Göz altlarım koyu ve aydınlatmak istiyorum. Rimmel London match perfection kapatıcı kullanan var mı? Deneyip memnun kalan var mı? Şimdiye kadar birçok kapatıcı denedim ama memnun kalmadım. Tavsiyelerinizi merak ediyorum. :)rimmel london match perfection kapatıcı
Rimmel London Match Perfection kapatıcı kullananlar var mı, tavsiye eder misiniz?
Rimmel London markasını çok seviyorum. Ten ürünlerinin yanında kapatıcısını da denedim.
Rimmel london match perfection kapatıcı deneyimlerim!
rimmel london match perfection kapatıcı
Rimmel London match perfection kapatıcı kapatıcılığı oldukça yüksek bir kapatıcı. Göz altlarının koyuluğundan şikayetçi olanlar için oldukça ideal. Göz altı çizgilerime dolmadı. Kapatıcıyı uyguladıktan sonra hafif bir pudra geçiyorum. Saatler boyu hiç bozulmadan kalıyor.
Rimmel london match perfection kapatıcısını sivilce lekelerim için de kullanıyorum. Bir miktar alıp lekemin üzerine parmaklarımla uyguluyorum. Lekeler üzerinde de oldukça etkili. İnce yapısı olduğu halde az miktar uygulamak yeterli olacaktır. Cildi de kurutmuyor.
Bende biraz kuruma ve çizgilere dolma yaptı fırça ile sürmeme ve öncesinde göz kremi kullanmama rağmen. Evde bir kenarda duruyor. Onun yerine L'oreal aldım. yüzün her yerine kullanılıyor ve çok başarılı.
sakın alma kapatıcılığı kalıcılığı sıfır. çizgilere çok doluyor. onun yerine görselde sırasıyla loreal revolution maybelline ve chanel kapatıcılarım var bunları öneririm
2 kutu bitirdim İlki mükemmeldi. Ten rengime kullandığım fondötenden daha iyi oturuyordu ve çok sıkıntılı bir cildim olmadığı için kapatıcılığı gayet yeterliydi Ama ikincisi kutu çok kötüydü. Sürekli çizgilenme yaptı. Hiçbir şey de kapatmıyordu.
bir süre kullandım hatta kız kardesim bayıla bayıla kullanıyor yapısı cok güzel ve tam istedigin aydınlıgı sana vericektir tavsiye ederim fiyati da uygundu o zaman simdi bilmiyorum tabi
korkunç derecede olan göz altlarımı bile en iyi duruma getirebilme potansiyeline sahip kapatıcı. yeni serisi daha parlak ve daha iyi kesinlikle almalısın
En İyi Cevaplar