Merhaba arkadaşlar. Saç düzleştiricim bozuldu yeni bir düzleştirici almak istiyorum. Saçlarım uzun ve sık. Daha önceki remington markaydı. şu an babyliss st387 veya st389, Remington ya da Philips keratinli düzleştiricileri arasında kararsız kaldım. Tabi bide buharlı olanlar ve Babyliss'in pro 230 2073 nano teknolojik olan var ama bu eski bir modelmiş sanırım? Benimle kullandığınız ürünleri paylaşır mısınız lütfen? Hem yeni alacak arkadaşlarda bilgilenirler 😊 Bir de kalın plaka mı ince plaka mı tercih etmeliyim?Saç düzleştirici tavsiyesi
Düz saç modellerini çok seven biri olarak tavsiye vermeye geldim. :) Saçlarımın dümdüz pürüzsüz görünmesi benim için çok önemli. Bu sebeple saç düzleştiricim en büyük kurtarıcım.
Saç düzleştirici seçiminde nelere dikkat etmeliyiz?
saç düzleştirici seçimi nasıl yapılır?
Saç düzleştirici seçiminde saç tipimize uygun ürün almak çok önemli. Saçlarım ince telli olduğu için 19-22 mm yeterli oluyor.
Saç tipi kadar, saç uzunluğu da önemli rol oynuyor. Saçların gür ve uzun olduğu için geniş başlıklı olanları tercih edebilirsin.
Saç düzleştirici seçerken kullanılan malzeme de saç sağlığımız açısından önemli. Kaliteli düzleştirici seçimi saç kurtarır. :)
Son zamanlarda ısı kontrol özelliği en aradığımız özelliklerden diyebilirim. Düzleştiricide aradığım özelliklerden biri de saçlarımı yakmaması ve zarar vermemesi. Bu sebeple ısı kontrol özelliği olan düzleştirici seçimi çok önemli.
Saç düzleştirici seçerken markaya ve özelliklerine göre karar vermeni tavsiye ederim.
Düzleştirici konusunda sana harika bir tavsiyem var. Özellikleri say say bitmiyor desem inanır mısın? <3
Dyson Corrale ile saçlarımız düz ve göz alıcı!
En iyi düzleştirici markası olan Dyson saç düzleştirici özellikleri ile kalbimi çaldı.
dyson corrale saç düzleştirici
Her zaman en iyi sonucu almak isteyenlere Dyson kullanmalarını, tavsiye ediyorum. Dyson Corrale her saç tipi için kullanılabilir. Saçlarıyla bu konuda başı dertte olanlar yaşadı. :) Her geçişte eşit ısı uyguladığı için saçlarımızı hizalıyor. Mikro kaplama plakları sayesinde ısıya olan bağımlılığımızı da azaltıyor.
dyson corrale
Dyson Corrale akıllı ısı kontrolü sağlıyor. Plakalardaki ısıyı 100 kere ölçüyor ve seçtiğimiz ısıyı hiç ama hiç aşmıyor. Tam benlik bir özellik olmuş bayılmamak elde değil! <3 Saçlarımız için ideal ısıda profesyonel ve en etkili sonucu sağlıyor. 🤞
dyson kablosuz düzleştirici
Dyson kablosuz saç düzleştirici'nin özellikleri bununla bitmiyor. En beğendiğim özelliklerinden biri de, Dyson Corrale hem kablolu hem de kablosuz olarak kullanılabilir. Ayrıca kablosuz olarak 30 dakika kullanım hakkı sunuyor. Her mekanda her saç modelini uygulamak Dyson Corrale ile çok kolay. Bayıldım bayıldımm. <3
Dyson, saç şekillendirici konusunda çok başarılı bir marka. Corrale de harika bir düzleştirici. Bence kesinlikle bir şans vermelisin, seveceğine çok eminim. :) <3
Selamlar, Saçlarımız şüphesiz en değerli hazinemiz. Onları korumak için canla başla mücadele ediyoruz. Her gün tarıyor, şekiller veriyoruz. Zararlı ısılardan ne kadar koruyabiliyoruz dersiniz? İşte tam da bu yüzden imdadınıza yetişen, bir teknoloji harikası olan Dyson Airwrap'la tanışmaya ne dersiniz? Sizi hem Dyson Airwrapla tanıştırmak hem de saç şekillendirici alırken nelere dikkat edilmesi gerektiği hakkında bilgilendirmek isterim.
Saç Düzleştirici Alırken Nelere Dikkat Edilir?
Şüphesiz saçlarımıza vereceği zararın en az olmasına dikkat etmekte fayda var. İlk bakacağımız nokta, tercih edenlerin saçlarına ne tür hasarlar bırakmış ya da hasar bırakmış mıdır onu araştırmak. Teknoloji sayesinde bu araştırmayı kolaylıkla yapabilirsiniz. Sizden önce tercih edenlerin yorumlarına göre karar verebilirsiniz. Bir sonraki araştırmanız da ürünün özellikleri, ne gibi özellikleriyle saçlarınızın şekillenmesine yardımcı olacak? Bunlara dikkat ederek almanızı öneririm. Sizleri, zararsız ve özellikleriyle gözlerinizde kalpler çıkartacak Dyson Airwrap' la tanıştıralım.
Dyson'un pürüzsüzleştirici Fırçasıyla Düz Ve Pürüzsüz Saçlar Hayal Değil
Dyson' un pürüzsüzleştirci fırçası sayesinde mükemmel düzlükteki saçlara fırçaların özel tasarımlı Coanda etkisi sayesinde kavuşabilirsinsiniz. Saçlarınız bu zararsız şekillendirmenin verdiği rahatlıklayken size de gün boyu saçlarınızla muhteşem görünmenin keyfini çıkarmak kalır.
Farkını Konuşturmayı Sevenler İçin: Farklı Saç Başlıkları
Saçlarımızı yalnızca tek modelle sınırlandırmak elbette doğamızda yok. Farklı saç stilleri denemek istemek en doğal hakkımız. İşte sırf bu yüzden Dyson birden çok saç başlığına sahip ve istediğiniz zaman başlığını değiştirebiliyorsunuz. İster düz, ister kıvırcık, isterseniz de dalgalı tamamen tercih sizin.
Saç Aparatlarınızı Ve Saç Şekillendiricinizi Saklamanız İçin Özel Tasarımlı Saklama Kutusu
Saç şekillendiricinizi iyi korumanız gerekiyor çünkü çok hassas olan saçlarınızda tekrar tekrar kullanacaksınız. Sıradan saç şekillendiricilerin çoğu zaman saklama kutusu bile olmayabiliyor. Dyson yine saçlarımızı düşünmüş ve onlar için bir de özel saklama kutusu tasarlamış. Bu kutu deri ve yumuşak kumaşla kaplandığından saç şekillendiriciniz uzun yıllar kendini koruyabilir.
İsteseniz De Saçınızı Yakamayacaksınız: Akıllı Isı Kontrolüyle Saçlarınızı Güvende Tutun
Siz saçlarınızı şekillendirirken bazen ısı ayarının farkında olamıyor olabilirsiniz. Ama buna artık gerek yok. Dyson akıllı ısı ayarıyla, hava akımındaki sıcaklığı ölçerek 150 derece altında ısıyı kontrol altına alır ve saçlarınızın yıpranmadan şekillenmesini sağlar.
kardesime remington s8540 almistim cok cok memnun kaldi fakat fiyati türkiyee baya bir ucuktu en son :) ben almanyadan 22€ ya almistim kardesim o zamanlar fiyat olarak 250tl den bahsediyordu bundan 1 ay önce :) haftaya istanbuldayim alayim istersen :D