Sigara tüketen biriyim. Ama kişisel bakımımı asla ihmal etmem. Ve çevremde ki insanlara asla ama asla rahatsızlık verecek şekilde içmiyorum. Yani şöyle örnek vereyim. Karşı cinsten insanların çoğunlukta olduğu bir ortamda sigara içmiyorum. ya da yolda yürürken elimde sigara asla olmaz. Toplu taşıma araçlarını kullanacaksam ya da toplum içine gireceksem asla tüketmem kokmamak için. Sürekli sakız ve karanfil taşırım yanımda. Çocukların bulunduğu ortamda asla içmem. ya da tüketmeyen insanların yanında içerek onlara rahatsızlık vermem. Kısaca kendimle başbaşa kaldığım zamanlarda içmeyi tercih ederim. ya da iş yerinde tüketeceksem asla kokmam dediğim gibi diş ve ağız bakımıma ekstra özen gosteriyorum. Bu tarz olayları dişi ya da erkek diye nitelendirmemek gerektiğini düşünüyorum. Bir şey çirkinse herkeste çirkindir. Sağlık içinse evet zararı tartışılmaz. Lakin bence sigara kadını ötekileştirmiyor. Bu tarz ve tercih meselesi. Sigara içmeyen ve sigaraya sonuna kadar karşı olan biri bile sigara içen birine aşık olabilir. Hayat bu. Keyifli geceler.
Teşekkür ederim. Fazla titiz olmaktan ileri gelen bir durum. Karakteristik özelliklerim bu şekilde. Bana yapılmasını istemedigim birseyi başkasına yapmamayı ilke edindim. Keyifli geceler.
Ne alaka şöyle saçma şeyleri cinsiyetleştiriyorlar ya. erkek küfür etse normal alkol kullansa sigara kullansa istediğiyle seks yapsa normal. ama kadına gelince yok ona yakışmaz o kadın. yakışıp yakışnaması kadın olmasındn değilllll. kişi kendine neyi yakıştırıyorsa öyle hareket eder. Kimsede kimseyi alakadar etmez
Sigara içmek asla bir kadının güzelliğine gölge düşürmez ama erkeğe de kadına da zararlı olduğu için ben yakıştıramıyorum ve ayrıca dişlerinizi sarartıyorsunuz yapmayın yaa
güzelliğine gölge düşürmez ama kendisine olan saygısına gölge düşürür kadının eline ağzına yakışmıyor şu sigara kahvede bütün gün oturup pişti oynayan dayılar gibi buram buram sigara kokuyorlar
Erkekler sigara içebilir, kadınlar da öyle. Bu onların kendi tercihi. Güzelliğine gölge düşürmek gibi bir şey de yok. Hatta ben daha seksi durduğunu düşünüyorum
Ağız sağlığına temizliğine kokusuna dikkat ediyorsa pek etkileyeceğini düşünmüyorum. Sigara kullanmasına rağmen mis gibi kokmasını bilirse sıkıntı yok. Erkekler içinde bu durum aynı.
Sigara effects mi atıyoki kadının güzelliğini düşürsün o insanların bakış açısı sigarayı sevmiyen insanların bir gülüş için sigaraya başladıgını bilirim devamında keş oldugunu da 😂😂
Hayır. Ne çekici, ne de itici. İçmek isteyen içer. Bir kadın güzelse, her şekilde güzeldir.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Ağızlarına ceplerine düşürüyorlar zira leş gibi kokuyorlar özellikle tiryakiler iprenç gittiği yere bile o an içmese bile sigara tiryakilikten yapışmış koku resmen
1
1 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
Bu arada iki kesim içinde geçerli çok kötü kokuyorlar konuşası bile gelmiyor insanın
İki tarafında icmemesi iyi olur. ben içiyorum ama sevişmeden ya da yanına gitmeden önce her seferinde duş al dişleri fırçala falan filan. dikkat edilmesi lazim
Hayır düşürmez Kadın duşuyla bakışıyla yaklaşıp konuştuğunda sesiyle tanışıp kaynaştığında karakteriyle herşeyi ile güzel olan Bir kadının güzelliğine Değil sigara hiç birşey gölge düşüremez
En İyi Cevaplar