Kadınlar en çok hangi makyaj malzemesini kullanmayı abartıyor?

Highlighter ile bahtını bile aydınlatıyor
Eyelinerı vicdanına kadar çekiyor
Fondötenle maske yapıyor
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Bir de şu porselen pudra işi var. Bakın bayanlar, sevdiğiniz kişiye yapmayın bunu. Yüzünde çukur, dağ bayır ne varsa hepsini kapatan birşey bunla kendini sevdiren duştan sonra nefret ettirir boşattırır. Aman aman abartmayın makyajı. Yüz deformasyonunu söylemiyorum bile. Doğal güzellik iyidir. Ne demişler: " Güzelin güzeli uykudan uyanınca, çirkinin güzeli hamamdan gelince.." Uyandığınızda güzelseniz kasmanıza hiç gerek... güzelsinizdir her halinizle.
kesinlikle fondöten :D :D
bazılarını tanımak için yanında bir kova su lazım
High lighter daha yeni yeni kullanılmaya başlandı fakat fondöten bazen çok abartılıyor. Hatta fondöteni kapatıcı gibi 2-3 kat uygulayanlarda maske gibi duruyor. Özellikle telefonla konuşunca, biri ile yanak yanağa öpüşünce falan çok kötü bir görüntü oluyor. Bence tek kat yeterli.
Fondoteni abartıyorlar maalesef, ten namına bir şey görünmüyor bazı kızların yüzü Kütahya porselenle kapışır :d
Cevap
4Cevap
Eyeliner ile firavuna dönüşüyorlar resmen😂
Hayatımda hiç aydınlatıcı kullanmamış biri olarak söylüyorum bunu. Geçen bir kız gördüm yüzündeki aydınlatıcı benim geleceğimden daha parlaktı.
ben bir ara highlighterı çok abartiyordum, bir de makyaj yapıyordum tartilsa 2,5 kg gelirdi ahahaha neyseki bıraktım böyle şeyleri 🤧😂
Ya şu fondoteni azcık sürüp dağıtcaksınız kızlar, nolur yoğurt gibi sürmeyin artık 🙄
Türkiye de “ruj” gerçekten sonradan görme gibi oluyolar 😕
Şıklar müthiş yaaa😂😂 valla ruju oyle bir sürüyorlar ki cok itici oluyorlar bazen.
Bazıları fondöteni çok abartiyor, onların sürdüğü boyayla bir duvar boyanır cidden.
Gozlerinin altina kagittan daha acik beyaz renk kapatici surmeleri (!)
Sanırım fondöten öykeki yüzüyle elinin veya boynunun arasındaki ton farkı nirvanaya ulaşan var
eyeliner falan da çok abartıyolar ama bence asıl fondoten. çamur gibi sürüyorlar yüzlerine.
Ruju alna kadar sürmek gibi abartısız bir huyumuz olduğu doğru.😀
Fondötenle badana yapan kızlar ve buna doğallık diyen erkekler ama haaylaytırr
Fondöten highlighter eyeliner ruj abartılı yapıldıklarında hiç güzel görüntü olmuyor beğenmiyorum
Gözler koyu ve daha çekici... bn öyle kullanıyorum başkasını bilemem
Renkli olan herseyii..
ahhh nerde o ingiliz sadeliği
Fondöten maskesi.
Ruju dudağın dışına sürmeleri
Dozunda yapanların hakkını yemeyelim ☺
Highlighter ve fondoten
Fondöten bu kadar sürmeyin harbiden
Fondöten ile boya badana
Hayyylayyytırrrr😂
Rimel bence.
Allık