Allah vergisi canım
Estetik güzeliyim/yakışıklısıyım
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Allah vergisi...
Ama burnumu yaptirmak icin cok niyetlendim herkes engel oldu. Onun disinda belirgin yuz hatlarim cekik gozlerim dolgun dudaklarim seksi kalcalarim allah vergisi... ya ne ovdum kendimi:)
Allah vergisiii, hele gözlerimm sanat eseri Rabbime bin şükür 😇
Fotondaki kadının instagram adı neydi ya unuttum
@nesrin_kazancı Emily Didonato 😇
Heh doğru çok güzel kadın ya
Yakışıklı değilim allah böyle vermiş ne yapalım 😁.
Kesinlikle allah vergisi

Cevap
95Cevap
Allah'a şükürler olsun diyelim genlerim sağlam.
Bu cevaba çok güldüm
@нαƨαпεяɔσğɔυ gülünecek bir şey yoktu ama güldüysen Allah daha çok güldürsün :D
Allah hiç bir kimseyi çirkin yaratmadı o yüzden insan vücudunda ki bütün güzellikleri Allaha yarattı ama insanları çirkin gören gözlerinizin sebebi mühürlenmiş kara kalbiniz dir
En iyi yorum seçilmeli +
@Gizsizuye0 eyvallah kardeşim teşekkür ederim
Güzellik Tabii ki de Allah vergisidir isterse o güzelliğin yerine çirkinliği getirir Yani diyelim ki ben çok yakışıklı biriyim herkes benim peşimden koşuyor ama bir şey olur tip falan kalmaz bende bu yüzden estetik mucizesi değil Allah vergisidir
ALLAH vergisi güzelligim güzellik zaten önemli degil kalbini güzelligi önemli bence kalbin güzelse sende güzelsindir
bir yalan anca bu kadar güzel anlatılır
Ne yalani benim yalanla isim olmaz bunu bil bilip bilmeden konusma
Nie o zaman günde 1 kilo makyaj yapıosunuz, spor salanlarunda gidiosunuz, en güzel marka kıyafetleri almaya çalısıosunuz kalp güzelli önemli madem nie herkez şekil önde ilgi çekme peşinde. bir . şeyi söylüosan indandırıcılına bakcan boş yapmıcan
Herkez bir degil ben yapmiyorum dedigin seyleri yapan yapiyor ben yapmam beni bilmiyorsun ben sadelikten yanayim tamammi beyefendi
Kzmanıza gerek yok hanfendi ussulluce tartısııruz sen farklı olabilirsin ne güsel sadece grdüklerimi yorumladım
Bilmeden konusmayin bir daha olurmu
Tanısalım biz bakalım dedikleriniz dorumu yanlışmıı
Neden tanisalimki istemiyorum ilgilenmiyorum ben iyi günler size
Yazıp çizerken atıp tutuyodun nldu şimdi asena bile kıwırmaz senn kadar. İşiniz gcnz yalan dolan
Ben dünde dedim yalanim yok sana niye güveneyim tanimoyormuyum tanidigim insani bile tanimazken seninle niye arkadas olayim size iyi günler birde ben dansöz gibi kıvırtmam
Sana yanlıs yapanların sucunu bana atamazsın. bir . söz söylüosan arkasınıda durmaı bilcen
öyle bol keseden atmıcan. Kalp güzelli dedin bnde saçmalık oldunu söyledim bu kuyruk sıkıstırma kaçma makas atma işleri yaparak gayet haklı oldumu gösterdin. Ben sana nie güwenim tanımam etmem insanlar konusa konusa demişler ama sen hala yabani olma derdindesin biraz global ol yani herkesi kazıın sapıı sanma itle kopukla takılıp buralrda dürüsrlük hawaları atma kmseye yediremen.
Ben dürüst insanim havada atmiyorum mesajda acikladim sana ben terazi burcu insaniyim bizi bilen bilir bilmeyende bilmez biliyorsan nasil oldugunu
Her şey Allah vergisi yani Allahın hükmünde. Estetiğe gelince lafım istisnai kızlara ama öyle kızlar tanıdım ki makyajsınken Haydar sanırsın makyajlıyken hayran olursun :D
Güzel miyim bilmem ama estetiğe karşı olduğum kesin.
Beni beğenen böyle beğensin.
Bence güzel değilsin
@Nickkkyokk Olabilir.
Rabbin verdiğine şukur etmeyipte estetik yapandan daha zalim kim ola bilir?
Allah vergisi. Kemik eğriliği ameliyatını saymazsak...
Estetiğe yatırıcak param yok ne varsa da allah vergisi
Güzellik ile ilgili her şeyi doğal olanı ile değerlendirmek lazım. Estetik benim için bir nevi makyajdır.
Çoook guzel kız itici geliyor , sempatik 1,65-1,75 kız queen dir (Tüm kadınlar queendir de kişisel tercıh anlamında şaapptım 😬)
Makyaj ve estetik ile yüzde yüz değişime uğrayanlar var estetik yapılabilir ama makyaj hiç iyi durmuyor
Yıllar sonra yaşlanıp eski fotoğraflara bakıp birde aynaya bakıldığın'da işte ozaman gercek cevabı herkez kendi verecektir
Allah herkese eşit veriyorda özel insanları ayırarak söylüyorum allahın verdıgı güzelliği koruyup korumamak bizim elimizde sonuçta
Ne fark eder? Ikiside kisinin kendi basarisi ile elde edilmis birsey degil sonucta..
günümüzde %80 estetik makyaj ve fotoğraf hileleri :)
Bilmiyom ki. Isengar'taki Uruk-Hai'lerden farkım olmadığını düşünüyorum :D
Ben yazacaktım bunu bee 🤣
Tabi ki, diğer hesabımda aynısını yazmıştım hatta bir görüşe 😁
Sen öyle san
Allah vergisi bir yuz, genetik bir vucut cok sukur😁
yıllar öncesinde Allah vergisiydi şimdiyse yetenekli plastik cerrahının
Allah vergisinin olmadgi yerde Estetik mucizeler yratır.
Allah vergisi olan var estetik mucizesi olan var her ikisinden de var yani
Doktoruna bağlı olsa da ALLAH vergisi olan yani genlerle geçen bana göre daha güzeldir.
Allah vermediyse komple estetik de olsan değişmiyor
Yakışıklı veya güzel olabilirsin sonradan, ama karizma veya sempatiklik Allah vergisidir.
Allah vergisi. Bütün Türk kızlarından alıp bana vermiş Allah, teşekkürler allahım dhdjksks
Estetik yok ama, Allah akıldan vermiş güzellikten değil
Allah vergisi ama günümüzde çoğu kişi estetik yaptırıyor
Eskiden allah vergisi artik estetik kozmetik mucizesi
Recep İvediğinde dediği gibi Bunlar Allah ın Lütfu İse Diğerleride Allah ın Cezasımı?
Küçüklüğümden beri spor yapıyorum. Sporun vergisi. :D
Şu ikisini nasım aynı kefeye koyuyorsunuz hayret ediyorum neyse.
Allah vergisi.
estetikle dahi düzelmeyen kusurlar var ;
Allah vergisi diyorum
Net faturamızı zor ödüyoz ne estetiği yaw, hem erinirim kaşımı bile almam
Dişlerim harici estetik yok miras değil alın teri yani yakışıklılık da göreceli bir kavram bilemiyorum :)
Saçlarım boya gözlerim lens dudağım dolgu ama doğal güzelim çok şükür ❤️😂
evet çirkinliğimin kaynağı Allah vergisi o kadar ki estetikle bilem adam olmam
@Koddd kardeş sağol beni korumuşsun bu azapçılardan. lan nasıl güldüm nasıl güldüm şu laflara bak :)
çok müslümansın belli. durduk yere beni azapla itham edecek kadar. kendin kesin cennetliksin. haber nerden geldi :)
benim dediğim lafı beğenmemiş olabilirsin. ama azap çekeceksin. dinden çıkmadıysa Allah ödül mü verecek buna derken. bunlar ne. neye göre bu kadar kesin konuşuyorsun. asıl günah olan senin yaptığın. hayırdır cehennemden mi bildiriyorsun
Estetiklik bence güzellik değil. Kesinlikle Allah vergisi.
Zemin saglam olmadiktan sonra gokdelen diksen ne fayda
Allah vermedikten sonra güzelliği hıyarda patateste arayanlar daha da çirkinlesiyor
Bunların neresi güzel? bir deri bir kemik? Nerede 90 60 90?
kimine allah verir kimi zorla :D işte zorlaya zorlayada ne kadar olursa :D
Allah vergisi. Estetiğe gerek yok niye yapıyolarsa...
Kimse estetikle güzelleşemez Allah yaratır. Sağlık sorunu dışında estetiğe karşıyım.
Allah vergisi diyeceğim de yakışıklılık falan yok. Tipim zaten bozuk
Tüm güzel kaliteli vasıflı işe yarar genler alınmış özenle seçilmiş
Geriye kalan çöplerle bizim sülale olmuş
:D ahah
estetık olsaydı o kadar rus guzelı ve ukrayna guzelı brezıyla esmer bombaları anne karnında mı estetık goruyor, alemsın
Allah vergisi olan da var paranın gözü kör olsun dedirten de.
İkisi de vardır biraz
Estetikli birini güzel sayıyor olmak nasıl bir bakış açısıdır...
Allah vergisi çok şükür ki tipimiz de karakterimiz de yerinde :)
Estetik cerrahın yetenekli bir doktor ise güzelsin değilse daha da güzelsin doğallık herzaman 3-0 önde
Sıfır estetik sıfır makyaj
Hahaaha buraya fotosunu koyan insanın aklını sorgularım. Instagram mı burası saçma sapan soruların sorulduğu, cinsellik sorularının çoğunlukla olduğu beni tanımayan milyonlarca insana ne diye fotoğrafımı koyacak mışım 😂 Ayrıca fake diyen her kimse ona söyledim senin böyle bir iddiada bulunduğunu belirtmedim.
Çoğunlukla Allah vergisi esnetik eksikleri tamamlıyor
Genetik, anne ve babanın güzelliğinin büyük etkisi var.
Erkek neresine estetik yaptirabilir ki? Burnu büyükse belki!
Oha ya yaptıran çok ünlü erkek oyuncu var yabancı olsun türk olsun
Niye onlar erkek değilmi?
Dudak Alın çene yanak o civarlarada yapılıyor
Evet erkeklerden fazla genellikle
Estetik yapılması da ne biliyim, şahini modifiye etmek gibi, naparsan yap şahin yine şahindir shshshsj
badana boya kullanmam beni beğenen böyle beğenir beğenmeyen de kendi bilir doğalım her zaman
Doğal tamamen naturel.
En büyük pay spor ve bakımın
Çok haklısın bazıları bakımsız da güzel oluyor ama onlar vip doğanlar
Estetiğe param yetmiyor jajsjs
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar