+1 yılDüşüncelerimi meşgul eden, içimde merak duygusu uyandıran, seksin dışında da beni şaşırtmayı başarabilen kadındır. Tahmin edilemez oluşu çeker.
- Adı üzerinde insanda sevişme içgüdüsü uyandıran kadın. Bunu ya açıktan açığa hissedersiniz ya da keşfetmeye çalışırsınız. Spontane seksapeli tercih ederim.
- İki kişi arasındaki elektrikten ibaret bir durumdur. İlk anda oluşur, sonradan edinilemez veya değiştirilemez. Kimyanızın tuttuğu her kadın seksidir.
- Bence kadın davetkar olduğu kadar seksidir. Yoksa her erkek beğendiği kadınla seks yapmak ister, bunun için ekstradan seksi olmak gerekmez.
- Keşfedilmek için bekleyen ama zorla da kendini ortaya sürmeyen, başına buyruk, ilkeleri olan fakat hanımefendi edaları da takınmayacak kadar doğal olan kadın.
- Hissettikleri gibi giyinen ve davranan kadınlar seksidir.428 Yorumla- +1 yıl
Bak güzel açıkladın, eline sağlık. Teşekkürler...
- +1 yıl
Ben teşekkür ederim aydınlayabildiysem ne mutlu
- +1 yıl
Çok mu istiyorsun seksspel olmayı
- +1 yıl
Her kadın ister. Ayrıca seksapel olduğuöu düşünüyorum, ama emin olmam mümkün değil.
- +1 yıl
Güzellik ve seksapel erkek dünyasında eşdeğer kavramlar mıdır?
- Oturup salt güzelliğe bakmaktansa; enerjisini hissedebildiğim bir kadını tercih ederim. Biblo aramıyorum.
- Erkeklerin görsel zekası vardır. Güzele ilgi duyarlar ama bu durum her güzelin seksi olduğunu göstermez.
- Kesinlikle iki farklı kavram! Seksi bulduğum bir kadını güzel bulmadığım olmuştur ya da tam tersi. Örneğin Nicole Kidman istediği kadar güzel olsun; bana göre son derece donuk ve ruhsuz.
- Güzel güzeldir. Seksi de seksi... Bunlar farklı şeyler. Ama bir de hem güzel hem seksi kadınlar vardır ki; hayalini kurduğumuz budur işte!
- Asla! Seksapel bir nüans farkıdır, renktir, tavırdır, apayrı bir duruştur. Size onlarca güzel kadın sayabilirim; ama seksi kadın dediğimizde ciddi elemeye girerim.
- Güzellik gözle görülendir. Sonradan da edinilebilir; ama seksapel tamamen doğuştandır. - +1 yıl
Vücüd ölçüme
- +1 yıl
Nasıl ölçü derken?
- +1 yıl
Vücüd ölçülerin neler demek istedim
- +1 yıl
Fiziğim güzeldir, akıl alır cinsten.
- +1 yıl
Ona yorum yapamam görmediğim için
- +1 yıl
Ölçülerini sordum 😊
- +1 yıl
Ölçülerimi burada ifşa edemem.
- +1 yıl
Özele gel istersen?
- +1 yıl
seksapellik bir kadının olmazsa olmazıdır..
bazı kadınlar güzel de olsa iticidirler..
bazı kadınlar ise güzel olmasalarda, onların bir bakışı,
bir gülüşü veya konuşması sizi adeta sarıp sarmalar ve içinizden ona karşı bir hayranlık beslersiniz.. bu duygunun ve sizi ona çeken şeyin ne olduğunu anlamlandıramazsınız işte bu "seksapelitedir"..
bir kadın karşınıza bikini ile gelir fakat siz
etkilenmezsiniz.. fakat her tarafı kapalı ve giyinik
bir kadın sizi cezbedebilir.. onun bir elektriği bir ışığı
vardır ve sizi etkiler.. bu seksapelliktir ve güzellikten
bile daha önemlidir... bence. - +1 yıl
Bunun seksapel ile orantısı nedir?
Sonuç olarak balık etli kadınların da belli bir seksapalitesi oluyor - +1 yıl
Açıkladım yukar da.
- +1 yıl
Kesinlikle katılıyorum..
- +1 yıl
Akıl almaz fiziğim var diyince Meragım geldi sormak istedim.
- +1 yıl
Ondan sordum saksapel orantısı için değil
- +1 yıl
Ordamısın
- +1 yıl
Evet
- +1 yıl
Sustun gittin sandım 😊
- +1 yıl
Akıl Almazların aklımda kaldı açıkcası 😊😊😊
- +1 yıl
Bak Sentinus kardeşim, buradaki kızlar kendilerini çok seksi sanıyor, daha önce fiziğini gördüğüm bir kız sitede benim fiziğim çok seksi falan yazmış görmesek inanıcaz hani o yüzden şu kıza kanmış olman beni üzdü ne kadar iyi bir fiziğin olabilir ki ilgilenmeyin bence
- +1 yıl
@_KalpsizBeden_ haklısın, aynen öyle...
Bu benim ve çevremin bakış açısı...
Sen kilolu seversin diğeri zayıf. Algı ve görüş farkıdır. - +1 yıl
Ben kilolu sevmem fit severim, sadece fiziğim akıl alacak cinsten demen çok abartılı iddialı abartma yani
- +1 yıl
Kalpsiz beden ben ne yangınlar gördüm kardeşim 😊 teşekkür ederim sana
En İyi Cevaplar
+1 yılAslında '' çekici '' olabilmek güzellik aynı doğrultuda değildir her zaman.
Mesela çok güzel olmayan biri aşırı derecede çekici gelebilir bana; bu tamamen duruşu, giyimi, hal ve tavırlarıyla alakadardır. Kadınsı ve dişi olabilmek çok mühimdir, bunu başarabilen de çekici olur.02 Yorumla- +1 yıl
"Kadınsı ve dişi"
Bunların ölçütü nedir? Nasıl olunur? - +1 yıl
Sanırım çok özel bir çaba ile olunmaz. Ama gerçek bir dişi, çok narin ve zariftir; kesinlikle de çok dikkat çekip alımlı olabilir. Bilhassa kadınsı olabilmeye çabalamak çok faydalı değil. Ama kişinin içinde vardır, sonra sonra fark eder, o zaman ayrı. Ben açıkçası '' kadınsı '' olabilmekten kastım; kadına dair şeyler giyip, tavırlarında ona göre olması onu özel kılacaktır. Erkek ve kadın çok farklıdır tabiatı gereği, bunun yansımasını görmektir bahsettiiğim biraz da...
Zaten seks isteği çok olan biri genellikle çirkin oluyor dış güzelliğinden dikkat çekemediği için başka yönlerden dikkat çekmeye çalışıyorlar saçmalığın daniskasi
00 Yorumla
+1 yılHollywood'aki en seksi oyuncuların çoğu güzel değildir, seksapel bambaşka her kadında olucak bişey değil
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
66Cevap
Kesinlikle ama kesinlikle... Bir örnek vermem gerekirse hala unutmam seneler önce Babutsa diye bir grup vardı ondaki hanım abla güzel olmamasına rağmen çok değişik bir aurası sexyliği vardı...
Onun dışında (lütfen yadırgamayın) bazı esmer ve kemerli burunlu ve asi ruhlu kızlar bana hep çekici gelmiştir. (Ona da örnek LCDP-Nairobi)00 YorumlaYüz ve vicut birbirinle orantılı olmalıdır yüzu güzel vicut cacık olmaz ya da tersi vicut güzel bakımlı ama yüz olarak iyi değilse oda olmaz da bu orantıyi yakalamak insanın kendi elindedir
00 Yorumla
+1 yılBunun için ayrıntılı dosyam var.
yani bildiğin yok bilmem bakımlı, giyimine dikkat eden, sesi güzel olan klişelerden değil.
