Güzellik & Bakım Sakallarım seyrek çıkıyor jiletin faydası olur mu? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor 3 günde bir jilet ile sakal tıraşı olsam faydası olur mu bazı yerlerde tüy çıkıyor oralara jilet vursam sakal çıkar mı kirli sakal bıraksam hiç farkedilmiyor Sakallarım seyrek çıkıyor jiletin faydası olur mu? Cevapla Tıraş Soruları Sakal Soruları Tüy Soruları Beğen Paylaş Takip Et
hakann35izmr Takip Et Xper 5 Yaş: 34 +1 yıl Kesin jilet kullan 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Kaç gün arayla Yorumla hakann35izmr +1 yıl 3 gün Yorumla
Uzay-Yolcusu Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 35% +1 yıl Daha toysun. Sabret birazda aradan yıllar geçsin. 0 4 Yorumla Soran +1 yıl 3 yıldır böyle artış olmadı hiç 20 yaşındayım Yorumla Uzay-Yolcusu +1 yıl Benim yaşıma gel orman okur babam Yorumla Soran +1 yıl Sen bir şey yaptın mı Yorumla Uzay-Yolcusu +1 yıl Yo rahat biraktim. Sakkalari Yorumla
nextlevel Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Oho bu ne ya 😀😀Her gün ol 😀 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Zarara gelmez mi abi tahriş olmaz mi Yorumla nextlevel +1 yıl Yok abicim kuru kuru olmayacaksın zaten :) Traş jeli kullanacaksın hem sakalların şekil alacak :) Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Midem bulandi 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Her gördüğün soruya tıklamiycaksın abisi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sakallarin berbat Yorumla Soran +1 yıl Berbatsa bana berbat. Seni hiç alakadar etmez , hadi sen git yüz maskesi yap. Abisi Yorumla
En İyi Cevaplar