Alacağım ama nasıl bir ürün bilmiyorum, kapatıcılığı yüksekmiş ama sivilce vs yapar mı? Kullananlar yorumlayabilir mi?

Bu sabah sürdüm
Çok yoğun ve yapış yapış bir etkisi oluyor
Ama kapatıcılığı çok iyi
Pudrayla denedin mi hiç? Pudra yardımıyla o yapış yapışlık gider bence ya
Pudra kullanmıyorum ama diğer markalara göte daha fazla homojen
Yayılması falan zor değil yani? Kapatıcılık benim için önemli, öneriyor musun almam için?
Evet kapatıcılığı oldukça iyi
Kullanabilirsin
Tamamdır teşekkür ederm
Kullanıyorum kalıcılığı güzel ve sivilce yapmıyor.
Kimileri yapışkan his bırakıyor demiş. Bende rimmelin sabitleyici pudrası var şu an. İkisini bir kullanmak sıkıntı yapmaz herhalde değil mi?
Mat bitişli bir fondöten zaten bu yapış yapış durmuyor ama yağlı ciltler için.
Ya watsons’ta görevli bir kız aşırı kuru ciltler için bu dedi çok şaşırdım. Kırmızı kapaklı olandan bahsediyorum. Yağlı demeye getirdi yani sen kırmızı olanı mı kullandın? Mat bitişli olan mavi kapaklı olan çünkü
Evet kırmızı kapaklı olan karma yağlı ciltler için mat bitişli kendim kullanıyorum, mavi kapaklı olan karma yağlı ciltlerde aşırı parlama yapıyor
Anladım, teşekkürler
Cevap
1Cevap
Bunu bilmiyorum ama rimmelin fondötenleri aşşırı f/p diye biliyorum bir videoda sokakta insanlara rimmel ve pahalı bir markanın (clinique ya da chanel olması lazım) fondötenlerini denetiyorlardı maeka vermeden ve çoğunluk bunu seçiyordu
Guzel fena degil arkadasimda vardi ama daha guzel birseu al bence ya
Önereceğin uygun fiyatlı bir fondöten var mı? Leke problemim var çünkü kapatıcılığı iyi bir fondöten bulmalıyım
Revlon 👍👍👍
Bunu alma cidden guzel degul yaa
Revlonun hangi fondöteni ama? Ad belirtirsen araştırayım
Karma ciltler icin olani yaz
One la nasıl okunuyor bu
Sjsjskks yav adı bu ne yapayım mecbur yazdım
Kuru ciltlere gitmediğini biliyorum
İyi araştır bunlar hep kimyasal ya
Dostum içtiğimiz suya bile karıştı o bahsettiğin kimyasallar. Ölürsem bir fondöten yüzünden ölmem gibime geliyor.
Ölmek değil ya yüzünde sivilce iz yapmasın anlamında söledim 😂
Kuzenimde vardı memnundu
Güzel
Güzel ürün.
Kullanmadım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?