanssızim. teşekkürler
10 Yorumlaguzelligin yerini hic bir sey tutamaz, ama tek basina yeterli olmuyor elbette. o guzelligi degerli hale getirecek kaliteli davranis bicimleride gerekiyor.
21 Yorumla- +1 yıl
Tam benim fikirlerimi yazmışsın 😂😂
Merhaba 😃
Genel olarak birine düşmem veya düşürmeye çalışmam.
İlişki işleri ve kız arkadaş manevi olarak masraflı bir iş.
İlişkilerde kendiniz olun, yoksa uzun süreli olmaz.
İlginç bir strateji...00 Yorumla
+1 yılAllah aşkına yolda yürürken birinin zekasına nasıl düşe bilirsiniz? Ne o adamın alnında "ben zekalıyım" falan mı yazıyor tabii ki tipine düşüyorum
38 Yorumla- +1 yıl
Bu düşme muhabbetlerini de kaldırsalar bi💩
- +1 yıl
@missdarlene Zekâ önemli de instadan milyonlarca kadın
tipi sağlam erkeklere neden İT gibi yalvarıyor?
O adamın zekasını ne biliyosun. Ama Sorsan "zeka" hepinizin dilinde sakız.
Ulan zeka kelimesinden de tiksindim sayenizde.
Daha seçimlerinizi neye göre yaptığınızı bile bilmiyorsunuz. Ger*zekalılar... Şu dürüst kız hariç - +1 yıl
@missdarlene Aynen ya hepsi de marifetmiş gibi "ay ben sapyoseksüel falan mıyım acaba" havasında ama yolda yürürken gördüğü yakışıklıya salyasını akıtıyor
- +1 yıl
Herkesin zevki seçimi beğenisi kendine bu da kalite farkından gelir
- +1 yıl
Tabi tabi. O "sapyoseksüel" muhabbeti de kendini "kaliteli" göstermek için başvurdukları ucuz numaralardan birisi..
Sadece tipe baktığını asla dürüstçe söylemez. Çünkü, erkekleri yıllardır
düz, basit ve yüzeysel diye ETİKETLEDİLER.
Kendisi erkekten daha detaycı ve tipe bizden milyon kat fazla bakıyor. bir anda bunu itiraf ederse ne olur?
Kendisinin daha düz ve BASİT olduğunu çıkar ortaya.
O yüzden zekayı ortaya atarak bunu perdelemeye çalışıyor. O kuş beyniyle... - +1 yıl
Ya sen bana mı diyon ortaya mı derdin nedir kardesim git baska birine dök içini💩
- +1 yıl
@missdarlene Ben "sapyoseksüelim" diyen herkese.
Zekaya bakarım diyen or*spu çocuklarına söylüyorum. Sen de ibret al işte. Beleş danışmanlık daha ne istiyosun aamk.
S*ktiğimin salakları 😏 - +1 yıl
Üfff boş yapma hadi ikile
+1 yılDüştüğüm adamın yakışıklılığı tartışılırdı. Ama zekasına laf söylemek haddim değil. Zekasına düştüm.
30 YorumlaCem yılmazın espirisi geldi aklıma eline kumandayı alıp "askm ben kumandayı bozmuş muyum" diyen kız herşey güzellik değil bence salak insana tahammülüm yok
10 YorumlaYurdum erkekleri ne kadar zeki de kim düsüyor alasen😂gercekcilik kazanacak inaniyorum😂
10 Yorumla
+1 yılşahsen einstein mi , beckham mı diye sorsak einstein diyen bir tane hatun çıkmaz.
Zeka hiçrbirşey, güzellik herşey.22 Yorumla- +1 yıl
@Aşık_biri ne yani ikisini seçme şansın olsa yinede einstein mi derdin? yok artık 😒
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen her zaman böyle düşünürüm
23 Yorumla- +1 yıl
Sende olmadığı için mi
Cevap sahibi+1 yıl@isveç_norveç çok şükür ikisi de fazlası ile var fakat kendimi et parçası olarak görmediğim için beynin de olması gerektiğini düşünüyorum.
Bir tek siz alındınız demek ki sizde birisi eksik.
İki akşamlar- +1 yıl
Aynen
+1 yılHiçbiri tek başına yetmiyor. Zeki olsa ukala oluyor, güzel olsa narsist oluyor... Kültürlü ve akıllı insan her türlü beni fetheder.