Neyse bende kalsın etrafta kız kalmayabilir :d00 YorumlaEvet mümkün bence. Bazı insanlarin şöyle bakıldığında pek göze güzel gelen bı tarafı olmuyor ya da çok sıradan oluyor ama bı bakıyorsun çekici geliyor buna rağmen kendine has bir albenisi oluyor.
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 825 cevap paylaştı.
+1 yılSeksapel olmanın güzellikle hiç bir alakası yok ki.. Giyindiğin kıyafet seçimin o na göre yap. Miniler - taytlar - mini şortlar.. Yine dikkat çekersin çevrende erkeklerin..
00 Yorumla
+1 yılbak böyle
10 Yorumla
+1 yılOlur tapi huyu güzel olursa cok seksidir degerlidir ve sadik olursa 😊😊😊 guzellik geçicidir güzelim diye hava atanlar huyuna baksan nefret edersin 😊😊
00 Yorumla
+1 yılKesinlikle mümkün hatta çok güzel çoğu kişi seksten anlamıyor bile
11 Yorumla- +1 yıl
Tecrübe konuştu
Mumkun, guzel olmazsin ama bir alimin vardir. Bir duygu sinerjisi yaratmissindir, seni istemsizce dusunmesini sağlamışsındır... Bunlar cekicilik yaratır
00 Yorumla
+1 yılBunun icin fazla cabaya gerek yok
Aklını kulan yeter00 Yorumla
+1 yılbenim güzelden yanı sıra tatlı kadınlar ilgimi çekiyor. seks isteği uyandıran yani.
00 Yorumla
+1 yılOlabilir niye olmasjn. Cirkin olupta seksi olabilen kadin cok
00 YorumlaHerkesin güzellik anlayışı farkli mesela balık etli ve hafif göbekli kadınlara deli olurum
00 YorumlaÇekici bir kişiliği, asil bir duruşu varsa... elbette mümkün.
00 Yorumla
+1 yılSiması güzel olmayan bir kadının çekici olma olasılığı daha yüksektir.
Meşrep güzellik aramaz.02 Yorumla- +1 yıl
Bir kadına seksapel demen için onda hangi özellik olmalı?
- +1 yıl
Bu ancak bir bütün olarak değerlendirilebilir. Görmeden bir şekil çizemem.
+1 yılFitness kalça büyüt göğüs büyüt güzelleeden daha seksi olunr
00 YorumlaSexapellikle güzellik aynı kategoriye konamaz. Sexapellik duygu ve davranış biçimi, güzellikse fiziki bir görüntü
00 Yorumla
+1 yılKimisinin yüzü pek dikkat çekici değil fiziği dikkat çekici oluyor yani mümkün
10 YorumlaBazen bir gülüş bile seksepalite olgusu yaratır auranla alakalı birşey bence
10 YorumlaDoğuştan gelen vücut hatlarınj orantılı olması Çirkin bir kadını sexy gösterebilir.
00 YorumlaE et KS den 110 kilo kızla seviştim
Ona gittim
Beni en çok etkileyen kızlardan di00 YorumlaAteşli tutkulu çekici illa güzel olmasına gerek yok ve temizde olursa eğer bu iş tamamdır 😉
00 Yorumlaseksapelite cinsel çekimdir güzellikle alakası yok ateşli biri de olabilir
00 Yorumla
+1 yılBence o konuda güzellik ya da çirkinlik diye ayırt edilmemeli Sonuç olarak çirkin kadın yoktur ;)
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 991 cevap paylaştı.
+1 yılSeksapel değilde la casa de papel olabilir
01 Yorumla- +1 yıl
Haha, bu da olabilir...
Çok güzel biri zaten seksi değildir.
00 YorumlaGüzel olması bır sıfır onde olmasıdır 😃😉
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılKendine güveni varsa ve bakmayı biliyorsa yeter
00 Yorumla Fiziksel olarak mumkun anca
00 YorumlaSeksapellik fizikle alakaki
00 Yorumla
+1 yılseksapel ne ya icat çıkarıyorsun başımıza
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 565 cevap paylaştı.
+1 yılÇekicilik güzelliğin önüne geçer.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet örnek ben 😆
19 Yorumla- +1 yıl
Ben de de var, göremeyen kör taaam mıııı?
Cevap sahibi+1 yılTamam sende de var ama ben mi körüm sen mi görünmezsin orası muallak 😄
- +1 yıl
Kapak mı yapıyorsun acabası? 😀
Okus pokus yap görünmez olayım.
Cevap sahibi+1 yılOkus pokus bu kızın şimdi siması görünüyokuz 😆
- +1 yıl
Pis büyücü, benhni çirkin bir kurbağaya çevirdin, hemen düzelt...
Cevap sahibi+1 yılSeni görmem lazım düzeltebilmek için 😁
- +1 yıl
Yoksa sen bana yürüyor musun?
Cevap sahibi+1 yılDepar atıyorum şu an
- +1 yıl
Ovvv ben de kadınlatdan hoşlanıyorum yiğidim, ara beni. 😀
+1 yılAslında güzel olanlar çok seksi olmuyor.
00 YorumlaAşık ettigi erkeğin gözlerinde rakipsizdir
00 YorumlaGüzellikle seksapellik farklı kavramlardır zaten.
00 YorumlaGüzellik ayrı seksilik bence ayridir
05 Yorumla- +1 yıl
Ayrı evet
- +1 yıl
Mesela?
Örnek verebilir misiniz? - +1 yıl
Mesaj atamıyorum ama.
Bilmem
50 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılevet
bir mimik bir bakış bile yetebilir !00 Yorumla Tabiki de. Hareketler çok önemli
00 Yorumla
+1 yılMümkün tabi güzel değilse de cekicidir
00 YorumlaAmaç sadece çekici olmak mı partner bulmak mı
00 Yorumlacilgin gibi kabina sgmayan...
00 YorumlaO çok farklı bir k9nu guzell8ge bakmaz
03 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle, ama tam olarak neye bakıyor, ve birine seksapel diyebilmemiz için onda hangi özellikler olmalı?
+1 yılBen papelden anlarım seksapel bilmem
00 Yorumla
+1 yılTaraf olarak almayın teşekkür ederim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGüzel olmayıp saksapel birçok insan tanıyorum
02 YorumlaTanımını yapabilir misiniz peki?
Cevap sahibi+1 yılŞöyle ki puanlarsak bu kişiyi örneğin 10 üzerinden 5 alır fazlası Yok ama dişiliğiyle bir şekilde her erkeği etkileyebiliyor. Tabi burada o kişinin genelde vücut yapısı ön plana atıyor onu. Bu Kişiler genelde dar, dekolteli kıyafetleri tercih eder ve bol makyaj yaparlar. Ama doğal olup bir şekilde bakışlarıyla seni kendine çeken bir kızda tanımışlığım var
+1 yılEvet fizik cilve giyinim ve cinsellik
00 Yorumla
+1 yılSexapel kadınlar genelde güzel değildir.
00 YorumlaEvet mümkün
Fiziği çekicidir mesela00 Yorumlaözgüvenli, zeki, komik.
00 YorumlaMümkün olabiliyor.
00 YorumlaKesinlikle mümkün 4 tip kandın var bence
00 Yorumlaçirkin seksiliği diye bişey var 😂
00 YorumlaKesinlikle mümkün
00 Yorumla
+1 yılSesiyle olabilir
00 Yorumla
+1 yılTabiiki mümkün
00 Yorumla
+1 yılPek değil
00 Yorumla
+1 yıldusunceleri fantazileri önmli