Ben de şu an aynen bu markanın bu kızılını kullanıyorum ve ben de sıkıldım. Ya çikolata kahvesi düşünüyorum ya da patlıcan moru. Aynı anlattığınız gibi. Ama bilmiyorum nasıl olur. Kuaföre sormak lazım. Ten rengin açıksa olur zaten ikisi de.
Kızılın dönüşü yok ya siyah yaparsın ya saçı kusturalım derler ama saçın çok yıpranır.. Birde kızıl bakım ister çabuk akar vs.. Renk yakışır ama yüzüne bakılırsa iki renk de güzel durur ama kızıl daha hoş..
1
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
Teşekkür ederim ya boyamak istiyorum ama siyah yapamam dönmek için saçım normalde koyu sarı 😒 hiç dokunmasam akar mı acaba tamamen
Kızılın sıkıntısı o zaten aktığını düşünürsün ama alt tonda kalır açarken turuncu olur saç 😊 kına ve kızıl tonlarının geri dönüşü yok onun için. Kızıla boşuna zengin rengi denmez güzel bakman lazım.. Keserek yok edersin ancak. Şöyle söyliyim ben patlıcan moru yaptım üstüne iki kere siyah yaptım hala siyah aktığında güneşte kızıllıklar belli oluyor
Biraz daha açık bir mor çok daha yakışacaktır eminim.
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Açık isterdim ama boyayamam saçım yoğun bakır onun üstüne tutmaz 😏 yoğun kızılla küllü kızılı karıştırmayı düşünüyorum Küllü kızılda patlıcam moru rengindeymiş