20 YorumlaSu "dusmek" lafi cok yeni nesil isi, hic sevmiyorum.😒
Lakin omrum boyu hep zekaya ve karaktere daha cok deger verenlerden oldum.26 Yorumla- +1 yıl
Senin jenerasyon geçti be abla etrafımizda varsa yoksa şekilci arkadaşlar doldu habire ona buna düştüm yaziyorlar. Gecenlerde bir olay oldu kiz benden hoşlanıyor benle çok ilgili konuşuyor bende ondan hoşlanıyorum onla ilgili bir sekilde konuşuyorum birden telefonuna mesaj geldi hem mesajlasiyor hem de ben konuşmama devam etmeye calisiyorum ve o ilgili kiz banaa yav hehe muhabbeti yapiyor gecistiriyordu birden soğudu sonra göz ucuyla baktim düştüm yazdığı çocuk buna mesaj yazmış meğersem. Sonra ertesi gün o çocuk olmayınca tekrar benle konuşmaya calismalar falan benim midem bulandı bikere. Bu da böyle teknolojik bir hikaye olayın vehameti böyle malesef.
- +1 yıl
Önerin için çok teşekkür ederim abla valla moralimi düzelttin çok sağol. (Bu arada abla diyorum ama yaşa istinaden yoksa resme göre konuşsak 21)
- +1 yıl
Allah bagislasin
+1 yılValla zekaya düşüyorum diyen yalan söylüyodur. Kimse tipini beğenmediğinin zekasına bakmıyor. Ay bu çok zeki keşke benim olsa diyeni görmedim
21 Yorumla- +1 yıl
🙄🙄🙄 bide zeki dediyi canım çıkıyosa
+1 yılTipine 1 sivilce 1 iz yettiği için zeki olursa knka ben düşüyorum galiba tutun beni tutun kıza bak o kafa onda varsa ben öldüm bittim olum nasıl zeki kız bu moduna girebilirim 🤣🤣🤣
00 Yorumla
+1 yılZekası varsa erkeğin kadının aklında yer edinip ordan kalbine düşmesini iyi bilir. Görünüş gelip geçici birşey. Önemli olan karakteri doğru kullanabilmek.
00 Yorumla
+1 yılZeka göreceli bir kavram değil o yüzden hemen o kişiyi gördüğün gibi anlayamazsin. Şimdi çok güzel olan ya da çok yakışıklı birine bn dusmem diyen yalan atmasın!!
00 Yorumla
+1 yılZeka olmazsa olmaz , güzel ama salak biriyle bir ömür geçmeyeceği gibi , süper zeki ama çirkin biriyle de geçmez. Hepsinden biraz olmalı insanda ama önce insan olmalı.
00 YorumlaBazi insanlar konusana kadar guzel gercekten konusmaya baslayinca o anlamsiz sacma sapan tavirlar ortaya cikinca bir sktr git dememek icin cidfi bir sabir gerekli.
00 YorumlaZaten ikisinden birine "düşüyorsan" kolay kalkamıyorsun bir daha. Kafayı kullanıp iyi "konfigüre" (ya da optimize) edilmiş birini bulunca işte o zaman uçuyorsun.
00 YorumlaYazıyoruz yazıyonuz hoşuma ama biliyorum ve üzülüyorum ki bir taneniz de gerçek hayatta zekaya bakmıyo. Hepiniz yakışıklılığa bakıyo, vücuda bakıyo.
10 Yorumla
+1 yılTek bir kişiye düştüm onunda ne zekası neden yakışıklı bir tarafı vardı
10 Yorumla
+1 yılTipe düşen zaten zeka geriliği çekiyordur.
Kendisinde zeka geriliği olduğu için karşı tarafı zekalı sanıyor olmalı.
Sonra bu kızın zekasına düştüm diyen bir erkek modeli piyasaya sunuluyor.10 Yorumla
+1 yılZekaaaaaa çok önemli sapak erkeklere hiç tahammülüm yok tamam birinin önce tipini brgenirim konuşurum ama baktım salak bırakırim hemen ya da biri bana yazdı tipi yok konuşurum bir tartarim baktım akıllı biri hoşgeldi ömrümee 😅
00 Yorumla
+1 yılBence o an insan neye ihtiyacı varsa ona düşüyor olabilir. Çünkü genel olarak insanlarda zamana bağlı bir tutarsızlık mevcut gibi geliyor bana.
00 YorumlaKadınların yüzde 99u ihtişamı sever (para güç, otorite)
Yüzde 1i ise zekayı tercih eder * onlarında katlandığına diğer kadınlar katlanmaz. einstenin evlilik anlaşmasını okuyunca anlarsınız00 Yorumla
+1 yılInsan olsun zeki olup beni salak yerine koymasin güzel olup onu silah yapmasin insan olsun eksik tarafımızı elbet tamamlariz
00 Yorumla
+1 yılZeka tabiki, iki lafı bir araya getiremeyen çok yakışıklı olsa ne olur. Ha tip dikkat çekmiyor mu elbette çekiyor ama insan zekaya aşık bile olabilir.
02 Yorumla- +1 yıl
İnsan kendibde ne yoksa onu ararmış
Zekaya düşerim 😊 ama aynı zamanda güzelse de (o kadar zekanın güzelliğe yansıması illaki olur) koluma takarım hısım akraba düğününe götürürüm
00 YorumlaBana göre zeka çok daha önemli. Kız isterse manken olsun ben bir şey dediğim zaman anlamadım diyorsa o iş olmaz :)
00 Yorumla
+1 yılKimse kimsenin ilk bakışta zekasını ve kişiliğini göremiyor. Hepimiz once gorunuse düşüyoruz ya da görünüş sebebiyle uzaklaşıyoruz.
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 307 cevap paylaştı.
+1 yılZeka.. bir kişide beyin yoksa ne kadar güzel olursa olsun tutmaz.
10 Yorumla Zeka ve akıllı espriler, kelime oyunları anlık laf sokma sanatı
11 Yorumla- +1 yıl
👍 .
+1 yılAkıllı ve zeki olan kadın , güzel ama aptal olan kadından 3 adım öndedir her zaman...
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÖnce tipi beğenip şans verecek ki, zekasını görsün. O yüzden geçin bu ayakları.
40 YorumlaZekaya onem veririm bana cok yakisikli erkek teklif etti sirf gerizekali diye reddettim
23 Yorumla- +1 yıl
Mantıklı olanı yapmışsın
- +1 yıl
@Gökhan_bey tesekkur ederim 😇
+1 yılSapyoseksüel mişim yav... Ama güzel de olmalı...
21 Yorumla
+1 yılBaşta yakışıklı oluşu tanıdıkça zekadan yoksunsa onu da istemiyorum hahahss
03 Yorumla- +1 yıl
kadınların çoğunda olmayan şey zeka. Meme zaten hepsinde var. Memesiz kadın erkek gibi ıyykk
- +1 yıl
Evet görüş olarak belirlebilirdin bu düşünceni😄
- +1 yıl
Evet yahh
İkiside değil kanka 😂 ben çocuk seven hayvan seven erkek görünce düşüyorum
09 YorumlaHer ikiside tabikisi ikisinin bir arada olması ahh beni benden alıyor
00 Yorumla
+1 yılBeynini kullanamayan insanlarla muhattap bile olmuyorum.
06 Yorumla- +1 yıl
@isbaraxx
- +1 yıl
@isbaraxx yalnız ben türk değilim.
- +1 yıl
@isbaraxx benim yorumum ne kadar seni ilgilendirmiyorsa buda beni ilgilendirmez. Bana ne senin türkçe hassasiyetinden kardeşim.
+1 yıltipi normal zekası barcelonaysa haklısın düşmeyende ne biliyim :/
00 YorumlaZeki kadının güzelliğine düserim abi net.
Ama kurnaz degil zeki...00 Yorumla
+1 yılher naadar at hırsızı olsamda bir tıpçı kıza hayır demem isterse 500 kilo olsun
00 YorumlaBu konu da dürüst olucam. Güzelliğine yakışiklılığına düşmediğim birisinin zekası dikkatimi çekmez..
02 Yorumla- +1 yıl
Durustlugun için teşekkür ederim sana
Zekaya düştüğümü sanırdım değilmiş. Sonrası
Gönüle dokunana düşmek varmış, sen olana, senden olana.00 YorumlaZeka tabi, görünüşün bir noktadan sonra değeri kalmaz.
00 Yorumla
+1 yılİkisi de onemli. Ama zeka olmassa diğerinin bir anlamı yok
00 Yorumla
+1 yılKarizma - zeka- espri seviyesi bu üçünü birden bulunca düşücem 😄
023 Yorumla- +1 yıl
"espri seviyesi" zaten zeka paketine dahil efenim.
- +1 yıl
@PearlFloyd hayır canım yanılıyorsun her zeki insan espiritüel değildir o insanın doğasında ya vardır ya yoktur tecrübeyle sabit 😄
- +1 yıl
Zeki insan tanımlamasına göre değişir. Espiri seviyesi yerlerde gezen zeki birini hayal dahi edemiyorum. Zeki insan paketinin sunduğu özellikleri güncellemenizi tavsiye ederim, saygılar :D
- +1 yıl
@PearlFloyd sen hem zeki hem esprili olabilirsin mesela bende hem güzel hem zeki olabilirim ama bu illa esprili biri olucağım anlamına gelmez 😉
- +1 yıl
ya da espriyi seviceğim anlamına gelmez 😄
Aman boşver işte yok zaten benim aradığım 2li 3lü 😄 - +1 yıl
Hmm, çatıştığımız noktayı anladım. Fakat açıklamaya üşendim :D Yalnız "Aman boşver işte yok zaten benim aradığım 2li 3lü " bu cümleden anladığım kadarıyla 3lü paket şartın istisnai durumlarda 2ye inebiliyor. Bu paketin değişmez olanı hangisi? :))
- +1 yıl
@PearlFloyd sen dedin ya espri zekaya dahil diye kaldı elde 2 😉
- +1 yıl
Ha uzlaştık yani. Peki :))
- +1 yıl
@PearlFloyd saat olmuş 1.30 napim kazandın benden Zekisin 😉
- +1 yıl
Hayır, sen kazandın.
- +1 yıl
@PearlFloyd diyosun 😊
- +1 yıl
Tabii, güncelleme yaptık en nihayetinde (:
- +1 yıl
@PearlFloyd neyse berabere kalalım o zaman içime sinmez yoksa 😄
- +1 yıl
Hmm görüyorum ki centilmeniz de. Anlaştık öyleyse :D
- +1 yıl
@PearlFloyd özelliklerim beni mutlu etmeye yetmediği için biraz daha farklı biri olmak isterdim belki hayat daha farklı olurdu o zaman 😄
Rica ederim ne demek alın teriyle hakkettin 😄 - +1 yıl
Şimdi bu cümleden sonra açıklık getirmen gereken bir nokta var. Özelliklerinin, seni mutlu etmeye yetecek niteliklere sahip olmadıklarını; yani yetersiz olduklarını mı düşünüyorsun, yoksa gayet de yeterli olmalarına rağmen üçüncül sebeplerden dolayı bir işe yaramadıklarını mı vurguluyorsun? Saat de 02.00 ama sormadan edemedim -_-
- +1 yıl
@PearlFloyd yeterli ama isterse en üst seviyede olsun hayatını bir yerden sonra yönetemiyorsun kader giriyor devreye eşittir mutsuzsun 😉
- +1 yıl
"kader giriyor devreye" bu aramızda yeni bir çatışma başlatır. Ve bu sefer kazanmana izin vermeyeceğim gibi beraberliğe de razı olmam :))
- +1 yıl
@PearlFloyd hahhaa 😄 kadere inanmıyormusun?
Bu arada kızın sorusunu mahfettik. 😄 - +1 yıl
Hayır inanmıyorum. Ya o benim de aklıma geldi ama pek de önemsemedim açıkçası :D Tatlı tatlı konuşuyoruz canım, kime ne zararımız var :))
- +1 yıl
@PearlFloyd soru sahibine ve soruya zararımız var 😄
- +1 yıl
@PearlFloyd ayrıca helede inanmıyorsan ben seni bu sefer kesin yenerim 😉
- +1 yıl
Soru sahibini bilmiyorum da, soruya olsa olsa zarardan ziyade katkımız olmuştur :D Hayır hayır, yenemezsin ama buna girişmeyelim. Hem beraberlik dedik bir kere.
- Güzellik & Bakım konusunda 5,9b cevap paylaştı.
+1 yılSeksi vücudun içinde bulunan dehşetül vahşet bir zeka :Dd
00 Yorumla
+1 yılZeki kızlar da güzel kızlar da sadece kötü çocuk sevdiği için benim yalnızlığım ebedî...
01 Yorumla- +1 yıl
Kadınlar sadece aygırlara yavşar aygır bulamazlarsa da para babalarına zekaya baksalar ben yalnız olmazdım.
+1 yılIlgilendigim alanda asiri bilgisi olan, zekice fikirler ureten kizlara hayran kaliyorum.
00 YorumlaGüzelliğe düşmeyen varmıdır kimse dışını beğenmediği birinin içiyle ilgilenmezz
03 Yorumla- +1 yıl
İnsanların değiştiremeyeceği şeylere yorum yapmayı sevmiyorum. Bunu söyleyerek ve sürekli dile getirerek çirkin olduğunu düşünen insanlara psikolojik şiddet uyguluyorsunuz. Evet sırf iyi niyetli iyi kalpli ve zeki diye bir şeyler hissedilebilir. Her insan sevilmeyi hak ediyor.
+1 yılİkisinin bir arada olduğu kızlar var. Onlara düşmek ne kelime tepe takla oluyorum
00 Yorumla
+1 yılZeki insan nasıl güzel/yakışıklı görüneceğini iyi bilir...
00 Yorumla- Devamını Gör (179)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat