- +1 yıl
Sarımsağın içerisinde bulunan antioksidan maddeler sivilceye neden olan bakterilerin yok olmasına yardımcı olur. Geçmeyen sivilcelerden kurtulmak için sarımsaktan yardım alabilirsiniz. - 1 diş sarımsak Sarımsağı soyun ve ortadan ikiye kesin. Daha sonra sivilcenin üzerine koyarak 2 dakika bekleyin ve durulayın. 2 diş sarımsak,
- 1 yemek kaşığı organik sirke,
- Bir parça pamuk Sarımsağı suyu çıkana kadar havanda ezin. Daha sonra içine organik sirkeyi ekleyin ve karıştırın. Karışımı pamuk yardımıyla sivilcenin üzerine sürün ve kuruması için 5 dakika bekleyin. Daha sonra ılık su ile durulayın.10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- +1 yıl
Hayır iyi gelir bwn denedim yanıyor ama sabaha o sivilce küçülmüş oluyor ama ciltten cilde fark var bunu da söyliyim cildiyeye git
33 Yorumla- +1 yıl
İlk basta sürdüysen ve zararı olmadıysa zararı olmaz
- Soran+1 yıl
İnşallah teşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim ama tedaviye baslaman gerek çoksa sivilce sayın
- +1 yıl
Sarımsak bir çok derde deva iyi gelir saçlara da iyi gelir ayrıca hazır ayarana küçük küçük doğrayıp iki üç diş atıp bekletip içtiğinde bağırsaklardaki kurt ve parazitleri döker koku yapıyor diye insanlar tüketmiyor o yüzden hastalıklar çok çabuk bulaşıyor soganda öyle ağzım kokar diyip çoğunluk tüketmiyor
10 Yorumla
- Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Sayın Soru sahibi, eğer görürsen cevaplar mısın lütfen.
Cidden yüzünü yakacak şeyleri cesaretlenip yüzüne sürebiliyor musun?26 Yorumla- Soran+1 yıl
Evet sürdüm işte yanma dediysem çok büyük bir yanma değil biraz sızlayıp geciyor
- Cevap sahibi+1 yıl
Arkadaşım eğer yakan birşey sivilceleri geçirseydi tıp dünyası ilaçlar üretmezdi. Allah korusun yüzünü mahvedersen sen üzülürsün. Doktora gitsen?
- Soran+1 yıl
İllaki evde çözümleri üretip son çare olarak doktoru görüyoruz aslında haklsın ama bu daha cazip geliyo şu an zaten çok aşırı olmadığı içinde gitmiyorum denebilir
- Cevap sahibi+1 yıl
Şahsen ben yüzüme doktor görmeden hiçbşy sürmedim. Ne olacağı belli mi olur, cilt bu tepkimesini bilemeyiz. Ama sen bilirsin. Umarım dilediğin gibi sorunsuz bir yüzün olur😊😊
- Soran+1 yıl
İnşallah öyle olur teşekkür ederim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
- +1 yıl
Askerde sakal çıkarır diye bizim alt devre yapmıştı yüzüne sonra tersten tıraş olmuştu bir kaç gün sonra çocuğun yüzü pert koca koca yaralar çıktı. Bence hiç girişme yüzü mafeder
00 Yorumla - +1 yıl
sivilce sorunu bende çok yaşadım limon sürdüm kolonya sürdüm onlar işe yaramadı bende cildiyeye gittim ordan verilen kremlerde pek etkili olmamıştı sonra bir ara evde bilgisayara giriyodum sivilcelere balın iyi geldiğini görmüştüm ve sürmüştüm çok etkili olmuştu bide onun dışında gratisten krem falan almıştım ama boşver onları umarım sendede işe yarar :)
10 Yorumla - +1 yıl
Valla ben yüzde 2 yil ağır akne tedavisi gördüm hastaneye gitmeden once cok yontem denedim hepsi zararima oldu. Hastaneye git kan degerlinde de bir sıkıntı olabilir bence deneme
10 Yorumla Ben ortaokula gidiyoken sarimsak kullaniyodum sivilcelerme. Şahsen etkisinide gördüm sivilceleri kurutuyodu
10 YorumlaDenemişliğim olmadi. belkide faydalıdır dediğiniz gibi.
20 YorumlaKillanma oluyor diyorlar ama bilemedim limon surun daha iyi bence kurutuyor sivilceleri
20 Yorumla- +1 yıl
Zararı oluyor ama hasas cilde sahipsen yüzünde yaralar çıkıyo ben yapmadım. Ama arkadaşım yapmıştı yüzü korkunç hale gelmişti...
08 Yorumla- +1 yıl
Ne?
- +1 yıl
Neden işte nedenini söyle?
- +1 yıl
Telaş yaptırıyorsun acil ekle falan noluyo anlamadım
- +1 yıl
Ekledim?
- +1 yıl
Zararli diye duymustum birisi yapmis surati mahvolmus kizin sogani sur yuzune suyunu sıkk o kesin cozum aninda kurutuyor doktor soyledi
00 Yorumla - 28 gü
Canım benim Dr a git ben anca randevu buldum
10 Yorumla Hayır sivilceli bölgede Petito koymalisin 10 dk bekletip yıkayınız
10 Yorumla- 28 gü
İyi gelen tek şey antibiyotik tarzlı kremler bence bunu denemelisin aknefloks kremini
00 Yorumla - 29 gü
Kişiden kişiye değişir. Bende işe yaramıyordu
00 Yorumla Evet kurutuyor ben sarımsağı ortadan kesip sürüyorum.
00 Yorumla- +1 yıl
Sarımsağı bilmem ama Karbonat - limon maskesi yap iyi geliyor.
00 Yorumla Sakın suyu yüzüne sürme bütün cilt bariyeri mahvolabilir. Bir tane sarımsak yutabilirsin çiğnemeden ama o da önce cildi kusturup sonra söndürüyomuş sanırım yani bilemedim bence pirinç suyu kullan o daha garanti
00 Yorumla- Gizli Üye(30-35)29 gü
Sudocream dene, dustan sonra temiz cildine sur
10 Yorumla - +1 yıl
Git doktora göster kardeşim bide yakar kavurur yara yapar uğraşma canın yanar daha fazla
00 Yorumla - 1 yıl
Sarımsak yeni cilt üretmeye başladığı zaman yüzdeki virüsleri öldürdüğünde cilt yanmaya başlar ve sivilceyi yok etmesi için cilt yanmaya başlar zararı yoktur
10 Yorumla - Gizli Üye(30-35)+1 yıl
2 gün önce aktif sivilcemin üzerine sürdüm ikiye bölüp. Dün sivilce kurudu bugün de izi yok olmaya çalışıyor.
00 Yorumla Sudocrem diye bir krem var 2-3 temiz yüzüne tam sivilcenin üstüne denk gelicek şekilde bol miktar sür benimkiler 2-3 günde öyle kuruyor iz kalmadan
00 YorumlaYatmadan önce bi diş sarımsak yut farkı görürsün 15 gün içinde
10 Yorumla- 22 gü
Knk kullanma böyle şeyler tansiyonu çok etkiliyor doktora danış herkese inanma
00 Yorumla - 27 gü
Sarımsağı yemek faydalı diye biliyorum yüzümde hiç denemedim
00 Yorumla - 27 gü
Daha önce hiç duymadım
00 Yorumla - +1 yıl
Sarımsak her şeye iyi gelir
00 Yorumla - +1 yıl
yüzünü kızartır cildiyeye git.
00 Yorumla Her şey her ciltte aynı etkiyi göstermez 🤷