KScanlar merhaba. Kuaför önerisiyle Morfose şampuan aldım. Saçlarımı yıkayınca ağırlaştırıyor. Saçlarım yağlı görünüyor ama böyle sanki 10 gün tıkanmamış gibi bir görüntü oluşuyor. Uzatma ve dökülmeye karşı bu markanın şampuanı çok iyi geldi. Bu markadan aynı sorunu yaşayan oldu mu?Morfose şampuan kullananlar
Morfose'nin birçok farklı şampuanını kullandım. Hepsini kullanmadan önce araştırdım, içeriğine baktım. Şampuan deyince güvenilir markalardan biridir kesinlikle. Birçok çeşidi bulunuyor ve saç tipinize uygun olanı bulabiliyorsunuz.
Morfose şampuan kullananların yorumları neler?
Morfose'nin şampuan çeşitleri çok beğeniliyor. Morfose şampuan yorumlarında özellikle tuzsuz şampuanının saçları dipten uca beslediğinden, temizlediğinden bahsediyorlar. Tuzsuz şampuanından ben de çok memnun kaldım. Şampuanın yanı sıra Morfose'nin saç köpükleri de oldukça etkilidir.
Keratinli şampuan Morfose'nin en beğenilen ürünlerinden bir tanesi. Çok zarar görmüş, aşırı işlem görmüş saçlar için uygun olan bir şampuan. Bitkisel keratinle zenginleştirilmiş formülü sayesinde saçtaki hasarı nazik bir şekilde onarıyor. Keratini Buğday, mısır ve soya fasülyesinden üretilmiş. Saçların daha güçlü olmasını, neme doymasını sağlıyor. Kullananların yorumları da bunu destekliyor :) Boyadan, ısıdan zarar görmüş saçlar için tercih ediyorlar ve kısa sürede etkisini gördüklerini söylüyorlar. Morfose keratin şampuan kullanıcı yorumlarında olumsuz bir yorum neredeyse yok :)
İçeriğindeki argan yağı sayesinde saçları besliyor, daha yumuşak olmasını sağlıyor. Aynı zamanda saçlara doğal bir parlaklık veriyor. Kuru, güçsüz saçlar için öneriliyor. Saçlar argan yağının gücünden sonuna kadar faydalanıyor :)
Morfose argan şampuan kullananlar da yorumlarında genel olarak; saçlarının eskisinden daha yumuşak hale geldiğini, ipek gibi olduğunu, kolayca tarandığını ve daha canlı göründüğünü söylemiş. Kokusu da güzel benden söylemesi :)
Morfose şampuan çeşitleri nelerdir?
Morfosenin bunlar dışında daha birçok çeşidi bulunuyor. Saç tipinize uygun seçimi yaptığınızda memnun kalacağınızdan emin olduğum harika ürünler :)
Morfose Collagen Şampuan
Morfose Bitkisel Tuzsuz Şampuan
Morfose Şampuan Biotin
Morfose Milk Therapy Şampuan
Morfose argan şampuan
Morfose keratinli şampuan
Morfose Coconut ve Argan Yıpranmış Saçlar İçin Şampuan
Morfose'nin şampuanı hatta özellikle saç sütü ve şekillendirici saç köpükleri uzun süredir saç bakım rutinimde severek kullandığım ürünler. Bu yüzden sorunu görünce hemen yanıtlamak istedim.☺️ Yazımda "Morfose şampuan nasıl?", "Morfose şampuan kullananlar ve yorumları" hakkında başlıklara yer vereceğim. Umarım faydalı olur, şimdiden iyi okumalar.😍
Morfose Şampuan Nasıl?
Morfose Şampuan Nasıl?
Morfose markasının birçok şampuanı var. Saçlarınıza sağlamak istediğiniz bakım çeşidine göre tercih edeceğiniz şampuanı belirleyebilirsiniz. Görselde eklediğim keratin şampuanını, zarar görmüş, yıpranmış ve kırılgan saçlara sahipseniz kullanmanızı öneririm. Tam saç tiplerine uyum sağlayan bu şampuan, buğday, mısır ve soya fasulyesinden elde edilen bitkisel keratin ile zenginleştirilmiş bir formüle sahip. Kullanmaya başladıktan sonra saçlarınızdaki canlandırıcı etkisini kendi gözlerinizle gözlemleyebilirsiniz.🤩
Morfose şampuan kullananlar da yorumlarında saçlarının bu şampuan sayesinde yumuşacık olduğundan bahsetmişler ve kullanmaya başladıktan sonra saçlarında keratin bakımı yaptırmış etkisini gözlemlediklerini belirtmişler.😍
Morfose Şampuan Çeşitleri Nelerdir?
Morfose Şampuan Çeşitleri Nelerdir?
Morfose markasının yukarıda da bahsettiğim gibi birçok farklı çeşitte şampuanı mevcut. Morfose şampuan listesini merak ediyorsanız okumaya devam etmeniz yeterli.🤩
Morfose Collagen Şampuan
Morfose 2'si 1 Arada Argan Şampuan
Morfose Daily Care Color Care Renk Koruyucu Şampuan
Morfose Daily Care Anti-Dandruff Kepeğe Karşı Etkili Şampuan
Morfose Keratin Şampuan
Morfose Milk Therapy Şampuan
Morfose Daily Care Repair Onarıcı Bakım Şampuanı
Morfose Tuzsuz Şampuan
Morfose Daily Care Extra Volumizing Ekstra Hacim Şampuanı
Morfose Ekstra Hacim Kuru Şampuan
Yukarıda da sıraladığım gibi Morfose markasının birçok farklı etkiye sahip şampuanları mevcut. Saçlarınızda görmek istediğiniz etkiye göre şampuan tercihinizi yapmanızı öneririm. Unutmayın ki bir şampuanın saçlarınızdaki etkisini görebilmeniz için saçlarınızdaki sorunu iyi analiz etmeniz gerekiyor. Örneğin hacimsiz ya da yıpranmış saçlarınız için köpeğe karşı etkili bir şampuan kullanmamalısınız. Şampuanınızı yanlış tercih ederseniz saçlarınızda görmek istediğiniz gibi bir etki ve iyileşme gözlemleyemezsiniz. Aksine saçlarınızı daha da kötü etkiler bu durum. Bu yüzden saçlarınızdaki sorunu iyi tespit etmeli ve kullanacağınız saç bakım ürünlerini buna göre seçmelisiniz.🧡
Morfose Şampuan Nerede Satılır?
Morfose Şampuan Nerede Satılır?
Morfose şampuanları online alışveriş sitelerinde, online kozmetik sitelerinde ve birçok kozmetik mağazasında rahatlıkla bulabilirsiniz.
Kızlar bende kullandım ama saç spreyi gbi oldu niye böyle oldu güzel kokuyor ama ben öyle yıkadım sonra saç spreyi gbi yapış yapış oldu yanlış mı kullandım?