eski zamanlarda erkekler kadınlara kılsız olunması gerektiğini empoze etmişlerdi şimdi ise tam tersi bir durum söz konusu erkek kılsız olmalı// kadın kılsız olmalı empozesi tamamen kapitalizmin satış pazarlama stratejisi kapsamında piyasada ürün satışları ya da menfaatler sağlayabilmek için çıkarılmış bir moda kanunudur. kadınlar kılsız erkek arayışında olduklarını kılsız erkeğin daha yakışıklı ve karizmatik durduğunu iddaa etmekteler.
evet bir erkek olarak erkeklerde aşırı kıl çıkmasının çirkin ve antipatik bir görüntü sağladığını kabul ediyorum bende empati yaptığımda rahatsız oluyorum ama kılsız erkek isteyen karşı cinslerin hayallerinde erkek tipi hiç kıl olmayan kız gibi erkek bende o hayale kesinlikle karşıyım erkekte azda olsa kıl olması gerekiyor
kadınlarda da tüy olması rahatsız bir durum değil aslında ama bazı kadınlarda oluşan siyahımsı kılların alınması gerekebilir ki o kıllanmada zaten ya yanlış uygulama ya da sağlık problemlerinden kaynaklanmakta diğer türlü kol -bacak gibi bölümlerde çıkan tüyler bence kadını kadın yapan bir farklılık aslında
Ya bize böyle öğretilmiş. Kadının kol ve bacağında kıl olunca garipsenir. Erkeklerde kol ve bacak kıllı olacak elbette, pürüzsüz olamaz sonuçta. Kadınla erkek farklıdır yani.
Kadınlarda azıcık çıkıyor sonuçta, erkek o orman gibi bacağını nasıl alsın? :D Hormonlardan kaynaklı çok bizlerde. Sizde az var onu da alın bir zahmet. :D
Yaratılış farklı değil yaratılışta bizde de tüyler var. Kadın dediğin gibi kalıplara sokmakta yanlış. Evet bakımlı olmak güzel ama bu sadece kadının görevi değil. Toplum dayatması ne zamandan beri yaratılış olmuş.
Göğüsü niye katıyorsun ki sen benim dediğim tüy tüydür yani yapısı aynı ona bakılırsa çok köse tüysüz erkekte var temel olarak tüy yapımız aynı demek istedim
Boşuna 21 gr için “teslim edersin “ ifadesini kullanmadık herhalde. Sizi bilmem de bizim buralarda insanlar ruhunu teslim edince ölüyorlar😁. Benim değil ama senin aklın fikrin ya yemekte ya da bana laf çarpmakta... neyseee
Hemen ediyorum ayıpsın :) Soru sorduğum zaman arkadaşımın sesi nasıl diye soracağım bak ilan nasıl oluyor göreceksin gülçin :D Kimse mahrum kalmasın bu sesten :)
En İyi Cevaplar