merhaba aslında yaş ilerledikçe güzelleşmiyor kızlar. bakımlı oluyorlar. kadınlar doğurgandır bu yüzden, çocuk doğurduğunda daha çok çöküyorlar. ayrıca makyaj tüm insanları güzelleştirir
*Yasi ilerledikce aklini basina toplayan erkek karizmatik olur : *Cok partneri varsa azaltmasi gerektigini bilir. *Hic partneri olmadiysa illa kadinlari bir sekilde yakindan tanimasi gerektigini bilir. *Cok parasi varsa nasil kullanacagini, hic parasi olmadiysa para kazanmasi gerektigini bilir. *Pismanliklari tekrar etmeyecegi icin en isabetli kadini secer. Sip diye gozunden anlar. *Simdi akli basinda olmayan erkek cekisir, sucu kadina atar, zengini yerer vs vs battikca batar.
Hayat deneyimindeki hatalar düzeltilmiş yön ile olgunluğuna geri dönüyor Daha akıllı olarak daha güzel para kazanıp yaşam kalitesini bir kaç cita daha zirveye alıyor Olgunluğun vermiş olduğu ses tonu cekiciliğine etken katıyor Ortak görüşlerin istatislik değerlendirmesini öğrenerek gerek giyim gerek konuşma gerek beden dili hepsi bir bedende toplanıyor Bu dediklerim'de istisnalar tabiki var kendimce bir değerlendirme
Yüz hatları, vücut hatları, elmacık kemiği ve bunun gibi bilumum bölgeler sertleştiği ve kesinleştiği için gelen bir karizma oluyor. Örneğin yaşı büyük olan bir erkeği ben yüz hatlarının keskinliğinden tanırım, sakal veya kalıptan değil. Kemik yaşı yalan söylemez.
@banybany yaşlılığımı örtbas etmek için yazdım zaten :) ama bilimsel bir dayanağıda var. Tamam nezaketen bu olmadı ama gerçekçi olmakta lazım.. kadınlar belli bir yaştan sonra anne olamıyor Fakat benim bir arkadaş amcasını parka götürüp oynatıyor düşün biz 40 lı yaşlardayız. Amcası daha ilk okula gitmiyor. Adamın dedesi tam koç.
insanlardan darbe yiye yiye artık sonunda canına tak ediyor ve değişmeye karar veriyor bu yüzden hatta konuşmasını tipini kilosunu değişenler var örnek bile var ben :D
Olgun erkek daha oturaklı, bakışları daha net, ne istediğini bilen, kendine yakışanı yakismayani ayirdeden, birazda donanimliysa tadından yenmez benden soylemesi,(kendimi tarif ettim)😂
Erkeklerin cinsel pazar değerinin en tepe noktasının 38 olması yüzünden. Bu en tepe nokta kadınlarda 23 yaşa tekabül ediyor. Bilimsel olarak böyle. Sonuç olarak 38 yaşında bir erkek, 38 yaşında bir kadına göre kat be kat değerli.
Ne alaka daha yazacak çok şey vardıda üşendim kadınlar her yasta güzeldir ergenken bile çünkü makyaj yapıyorlar elbiseler efekler giyorlar ama erkekler oylemi tipleri kayık yaş ilerledikçe olgunluk karizma geliyor çoğuna!!!
En İyi Cevaplar